Popüler Konu Verimli Rutin

Öbürü de farklı geldi bana, ama bilemedim:)
Zor karar gerçekten, vakit ve nakit ayırınca insan en içine sineni olsun ister. Şu nasıl mesela🙈 ben asimetrik detayları seviyorum da herkes sevmez tabi🤭

Eklentiler

• A7DBF82A-B121-4C40-99FC-ACC881CDE287.jpeg
    A7DBF82A-B121-4C40-99FC-ACC881CDE287.jpeg
    104,9 KB · Görüntüleme: 101
Sağol canım senin de hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Asaf 4.5 u geçti. Araları 4 yaş 8 ay :)) Sizinkilerin arası kaç yaş olacak? Ne kadar kaldı doğuma?
Teşekkür ederim canım, bizimkilerin arası da yaklaşık 4 yaş 5 ay civarı olacak, 2 buçuk ayım kaldı nasipse

Bizim gibi olacaksınız yani :) Kıskançlık anlamında şimdilik pek bir sıkıntı yaşamadım. Umarım sizin de öyle olur :)
Dur bakalım senin için film yeni başlamış daha:)

Bu sabah İpek okula gitmeyeceğim diye ağlıyordu. Ay kuzum kıyamam ben sana, kurban olurum dedim İpek’e. Ela içeriden bağırıyor “Hep ona kurban ol zaten, bana hiç olma” diye :işsiz:

Bizim gibi olacaksınız yani :) Kıskançlık anlamında şimdilik pek bir sıkıntı yaşamadım. Umarım sizin de öyle olur :)
İnşallah canım çok amin😀

Bu sabah İpek okula gitmeyeceğim diye ağlıyordu. Ay kuzum kıyamam ben sana, kurban olurum dedim İpek’e. Ela içeriden bağırıyor “Hep ona kurban ol zaten, bana hiç olma” diye :işsiz:
Yapma etme elecda elecda cım🙈

Selam kızlar, George Orwell ın 1984 adlı kült kitabını bitirdim, Hayvan çiftliği gibi bu kitap da düzene eleştiri niteliğinde bir kitap. her şeyin tümüyle devlet denetiminde olduğu, her türlü muhalefetin yok edildiği bir tehlikeye karşı uyarı niteliğinde. Bir ütopya gibi ama belki de değil bilemiyorum zaman gösterir. Çok çarpıcıydı zaman zaman yok artık dediğim çok yer oldu, okumak lazım.

Hahaha ha canım onlar bizde de var ama ben onları ileri seviye bir sorun olarak saymadım 🙈 tolerasyonum yüksek şuan için hehe :))
İpek nasıl bu arada? Kreşe bıraktığında ağlıyor mu? Hiç dayanamıyorum işte bu hallerine çocukların, üzülüyorum

Aaaa tüh, eee nasıl olacak? Uzun soluklu nasıl idare edeceksiniz? Senin için parti şimdi başlıyor o zaman 😂
Ay sorma valla. Ben 3 gün evden çalışmaya geçmiştim zaten Nisan itibariyle. Ela’nın okulda olduğu iki gün işe gidecektim. Şimdi Ela ile birlikte işe gidip geleceğiz. Haziran sonrasını sorma ben de bilmiyorum zira😂

Hahaha ha canım onlar bizde de var ama ben onları ileri seviye bir sorun olarak saymadım 🙈 tolerasyonum yüksek şuan için hehe :))
İpek nasıl bu arada? Kreşe bıraktığında ağlıyor mu? Hiç dayanamıyorum işte bu hallerine çocukların, üzülüyorum
Ağlıyor sabahları, gün içinde problem çıkarmıyormuş neyse ki. Bem sanırım 8 senedir gözyaşı toleransımı doldurmuşum, hiç etkilenmiyorum. Zira kız çocuk dediğin bol trip ve gözyaşı demek zaten:)

Ağlıyor sabahları, gün içinde problem çıkarmıyormuş neyse ki. Bem sanırım 8 senedir gözyaşı toleransımı doldurmuşum, hiç etkilenmiyorum. Zira kız çocuk dediğin bol trip ve gözyaşı demek zaten:)
Hahaha haklısın valla :) bizimkide romantik duygusal :) annecim seni o kader çok seviyorum ki, keşke kokunu bıraksan da okulda hep seni koklasam diyor 😂

X