- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
Hayırlı olsun canım, güle güle oturunEvet yenişehirdeyiz Ağustos dan beri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım, güle güle oturunEvet yenişehirdeyiz Ağustos dan beri
Canım çok geçmiş olsun. Bir kreş klasiğiCanım perşembe gece İpek ateşlendi. 3 gündür onunla uğraşıyoruz, o yüzden yazamadım
Aynen öyle canım. Ama bu sefer acaba covid mi diğer çocukları riske atar mıyız, test yaptırsak mı endişeleri oldu epeyCanım çok geçmiş olsun. Bir kreş klasiği
Ne yaptınız? 5 gün kadar ara verme şansınız var mı?Aynen öyle canım. Ama bu sefer acaba covid mi diğer çocukları riske atar mıyız, test yaptırsak mı endişeleri oldu epey
Ya büyümüş kreşe gitmiş hasta olmuş ama annesi daha dün gibi okumstm doğdu diye. Bu arada kızlarımıza da günlük d vitamini takviyesi veriyor msnz?Şu an iyi çok şükür
Ateşi çıktı ilk gün biraz, burnu tıkalı, öksürük var. Kreşe başladı ya bekliyordum zaten ne zaman hastalanacak diye.
Oo maşallah sana Gıdamühendisianlatıyor sayfanın adı.Bir arkadaşım da yapmıştı. Oğlum sevmedi. Ben de altınk... alıyorum sadesinden.. çok severek tüketiyoruz.. ama mayadan da denemek istiyorum.. yıllardır hemen her şeyi evde hazırlıyorum.. pizza, tantuni, hamburger pide.. dışarda yemeyi sevdiğimiz hemen her şeyi... o sebeple denemek istedim kefiri ben de.. umarım tadı güzel olur Takip ettiğiniz gıda müh kimdir?
Ela'nın odası gerçekten güzel olmuş. Ancak küçük bir kız çocuğu için çok sade bir tarzı var. Ben de yazın bir oda yapmak istiyorum kızıma. Duvarlarda stickerlar, küçük dolaplar, çadır, zıt renkli duvarlar hayal ediyorum. Sanki Ela da öyle ister gibi düşünmüştüm. :)Kitaplık yeterli olur ama sandalyeyi bilemedim
Evet veriyorum. Ocean D3 veriyorum bu ara.Ya büyümüş kreşe gitmiş hasta olmuş ama annesi daha dün gibi okumstm doğdu diye. Bu arada kızlarımıza da günlük d vitamini takviyesi veriyor msnz?
Ben de sade mi bulur diye düşünmüştüm ama baya beğendi. Böylesi daha iyi aslında, her yıl sevdiği karakterler değişiyor. Bu oda onu epey götürür.Ela'nın odası gerçekten güzel olmuş. Ancak küçük bir kız çocuğu için çok sade bir tarzı var. Ben de yazın bir oda yapmak istiyorum kızıma. Duvarlarda stickerlar, küçük dolaplar, çadır, zıt renkli duvarlar hayal ediyorum. Sanki Ela da öyle ister gibi düşünmüştüm. :)
Yeni bir başlangıç:) Öncelikle hayırlı olsun canım. Ağlamalar bizim hala devam ediyor, sıkıntı yapma.Herkese merhabalar;
Kızım kreşe tam zamanlı başladı. 1 Hafta izinliydim. 1 saat, 2 saat, 3 saat, 6 saat derken bugün itibariyle 08.30-16.30 arası orada olacak. Geçen cuma bizim kız da burun akıntısı ve hapşırıkla yeni eğitim öğretim dönemi hastalıklarına merhaba dedi.
Her sabah için için ağlaya ağlaya kreşe götürüyoruz. Umarım alışma dönemini en hasarsız şekilde atlatabiliriz.
Yazda pek güneşlenme fırsatı bulamadgmz için tahlil yaptrdm benim 22 çıktı oğlumnda düşüktü biz günlük kulkanyrz. Ben venatura d3k2. Oğluma decatabs veriyorum.Evet veriyorum. Ocean D3 veriyorum bu ara.
Siz ev mi aldınız ben en son küçük daireyi sattgnizi okumstm. Hayırlı olsun bu aradaBen de sade mi bulur diye düşünmüştüm ama baya beğendi. Böylesi daha iyi aslında, her yıl sevdiği karakterler değişiyor. Bu oda onu epey götürür.
Küçük dairede kiracıyız biz. Ev sahibi satmaya karar verdi, 2 ay içinde boşaltacağız.Siz ev mi aldınız ben en son küçük daireyi sattgnizi okumstm. Hayırlı olsun bu arada
Geçmiş olsun canım, İpek in alerji durumu var mı? Alerjik çocuklar kreş döneminde kulak rahatsızlıkları yaşayabiliyorlarmışSelamlar hanımlar,
İpek epey toparlamıştı aslında ama dün gece kulağım ağrıyor diye ağladı. Bugün öğleden sonraya doktordan randevu aldım, kulağını bir göstereyim diye.
Alerjik değil aslında, gripten kaynaklı kulaklarda sıvı birikmiş ama enfeksiyon olmamış neysekiGeçmiş olsun canım, İpek in alerji durumu var mı? Alerjik çocuklar kreş döneminde kulak rahatsızlıkları yaşayabiliyorlarmış
Benim kafa iyice karışıp gitmiş demek ki ev ardslrm hep mimar olunca şansıma hazırlıktan yüksek lisansa kadar 1 mimar, doktorada başka 1 mimar. Hep onlara sorar fikir alırım foto atıp şuraya ne koysam diye diye ama bu şekilde çizimle çok daha güzel olmuş. Ücretler nedir makul muKüçük dairede kiracıyız biz. Ev sahibi satmaya karar verdi, 2 ay içinde boşaltacağız.
Ben kendi evimin bazı bölümlerini yenilemeye karar verdim. Mimar ile çalışacağım. Mimar çizimleri göndermişti, onları paylaşmıştım burada.
Hepsine bayıldım yatak odası 2 renkte bana hitap etmiyor aslında ama yeşil rengi nedense yatak odasinda daha karanlık geldi bana. Daha canlı ve soft renkler tercih ederdim ben.Mimar hanım son revizyonları yapmış. Benim içime sindi. Siz ne düşünüyorsunuz? Yatak odası yeşil veya füme iki seçenek var. Fümeyi düşünüyorum ben.