- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
Canım hayırlı olsun yeni sürecin. Umarım en kısa sürede alışırsınız. Ben de özellikle mutfağı, başkası ile kullanmakta çok zorlanıyorum. Aradığım şeyi bulamayınca inanılmaz sinirleniyorumAy gelemedim bir türlü
Dün akşam itibariyle bakıcı ablamız ayrıldı. 8 seneyi iki farklı bakıcı ile geçirdikten sonra evde çekirdek aile olarak kaldık. İş yüküm kesinlikle artacak ama şu an kendimi çok huzurlu hissediyorum. Özellikle mutfakta kendileri ile çok zorlanıyordum. Hiçbir şeyin koyduğum yerde kalmaması, farklı alışkanlıklar derken beni geren bir konu idi beraber evi özellikle de mutfağı kullanıyor olmak.
Bugün sabah tüm mutfak dolaplarını döktüm. İç ve dışlarını silip, içlerini düzenledim. Ablanın kullandığı bezleri attım. Buzdolabını da silip yerleştirdim.
Sonra banyo dolaplarını iç dış silip yerleştirdim. Atılacakları attım.
İpek’in alıştırma süreci devam ediyor. Önümüzdeki hafta da ben okulda bekleyeceğim. Haftaya mimar sunum yapacak, çok merak ediyorum nasıl bir iş çıkardı diye. Ayrıca Ela’yı tuvaleti tutma ve sonra tuvalete yetişememe konusunda çocuk psikoloğuna götüreceğim.
Mimarınızı ben de merak ediyorum. Yazarsın buraya da :)
İpek in alışma süreci biraz uzun mu sürdü acaba? Hoşlanmadı mı kreşten? Çok da takip edemedim gerçi şu son 20 günü.
Ela hatırladığım kadarıyla kreş döneminden beri çişini tutuyor. Hatta sorduğunda bakalım ne kadar kalabilecek orda diye merak ettim gibi bir cevap almıştın diye hatırlıyorum :) Sence sebebi ne olabilir? Çok titiz bir çocuk mu? Sadece okulda mı tutuyor yoksa evde de yapıyor mu? Bakalım psikolog nasıl değerlendirecek?