Popüler Konu Verimli Rutin

Herkese mutlu haftalar.
Sabaha karşı eşimi havaşa bıraktım, sonrasında gelip yeniden uyuduğum için geç kaldım. Akşamdan çantaları hazır ettiğim için yetiştim, oğlumu ananeye bıraktım sonra işe geçtim. Yüzüm gözüm şiş😁
şimdi de ev incelemelerindeyim, 4-5 kat çıkıp iniyorum spordan sayıyorum ☺️
Dün binevi serbest yedim içtim.
Bugün hemen toparlanma vakti🌱
....
Evimizin yeni üyesi temizreizzzz” çok güzel süpürüyor evi. Ve herşey toplu yerinde duruyor. Süpürcez diye🤣 oğlum dahi oyuncakları yerde bırakmıyor.
Ev temiz, akşamdan bugünün yemeklerini yaptım. Bezelye. Annemler ve oğlum içinde poça yaptım.
....
Not. Vizeler yaklaşıyor çalışma tempomu arttırmam gerek .
Merhaba robot süpürge mi kullanıyorsunuz acaba. şu daire şeklinde olanlardan

Herkese mutlu haftalar.
Sabaha karşı eşimi havaşa bıraktım, sonrasında gelip yeniden uyuduğum için geç kaldım. Akşamdan çantaları hazır ettiğim için yetiştim, oğlumu ananeye bıraktım sonra işe geçtim. Yüzüm gözüm şiş😁
şimdi de ev incelemelerindeyim, 4-5 kat çıkıp iniyorum spordan sayıyorum ☺️
Dün binevi serbest yedim içtim.
Bugün hemen toparlanma vakti🌱
....
Evimizin yeni üyesi temizreizzzz” çok güzel süpürüyor evi. Ve herşey toplu yerinde duruyor. Süpürcez diye🤣 oğlum dahi oyuncakları yerde bırakmıyor.
Ev temiz, akşamdan bugünün yemeklerini yaptım. Bezelye. Annemler ve oğlum içinde poça yaptım.
....
Not. Vizeler yaklaşıyor çalışma tempomu arttırmam gerek .
Ben de dünü serbest gün ilan ettim:) Bu sabah karatay kahvaltısını yaptım. Diğer eve kadar yürüdüm:)

Selamlar hanımlar,

Bugün İpek kreşe başladı. İlk gün programı olarak okula saat 11:00’de gittik. 45 dakika kadar bahçede takıldık ve eve döndük. Öğretmenler sadece yanımızdan arada laf atarak geçtiler.

Yarın iki saat kadar kalacağız. Bugün hevesle gitti geldi bakalım, umarım böyle devam eder.

Bu haftanın menüsünü yazayım
Pazartesi: Patlıcan musakka
Salı: Yaprak sarma
Çarşamba: Bezelye
Perşembe: Yeşil Mercimek
Cuma: Dışarıdan
Cumartesi: Fırında Kaşarlı Köfte
Pazar: Serbest gün

Selamlar hanımlar,

Bugün İpek kreşe başladı. İlk gün programı olarak okula saat 11:00’de gittik. 45 dakika kadar bahçede takıldık ve eve döndük. Öğretmenler sadece yanımızdan arada laf atarak geçtiler.

Yarın iki saat kadar kalacağız. Bugün hevesle gitti geldi bakalım, umarım böyle devam eder.
Kızım okula başlamasının 2.gününden itibaren hasta. Son 1 yıldır hiç hasta olmayan çocuk burun akıntısı ve öksürmekten yatamıyor resmen. Okula başlayan her çocuk hasta oluyor derlerdi demek böyle oluyormuş😔

Selamlar hanımlar 🍀

Eliptik bisiklet almak istediğimi söylediğim bir arkadaşım kendininkini bana vermeyi teklif etti ben de ödeme yapma şartıyla kabul ettim, ilk fırsatta alacağım umarım düzenli şekilde yapabilirim 🌼

Bugün kuaföre gittim ve saçlarımı kısacık kestirdim 😻 uzun saç gerçekten çok seviyorum ama bir süredir saçlarıma bakamıyordum, beni hayli rahatlatacak 🙏🏻 kısa da fena olmadı en son 6 sene önce kısa kullanmıştım.

Bugün menüm bezelye, bulgur pilavı ve salataydı. Yemeği sabah kahvaltısı hazırlarken pişirdim, normalde bir gece önceden yapıyordum ama rutinim şaştı. Sabah kahvaltısı hazırlığı sırasında pişirmek de benim için pratik oldu bir süre bunu deneyeceğim.

Bu haftanın menüsünü yazayım
Pazartesi: Patlıcan musakka
Salı: Yaprak sarma
Çarşamba: Bezelye
Perşembe: Yeşil Mercimek
Cuma: Dışarıdan
Cumartesi: Fırında Kaşarlı Köfte
Pazar: Serbest gün
bende paylaşayım ozaman :)

p.tesi: Karnıyarık (buzluktan donuk çıkatıp içini hazırladım) + pilav+cacık
salı: mantı çorbası + yaprak sarması +sarımsaklı yogurt
çarş:mantı çorbası + yeşil fasulye(buzluktan)
perş: tarhana çorbası + fırında levrek + roka salatası
cuma: köfte + patates + söğüş salata + ayran
haftasonunu henüz düşünmedim :)

Biraz da son zamanlardaki ufak yatırımlarımdan bahsedeyim size :)
Bir buçuk ay önce alt coin alımına başlamıştım. Çok ufak bir miktarla; 1000 tl taksitli faizsiz nakit avans çekip yatırdım. Bugün yaklaşık 3 katına yaklaştı miktar, şaşkınım :) Şöyle ki takibi de zevkli. Aldığım fiyatın üzerini %20-25 gibi birim fiyat artışı koyup o fiyattan satış emri veriyorum. Biraz düşünce tekrar alım yapıyorum. Fazla dağılmadan 2-3 alt coin etrafında dönüyorum.
Bunun dışında Tcmb başkanı değişikliği olmadan 2 gün önce güzel kar açıklaması sebebiyle bir hisseye girmiştim. Pazartesi endeks çok düşünce benim hissede etkilendi tabi ama çabuk toparladı. Ondan sonraki günler endeksin çok üzerinde bir ivme kazandı, bakalım temettü dağıtımı da olacak beklemedim. Bunun dışında önümüzdeki günlerde birkaç hissede eşit dağıtım yöntemi ile halka arz var, onlara girmeyi planlıyorum. Oransal dağıtımda çok para bağlanmayınca pek kazanılmıyor ama eşit dağıtım fena değil. Bir süre tavan gidiyor ilk halka arz hisseleri. Hisse paylaşımı yasak olduğu için yazmıyorum, meraklısı googledan araştırabilir.
Eşim tarafında da (inşaat mühendisi) kısa süreli bir iş için birkaç arkadaş teklif verdiler, dönüş bekliyoruz. Olursa yatırıma yönlendirilecek bir miktar daha geçer elimize. Beklemedeyiz.

Hadi yeni robot süpürgemizle olan deneyimimizden de bahsetmeden geçmeyeyim :) Kendisini( roborock s5 max) 5 gündür kullanıyoruz; haritasını çıkartmak çok kolay oldu. Hergün 2 tur süpürme yaptırdım, 2 kezde mobunu kullandık. Fazlasıyla tatmin edici. Çok kontrollü hareketleri var. Evimizin düzeni zaten süpürgenin çalışmasını kolaylaştıracak şekildeydi zorlayan bir konu olmadı. Sadece yatak odasındaki bazanın altına girmiyor maalesef. Eskisi sıfır giriyordu zaten bunun yüksekliği fazla geldi. Sanırım bazanın ayaklarını yükselteceğiz biraz. Eskisini (anker eufy 11s) annene vermeyi teklif ettim, kullanmayı tercih etmezse letgo dan satmayı düşünüyorum.

Biraz da son zamanlardaki ufak yatırımlarımdan bahsedeyim size :)
Bir buçuk ay önce alt coin alımına başlamıştım. Çok ufak bir miktarla; 1000 tl taksitli faizsiz nakit avans çekip yatırdım. Bugün yaklaşık 3 katına yaklaştı miktar, şaşkınım :) Şöyle ki takibi de zevkli. Aldığım fiyatın üzerini %20-25 gibi birim fiyat artışı koyup o fiyattan satış emri veriyorum. Biraz düşünce tekrar alım yapıyorum. Fazla dağılmadan 2-3 alt coin etrafında dönüyorum.
Bunun dışında Tcmb başkanı değişikliği olmadan 2 gün önce güzel kar açıklaması sebebiyle bir hisseye girmiştim. Pazartesi endeks çok düşünce benim hissede etkilendi tabi ama çabuk toparladı. Ondan sonraki günler endeksin çok üzerinde bir ivme kazandı, bakalım temettü dağıtımı da olacak beklemedim. Bunun dışında önümüzdeki günlerde birkaç hissede eşit dağıtım yöntemi ile halka arz var, onlara girmeyi planlıyorum. Oransal dağıtımda çok para bağlanmayınca pek kazanılmıyor ama eşit dağıtım fena değil. Bir süre tavan gidiyor ilk halka arz hisseleri. Hisse paylaşımı yasak olduğu için yazmıyorum, meraklısı googledan araştırabilir.
Eşim tarafında da (inşaat mühendisi) kısa süreli bir iş için birkaç arkadaş teklif verdiler, dönüş bekliyoruz. Olursa yatırıma yönlendirilecek bir miktar daha geçer elimize. Beklemedeyiz.
Hiç anlamıyorum şu şeylerden. Cesaret de edemem o nedenle.
Alt coin hiç duymadım.cok cahilim

Hadi yeni robot süpürgemizle olan deneyimimizden de bahsetmeden geçmeyeyim :) Kendisini( roborock s5 max) 5 gündür kullanıyoruz; haritasını çıkartmak çok kolay oldu. Hergün 2 tur süpürme yaptırdım, 2 kezde mobunu kullandık. Fazlasıyla tatmin edici. Çok kontrollü hareketleri var. Evimizin düzeni zaten süpürgenin çalışmasını kolaylaştıracak şekildeydi zorlayan bir konu olmadı. Sadece yatak odasındaki bazanın altına girmiyor maalesef. Eskisi sıfır giriyordu zaten bunun yüksekliği fazla geldi. Sanırım bazanın ayaklarını yükselteceğiz biraz. Eskisini (anker eufy 11s) annene vermeyi teklif ettim, kullanmayı tercih etmezse letgo dan satmayı düşünüyorum.
Eskisinden neden vazgeçtiniz. Yeni aldınız merak ettim

Eskisinden neden vazgeçtiniz. Yeni aldınız merak ettim
Günaydın, eskisi random dolaşıyordu bundan onceki evim küçük oldugu için yetiyordu, fakat daha büyük bi eve geçince yetersiz kaldı. Bir de silme performansını denemek istedim. İhtiyacıma gore optimal makina bu oldugu için tercih ettim

Hiç anlamıyorum şu şeylerden. Cesaret de edemem o nedenle.
Alt coin hiç duymadım.cok cahilim
Estagfurullah olur mu. Bu coinler tamamen talebe göre şekilleniyor ya ekonomi bilmekle alakası yok. Sadece duracağın yeri bilmem lazım. Bir de girerken kaybettiğinizde sizi üzmeyecek kadar bir miktar kullanmak gerek

Günaydın, eskisi random dolaşıyordu bundan onceki evim küçük oldugu için yetiyordu, fakat daha büyük bi eve geçince yetersiz kaldı. Bir de silme performansını denemek istedim. İhtiyacıma gore optimal makina bu oldugu için tercih ettim
güzel günlerde kullanın. benim de çok bir bilgim yok bu makinalar ile ilgili . bir kaç kişinin vloglarında gördüm ama ayrıntılı bilgi yoktu.
benim de çok ihtiyacım var aslında. bu aldığınız makinanın fiyatı nedir .

Estagfurullah olur mu. Bu coinler tamamen talebe göre şekilleniyor ya ekonomi bilmekle alakası yok. Sadece duracağın yeri bilmem lazım. Bir de girerken kaybettiğinizde sizi üzmeyecek kadar bir miktar kullanmak gerek
hayırlı yatırımlarınız olsun . bol kazanç dilerim .

ben gram altın alıyorum ama bankadan. az az . minik minik.

X