- 12 Ocak 2019
- 2.838
- 6.387
Online eğitim ilgimi çekti.Ne zaman katıldın? Bir daha var mı eğitim? Bilgi verir misin?Ramazan etkinliklerinde örnekler verir misin? Bende dünyadaki müslüman anneler bu konuda neler yapıyorlar diye araştırmıştım. Onlar WhatsApp üzerinden de birbirlerine destek oluyorlardı. Aslında Türkiye'de de böyle bir çalışma çok güzel olur kanaatindeyim. Annelerin, bayanların enerjileri düşünce ya da fikir alışverişinde bulunulunca, birbirinden destek almak çok güzel olmaz mı? Hatta ev okulu aklımda ama havada kalıyor. Öneri götürdüğüm arkadaşların bahaneleri çoktu. Zaten sonra da kovid çıktı. Hepten kaldı. Hayırlısı.Her gün düzenli olarak çocuk gelişimi çalışıyorum çok şükür. Kendi alanımında çalışma ve okumalar yapmak inanılmaz keyifli. Çalışırken hiç yorulduğumu hissetmiyorum.
Dün akşam özellikle çocuklara Ramazan ayını sevdirmenin ana hedef olduğu. , ramazan ve ötesi adlı bir eğitime katıldım, online olarak. Çok istifadeliydi. Ramazan ayını ve bayramları çocuklara coşku ve heyecanla nasıl benimsetiriz, yol yöntem ve etkinlik örnekleri paylaşıldı. Bu sene daha eğlenceli , görsel pano, köşeler hazırlamak niyetim. İnşaallah.
Yarın nasipse eşim geliyor. Bugün evi komple süpürüp silinecek. Çamaşırlar katlanacak. (Dün mutfak tezgahını kırkladım-çamaşır yıkayıp astım-evi topladım)
Artık ev incelemelerine çıktığım için işte inanılmaz yoruluyorum. 5-6 kat asonsörsüz evlere maskeli çıkmak daraltıyor. Ama hareket iyidir
Eşin geliyormuş, gözün aydın.