msf2407 sana katılıyorum
benben00 cidden kapsamlı görebiliyorsun
Bize de öğret lütfen
Ben evlendiğimden beri kiradayım , evin konumu ve işe yakınlığı benim önceliğimdi. Dekorasyon vs hak getire. Evlenirken tüm eşyalarımı bellonadan çok beğendim bir seriden aldım. Yatak odası ve salon valentina serisi, beyaz lake mobilyalar, çok ferah.. sade ve şık.. (lake de lekeler kolay geçmiyor- yenilersem daha doğal malzeme isterim)
Oturma odam doğal tonlarda, kahve krem, yastık sadece nar çiçeği tonunda. Tüm gruplarımı çok seviyorum.
ama eve hareket katmayı çok istiyorum. Bitki ve kitaplıkla. Salona ikeanın kitaplık modelini istiyorum. Ama kirada olduğumuz ve eşimle farklı illerde yaşıyor olmamız bu duruma engel oluyor maalesef. Ha bir de halılarımı da çok seviyorum modelleri sade, kullanışlı ve cidden çok kaliteli. Perdeler ev değiştirdiğim için eksik . Evlenirken bu kadar zevkli değilmişim
klasik kaçmış. Şimdi yenilesem daha spor modeller bakardım. Sade ve düz.
Aydınlatmaları da sokaktaki bir dükkandan almıştık. Hatta bu evde avizemiz yok. İdare ediyoruz.
ev alma durumumuz maalesef yok. Ciddi birkim istiyor. Biz biriktirene kadar evler alıyor başını gidiyor. Sabit maaş ki ben 3 yıldır yarım çalışıyor ve yarım kazanç sağlıyorum.
asıl ben çok yazmışım
elecda canım çok geçmiş olsun. Daha iyidir kızcemiz inşaallah..
ben de beğendim yeni düzenlemeleri, özellikle banyolar ı çok sevdim. Yatak o da füme daha hoş geldi bana bütünlük sağlanıyor. Güle güle oturun umarım çok hesap çıkmaz