Aynı aylarda başlatacağız kreşe galiba. Bizim arabamız olmadığı için yakın çevrede bir kreşler ile görüşmeyi planlıyorum. 4 tane seçenek var. Bunlardan biri aklımıza daha çok yatıyor. Sürekli önünden geçtiğimiz için çocukların çok mutlu bir şekilde öğretmenlerini kucakladıklarını görünce içimiz ısındı. Ancak daha görüşmeye gidemedim. Senin kreşle ilgili buraya yazmış olduğun yazılar vardı. Bunlardan kendime göre bir derleme yaptım. Eşimle gidip görüşeceğiz.Günaydın hanımlar,
Anne olduktan sonra en sevdiğim gün olan pazartesi:)
Sabah güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra vitaminleri içtim ve değişiklik yaparak diğer eve yürüyerek geldim. Oldukça yakım zaten ama havalardan kaynaklı hep araba ile gidip geliyordum. Akşam da yürüyeceğim.
İpek’i Nisan’da kreşe başlatmayı düşünüyorum. Aklımda 3 yer var. Gidip görüşeceğim bakalım.
Yeni bakıcı ablamız defalarca uyarmamıza rağmen her sabah elinde abur cubur ile geliyor. Yoruldum artık uğraşmaktan. Ela’nın okul açılırsa İpek’i de başlatacağım kreşe. B black cat sen naptın kreş işini?
İpek ile kızım arasında yaklaşık 3 ay var. Umarım bu süreci problemsiz atlatırız ikimiz de :) Zira 4 kişilik bir hayattan 3 kişiye düşmek, ekstra sorumluluklar, kreş döneminin işin çok yoğun olduğu döneme denk gelecek olması beni ürkütüyor.