Popüler Konu Verimli Rutin

Canım hayırlı olsun yeni sürecin. Umarım en kısa sürede alışırsınız. Ben de özellikle mutfağı, başkası ile kullanmakta çok zorlanıyorum. Aradığım şeyi bulamayınca inanılmaz sinirleniyorum
Mimarınızı ben de merak ediyorum. Yazarsın buraya da :)
İpek in alışma süreci biraz uzun mu sürdü acaba? Hoşlanmadı mı kreşten? Çok da takip edemedim gerçi şu son 20 günü.

Ela hatırladığım kadarıyla kreş döneminden beri çişini tutuyor. Hatta sorduğunda bakalım ne kadar kalabilecek orda diye merak ettim gibi bir cevap almıştın diye hatırlıyorum :) Sence sebebi ne olabilir? Çok titiz bir çocuk mu? Sadece okulda mı tutuyor yoksa evde de yapıyor mu? Bakalım psikolog nasıl değerlendirecek?

Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyüsün.
Şu an oyun oynama sanattı diye bir kitap okuyorum ve tam da kardeş kıskançlığı bölümündeyim
Orada kısaca eğer kardeş gelince büyük çocuk bebekleşirse sizde oyuna ayak uydurun ay bu küçük bebeği kucağıma alayım ay ben yemek yedireyim gibi böyle abartarak , onu g0ldürecek kahkaha attıracak şekilde destekleyin diyor .birde gücün çocukta olduğu oyun oynayabilirsiniz diyor. Mesela yastık savaşı ile sizi devirmesi gibi. Burada tabi çocuk bunu yaparken gülmesi kahkaha atması önemliymiş öyle deşarj oluyormuş. Yani olayı dramatikleştirip onu güldürmek önemliymiş.
Baya uzun tabi de ilk aklıma gelenler bu şar sizinle de paylaşmak istedim.sevgilerr

Kreş oryantasyonu 10 gün kadar sürebilir demişlerdi. İlk gün yarım saat kadar bahçede takıldık. İkinci ve üçüncü gün 2 saat içeride beraber takıldık. 4 ve 5. gün ben bekledim, o içeriye girip oynadı, ara ara beni kontrole geldi. Bugün de aynı şekilde oldu. Yarım 09:30-12:30 arası bırakacağım bakalım. Sonra süre artacak.

Ela’nın oyunu veya yaptığı işi bırakıp tuvalete gitmek istememe gibi bir problemi var. Evde odasının karşısındaki tuvalete yetişemiyor, sonuna kadar tuttuğu için. Okulda da 10 dakikalık teneffüsü tuvalette harcayamam diyip gitmiyor

Selamlar hanımlar,

Sabah Ela’yı hazırladım, eşim okula bıraktı. Ben de evi topladım, bulaşık makinası boşaltıp, çamaşır makinesini çalıştırdım. Süpürgeyi ayarladım ve İpek ile kreşe doğru yola çıktık. 11:00-13:00 arası kreşteydik. İşimiz bitince eve geldik. Saat 16:00’da Ela’yı okuldan almaya gittik.

Yarın 09:30-12:00 arası İpek kreşte olacak. 09:00’da Ela’yı okula bırakıp, oradan İpek’i kreşe bırakacağım. Öğlen eşim izin alacak işten. İpek’i eşime teslim edip, Ela’yı okuldan alacak ve psikoloğa götüreceğim. Bu nasıl bir tempodur yahu

Analı babalı büyüsün, şansı bahtı açık olsun yavrucuğun

msf2407 yaaaa hayırlı olsun canımcımmmm
Gözünüz aydın
Tez vakitte düzenini sağlarsın umarım
Kontrollü olmaya alışınca bişeylere müdahale edemiyorsak çileden çıkıoz maalesef
Bakalım yenişehrin neresi olacak? Görüşemeden gidiyorsun buradan..
Ah korona

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah Evi bir süre görmemek en iyisi bu dönemde. Benim de kayınvalidem kalmıştı, geçici bir zaman dilimi, hemen kendi düzenimi kurarım diye düşünerek kendimi avutmuştum:)

Sağol canım benim evet görüşemedik bir türlü. Ama belli olmaz belki gitmeden time de bir görüşme ayarlarız :)
Erzurum u istedik. Benim ailem orada ve bebeğin bakımı için onların yanı olsun diye düşündük. Bakıcıya veremiyorum ben çocukları, güven problemim var aşamıyorum Yoksa Mersin de kalacaktık 10 yıl kadar. 3 yıl da Erzurum da kalıp Allah nasip ederse Balıkesir veya Antalya ya yerleşeceğiz artık. Çok şükür son 3 4 yılımız kaldı yerleşik hayat için :))

Hahaha Ela ve klasik cevapları :) Çocuk haklı 10 dk teneffüsü tuvalete mi harcasın :)))Çocuklar da klasik bu durum sanırım. Oyunu bırakıp gitmek istemiyorlar. Asaf ta yapıyordu yeni yeni aştık diyebilirim.

Allahımm 3 yıl sonraki ben Canım sizin tek araba mı var iki araba mı? Bizim tek araba var ama çok zorlanıyoruz.

Teşekkür ederim Evet biz de elimizden geldiğince bu şekilde ilerlemeye çalışıyoruz ama günlük sadece iki saat uyku, yorgunluk vs olunca bazen sabır kalmayabiliyor

tempolu hayat iyidir hiç düşünecek vaktin olmuyor bu şekilde. :) Maşaallah :) enerjinize bayılıyorum

tempolu hayat iyidir hiç düşünecek vaktin olmuyor bu şekilde. :) Maşaallah :) enerjinize bayılıyorum
Aksine sabah sabah çok fazla şey düşünmem gerekiyor:)
- Her ikisinin de yedekleri
- Suluklar
- Ela’nın ödevi, çantası
- Kahvaltıları, vitaminleri
Liste böyle böyle sonsuza kadar uzanıyor

Günaydın Hanımlar,

Sabah eşim alarmı kapatmış Gözümüzü bir açtık saat 08:30 Apar topar hazırlandık. Ela’yı okula İpek’i kreşe bıraktım. Bugün ilk defa kreşte yalnız kaldı. Ben giderken mızırdanmıştı, gittikten sonra ağlamış biraz. Böyle böyle alışacak küçük hanım.

Kıyamam
Memeden kesme, bez bırakmadan sonraki bağımsızlık kazanmaya çalışıyor
okula alıştırma sürecini eşim idare etmişti zira ben pek dayanamıyordum .
Zor süreçler ama tatlıııııı

Ayni göbekten ve gazdan bende de var. Bende bilgi almak isterim

elecda o bolumu kaçırdım sanırım. Şimdiki bakici neden ayrıldı? Yeniydi hatırladığım kadarıyla

Ela’nın bu sürecinde her ağladıkça vicdan yapıyordum ay bu da hiçbir şey hissetmiyorum 8 senede gözyaşına bağışıklık kazanmış olabilirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…