Popüler Konu Verimli Rutin

Günaydın hanımlar,

Anne olduktan sonra en sevdiğim gün olan pazartesi:)

Sabah güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra vitaminleri içtim ve değişiklik yaparak diğer eve yürüyerek geldim. Oldukça yakım zaten ama havalardan kaynaklı hep araba ile gidip geliyordum. Akşam da yürüyeceğim.

İpek’i Nisan’da kreşe başlatmayı düşünüyorum. Aklımda 3 yer var. Gidip görüşeceğim bakalım.

Yeni bakıcı ablamız defalarca uyarmamıza rağmen her sabah elinde abur cubur ile geliyor. Yoruldum artık uğraşmaktan. Ela’nın okul açılırsa İpek’i de başlatacağım kreşe. B black cat sen naptın kreş işini?
Aynı aylarda başlatacağız kreşe galiba. Bizim arabamız olmadığı için yakın çevrede bir kreşler ile görüşmeyi planlıyorum. 4 tane seçenek var. Bunlardan biri aklımıza daha çok yatıyor. Sürekli önünden geçtiğimiz için çocukların çok mutlu bir şekilde öğretmenlerini kucakladıklarını görünce içimiz ısındı. Ancak daha görüşmeye gidemedim. Senin kreşle ilgili buraya yazmış olduğun yazılar vardı. Bunlardan kendime göre bir derleme yaptım. Eşimle gidip görüşeceğiz.
İpek ile kızım arasında yaklaşık 3 ay var. Umarım bu süreci problemsiz atlatırız ikimiz de :) Zira 4 kişilik bir hayattan 3 kişiye düşmek, ekstra sorumluluklar, kreş döneminin işin çok yoğun olduğu döneme denk gelecek olması beni ürkütüyor.

Aa bakıcı abla neden boyle birsey yapıyor? Çocuklar seviyor diye kıyamıyor mu yani, çok sacma gercekten. Kreş çocuklar için en iyi çözüm bence, umarım en kısa zamamda içine sinen bir yer bulursun
Mantıklı bir nedeni yok. Bizim evde paketli gıda yok. Sadece cumartesi günleri pizza ve tatlı günü. Bunu baştan söylediğim halde ısrarla her gün getiriyor, tekrar tekrar uyardık. Cevap vermiyor ama getirmeye davam ediyor :işsiz:

Aynı aylarda başlatacağız kreşe galiba. Bizim arabamız olmadığı için yakın çevrede bir kreşler ile görüşmeyi planlıyorum. 4 tane seçenek var. Bunlardan biri aklımıza daha çok yatıyor. Sürekli önünden geçtiğimiz için çocukların çok mutlu bir şekilde öğretmenlerini kucakladıklarını görünce içimiz ısındı. Ancak daha görüşmeye gidemedim. Senin kreşle ilgili buraya yazmış olduğun yazılar vardı. Bunlardan kendime göre bir derleme yaptım. Eşimle gidip görüşeceğiz.
İpek ile kızım arasında yaklaşık 3 ay var. Umarım bu süreci problemsiz atlatırız ikimiz de :) Zira 4 kişilik bir hayattan 3 kişiye düşmek, ekstra sorumluluklar, kreş döneminin işin çok yoğun olduğu döneme denk gelecek olması beni ürkütüyor.
Şu an bizim buradaki kreşler okulu gezdirmiyor. Zoom üzerinden görüşme yapılıyor. Bir kreşi pandemiden önce arkadaşım gezip görmüş ve içine sinmiş. Yaklaşık 10 kreş dolaşıp karar vermiş. Montesorri kreşi. Ben de görüşme randevusu istedim. Yarın zoom üzerinden okulun kurucusu ile görüşeceğim. Kadını beğenirsem kayıt yaptırım diye düşünüyorum.

Kreşin çocuklara çok faydası oluyor. 3 kişilik hayatta sorumlulukların artsa bile kafan daha rahat olacaktır. Ablan bile olsa beraber yaşamak kolay değil.

Bu ay ben de robot süpürgeye niyet ediyordum ama dün ani bir şekilde epeydir düşündüğümüz araba değiştirme işi netleşti.
Süpürge kaldı başka bahara..

En güzeli kreş. Oğlum kreşe gidiyor 4 yaşında. Kızım ocakta 2 oldu. Eylülde onu da başlatacağım.
Kreşe gidince çocuklara düzen geliyor doğal olarak o düzen eve yansıyor.

Bakan kişinin söz dinlememesi çok sinir bozucu. Bizimkine anane babanne dönüşümlü bakıyor. Oğlumda bu konularda çok stres yapmıştım şimdi dayan Özge kreşe gidince her şey düzelecek diyorum.

Ben yaz dönemi kreşe göndermiyorum. İşimden dolayı yayla evine gidiyoruz. Orada rahat oynuyorlar.
İşini iyi yapan bir kreşte, çocuk gün içinde ekrana maruz kalmıyor, düzgün besleniyor, eğitimli insanlar ile muhatap oluyor. En önemlisi de akranları ile güvenli bir ortamda bir arada oluyor. Yayla e çok güzel bir seçenek. Bizim öyle bir imkanımız olmadığı için kreşte bahçede vakit geçirsin diye özellikle yazın göndermeyi tercih ediyorum.

Bu ay ben de robot süpürgeye niyet ediyordum ama dün ani bir şekilde epeydir düşündüğümüz araba değiştirme işi netleşti.
Süpürge kaldı başka bahara..
Hayırlı olsun, hangi araca karar verdiniz?
Robot süpürgeyi çok ertelemeyin. Ben dahil alan herkes neden daha önce almamışım dedi:)

Hayırlı olsun, hangi araca karar verdiniz?
Robot süpürgeyi çok ertelemeyin. Ben dahil alan herkes neden daha önce almamışım dedi:)
Teşekkür ederim.
Seat Arona sipariş ettik dün.
Nasipse Perşembe teslim alacağız.
Güzel bir kampanya vardı ondan yararlandık.
Şu sıralarda 2021 model araçların vergi diliminde netleşmeyen bir durum varmış, bayiler o nedenle zam yapmadan satıyor elindeki araçları.

Robot süpürge çalışan kadınlar için ihtiyaç evet.
Ama düzenli yardımcım geliyor, oğlan da gidince evde iki kişi kaldık, çok kirlenmiyor ev diye üzerine düşmemiştim.
Alsam iyi olur tabii.

Teşekkür ederim.
Seat Arona sipariş ettik dün.
Nasipse Perşembe teslim alacağız.
Güzel bir kampanya vardı ondan yararlandık.
Şu sıralarda 2021 model araçların vergi diliminde netleşmeyen bir durum varmış, bayiler o nedenle zam yapmadan satıyor elindeki araçları.

Robot süpürge çalışan kadınlar için ihtiyaç evet.
Ama düzenli yardımcım geliyor, oğlan da gidince evde iki kişi kaldık, çok kirlenmiyor ev diye üzerine düşmemiştim.
Alsam iyi olur tabii.
Güzel araba. İyi günlerde kullanın inşallah💕
Robot ile süpürünce evden çıkan toz miktarına inanamıyorum her seferinde:)
Düzenli yardımcı geliyorsa ve küçük çocuk yoksa çok elzem değil tabi

Nermin Yıldırım’ın Ev kitabını bitirdim. Altını çizdiğim cümleler oldu ama çok bağlantı kurabildiğim bir roman değildi. Ardından Kral Kaybederse’yi bitirdim. O da akıcı ancak etkilendiğim bir roman değildi.

Dün “Bohemian Rhapsody” filmini seyrettim. Fredy Mercury hakkında filmden önce tek bildiğim Queen grubunun solisti olmasıydı. Filmden sonra kalbimin bir köşesine yerleşti kendisi:) Dünden beri Queen dinliyorum:)

İşini iyi yapan bir kreşte, çocuk gün içinde ekrana maruz kalmıyor, düzgün besleniyor, eğitimli insanlar ile muhatap oluyor. En önemlisi de akranları ile güvenli bir ortamda bir arada oluyor. Yayla e çok güzel bir seçenek. Bizim öyle bir imkanımız olmadığı için kreşte bahçede vakit geçirsin diye özellikle yazın göndermeyi tercih ediyorum.
Antalya da yaz dönemi sıcaktan çıkamıyor çocuklar bahçeye. Ben bu yaz (şu pandemi biterse) yüzme kursuna göndereceğim. Haftada 3 gün 2 şer saat.
Yasaklar nedeniyle dışarı çıkamayan çocukların en büyük sorunu ekran süresinin uzaması. Ben çok uzun saatler evde yokum onun için evdeki çocuğu kontrol edemiyorum. Kreş bizim için de sağlıklı olan seçenek.

Antalya da yaz dönemi sıcaktan çıkamıyor çocuklar bahçeye. Ben bu yaz (şu pandemi biterse) yüzme kursuna göndereceğim. Haftada 3 gün 2 şer saat.
Yasaklar nedeniyle dışarı çıkamayan çocukların en büyük sorunu ekran süresinin uzaması. Ben çok uzun saatler evde yokum onun için evdeki çocuğu kontrol edemiyorum. Kreş bizim için de sağlıklı olan seçenek.
Yüzme benim de büyük kızım için aklımda. Pandemiden önce gidiyordu ç. Bu yaz ortalık toparlarsa ben de gönderebilirim.

brokoli salatası, brüksel lahana salatası gibi salataları nasıl yapıyorsun? Bu ara salata menümü zenginleştirmeye çalışıyorum da
Brokoliyi suda yada buharda haşlayıp sonra üzerien zeytinyağ limon tuz karışımı. Üzerine de yoğurt nane , tatlı toz kırmızı biber karıştırıp döküyorum çok seviyorlar.
Brokoliyi ve brüksel lahanasını yine fırında az yağ ve tuzla pişirip sarımsaklı yoğurtla yiyebilirsiniz, çok lezzetli oluyor.

Nermin Yıldırım’ın Ev kitabını bitirdim. Altını çizdiğim cümleler oldu ama çok bağlantı kurabildiğim bir roman değildi. Ardından Kral Kaybederse’yi bitirdim. O da akıcı ancak etkilendiğim bir roman değildi.

Dün “Bohemian Rhapsody” filmini seyrettim. Fredy Mercury hakkında filmden önce tek bildiğim Queen grubunun solisti olmasıydı. Filmden sonra kalbimin bir köşesine yerleşti kendisi:) Dünden beri Queen dinliyorum:)
Kral kaybederse, Gülseren Budayıcıoğlunun demi? Nasıl bir kitap? Story tel de çok dinlenenlerde başlarda yer alıyor Gülseren hanımın kitapları. Fakat yüzeysel, hastalarının hayatlarını yazıyor ezik değil gibi yorumlar vardı, o nedenle elim bir türlü gitmedi. Sağlam öneren olursa okuyacağım :) Ben günlerdir 'Ben Kirke' yi dinliyorum. Aslında fantastik kitapları tercih etmem genelde ama yolda iyi gidiyor. Kadın her yerde kadın ya, tanrıça olsa da çilesi hep aynı

Kral kaybederse, Gülseren Budayıcıoğlunun demi? Nasıl bir kitap? Story tel de çok dinlenenlerde başlarda yer alıyor Gülseren hanımın kitapları. Fakat yüzeysel, hastalarının hayatlarını yazıyor ezik değil gibi yorumlar vardı, o nedenle elim bir türlü gitmedi. Sağlam öneren olursa okuyacağım :) Ben günlerdir 'Ben Kirke' yi dinliyorum. Aslında fantastik kitapları tercih etmem genelde ama yolda iyi gidiyor. Kadın her yerde kadın ya, tanrıça olsa da çilesi hep aynı
Evet Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabı. Kadından edebi bir metin beklemek doğru olmayabilir ama benim psikolojik bir romandan beklediklerimi karşılamadı. Ben de yüzeysel buldum. Epey popüler olduğu için bir okuyayım demiştim ben de ama bir daha kitaplarını alıp okuyacağımı düşünmüyorum.

Selamlar hanımlar,

Ela’yı Nisan’nın ilk haftası kreşe başlatmaya karar verdim. 5 Nisan’da başlıyoruz kısmetse. Yaklaşık 10 gün oryantasyon süreci olacak. Dün zoom üzerinden görüştüğümüz kreş ile anlaştık.

Cumartesi günü de tuvalet eğitimine başlayacağım. Kreşe başlayana kadar 1,5 ay geçmiş olur.

Selamlar hanımlar,

Ela’yı Nisan’nın ilk haftası kreşe başlatmaya karar verdim. 5 Nisan’da başlıyoruz kısmetse. Yaklaşık 10 gün oryantasyon süreci olacak. Dün zoom üzerinden görüştüğümüz kreş ile anlaştık.

Cumartesi günü de tuvalet eğitimine başlayacağım. Kreşe başlayana kadar 1,5 ay geçmiş olur.
Hayırlı olsun doğru karar vermişsiniz.
Umarım güzel bir ortam olur Ela için.

X