Ücret henüz belli değil. Bugün bu çizimler üzerinde mutabık kaldık. 1 hafta içinde ürünlerin fiyatlandırmasını yapacaklar. Çıkan bütçeye göre değerlendireceğiz.Benim kafa iyice karışıp gitmiş demek kiev ardslrm hep mimar olunca şansıma hazırlıktan yüksek lisansa kadar 1 mimar, doktorada başka 1 mimar. Hep onlara sorar fikir alırım foto atıp şuraya ne koysam diye diye ama bu şekilde çizimle çok daha güzel olmuş. Ücretler nedir makul mu
Evin genel renkleri gri üzerine olunca yeşil bana alakasız geldi. Renklerle aram yok pekHepsine bayıldım yatak odası 2 renkte bana hitap etmiyor aslında ama yeşil rengi nedense yatak odasinda daha karanlık geldi bana. Daha canlı ve soft renkler tercih ederdim ben.
Mobilyalar da mı var işin içinde ben siziN mobilyalari yerlstrmis sandım.Ücret henüz belli değil. Bugün bu çizimler üzerinde mutabık kaldık. 1 hafta içinde ürünlerin fiyatlandırmasını yapacaklar. Çıkan bütçeye göre değerlendireceğiz.
Gözünüze ne iyi geliyorsa o benceEvin genel renkleri gri üzerine olunca yeşil bana alakasız geldi. Renklerle aram yok pek
Evet mobilyalar sıfırdan ekleniyorMobilyalar da mı var işin içinde ben siziN mobilyalari yerlstrmis sandım.
Canım geçmiş olsun hayırdır kreş hastalığı mı? Öyleyse çok erken başlamışCanım perşembe gece İpek ateşlendi. 3 gündür onunla uğraşıyoruz, o yüzden yazamadım
Hayırla güzellikle oturmak nasip olsun o zaman, bu arada sizin sectgnz eşyalar olck ddgl mi?Evet mobilyalar sıfırdan ekleniyor
Kreş alıştırma süreci zor oluyor gerçekten, öğretmenini sevmesi çok önemli. Kolaylıklar diliyorumHerkese merhabalar;
Kızım kreşe tam zamanlı başladı. 1 Hafta izinliydim. 1 saat, 2 saat, 3 saat, 6 saat derken bugün itibariyle 08.30-16.30 arası orada olacak. Geçen cuma bizim kız da burun akıntısı ve hapşırıkla yeni eğitim öğretim dönemi hastalıklarına merhaba dedi.
Her sabah için için ağlaya ağlaya kreşe götürüyoruz. Umarım alışma dönemini en hasarsız şekilde atlatabiliriz.
Canım çok geçmiş olsun, nasıl şimdi İpek? Umarım Ela ya da bulaşmaz.Selamlar hanımlar,
İpek epey toparlamıştı aslında ama dün gece kulağım ağrıyor diye ağladı. Bugün öğleden sonraya doktordan randevu aldım, kulağını bir göstereyim diye.
Canım selam ben genel olarak beğendim. Şimdiden güle güle otur. Yatak odasında şayet tavan, duvarlar ve süpürgelikler bu kadar beyaz ise ben de fümeyi seçerdim. Yatak başı duvarıda açık gri çünkü bu ton yeşil çok sert kalmış, yatak başına da yandaki çıtalama aynılanabilir aslında.Mimar hanım son revizyonları yapmış. Benim içime sindi. Siz ne düşünüyorsunuz? Yatak odası yeşil veya füme iki seçenek var. Fümeyi düşünüyorum ben.
Ya maşallah ne güzel detaylandırıyorsun :) mesleğin mi yoksa ilgi alanın mı :) bayıldım yorumlarına. Ben de ihtiyaç olur da yaptırırsam sana danışcam kaydettim arkadaşım seni :))))Canım selam ben genel olarak beğendim. Şimdiden güle güle otur. Yatak odasında şayet tavan, duvarlar ve süpürgelikler bu kadar beyaz ise ben de fümeyi seçerdim. Yatak başı duvarıda açık gri çünkü bu ton yeşil çok sert kalmış, yatak başına da yandaki çıtalama aynılanabilir aslında.
Bir de banyolarda dolap ve ayna arkası boya yada duvar kağıdı sanırım, oyle ise lavabo süpürgeliği biraz daha yüksek tutulabilir diye düşündüm. Çocuklar olduğu için sıçratma ihtimalleri yüksek. Lavabo tezgah malzemesi ne olacak? Akrilik ise temizce yekpare döner zaten süpürgelik. Yine dolap ve ayna musluga çok yakın gibi çizimde tezgah ile dolap arası ufak bir şişe gözüküyor. Bu durumda temizlerken problem yaratabilir , su sıçrama falan. Bi tık üste alınabilir sanki.
Ayy amma da konuştun diyeceksin biliyorumzevkler elbette tartışılmaz fakat kullanışa fonksiyonelliğe takıyorum biraz, kendim yaptırıyormuşum gibi inceledim huzurla yaşayın inş
Yaa teşekkür ederim kalp kalpYa maşallah ne güzel detaylandırıyorsun :) mesleğin mi yoksa ilgi alanın mı :) bayıldım yorumlarına. Ben de ihtiyaç olur da yaptırırsam sana danışcam kaydettim arkadaşım seni :))))
Evet faizlerin gecen yıl ki oranlara düşmesi çok mümkün değil artıkHayırla güzellikle oturmak nasip olsun o zaman, bu arada sizin sectgnz eşyalar olck ddgl mi?
Ben şuan kredi ile ev alma derdindym alayım içini yavaş yavaş doserim diyorum. Krediler aldı başını gitti ama düşün düşün adım atamadık
Teşekkür ederim inşallah istyn herkese nasip eder Rabbim. Geçen seneki oranlarda da evlerin fiyatları bir günde aşırı artmıştı faizler düşünce yine kazanan bankalar ve ev sahipleri olmstuEvet faizlerin gecen yıl ki oranlara düşmesi çok mümkün değil artıkkısmet ama vardır bunda da bir hayır. Umarım sizin için en dogru zamanda istediğiniz gibi bir ev sahibi olursunuz
Teşekkürler canım. 1 hafta tam gün devam edince alışır gibi hissediyorum. Yani umarım :)Kreş alıştırma süreci zor oluyor gerçekten, öğretmenini sevmesi çok önemli. Kolaylıklar diliyorum
Evet canım, kreş hastalığı. Zaten başladığı hafta burun akıntısı başlamıştı.Canım geçmiş olsun hayırdır kreş hastalığı mı? Öyleyse çok erken başlamış