Popüler Konu Verimli Rutin

Heyecanla bekliyorum

Roboroc s5 max, Viomi v3, Xiaomi vacuum mop pro arasında gidip geliyorum
Güç olarak Viomi V3 bu üçü arasında en iyi performansı sergileyen. Hatta fiyatı da şuan 3100 lira. Ben de çok kararsız kaldım ama sonra araştırmalarım sonucunda Viomi nin 5 6 ay sonra harita optimizasyonunun bozulduğu yönünde şikayetler gördüm. Yani süpür diyorsun süpürmüyor, istediğin yere gitmiyor gibi. Güncelleme gelir mi düzelir mi bilmiyorum. Ama Roborock için memnun kalmadım diyene pek rastlamadım. Burada da roborock tavsiye edilince onu aldım :)
Uzun süreli kullanımda neler olur bilmiyorum tabi.

Heyecanla bekliyorum

Roboroc s5 max, Viomi v3, Xiaomi vacuum mop pro arasında gidip geliyorum
Bu arada sanırım Xiaomide de vacuum Mop değil de mija serisi şuan yeni serisi ve o tavsiye ediliyor, bak istersen. Emin değilim tabi, çünkü Xiaomiyi elemiştim ben

Ben pijamaları tchibo’dan almıştım. Önü düğmeli olanlardan aldım, emzirme işi bitti, normal pijama olarak kullanıyorum şimdi. Web sayfalarına bir bak istersen.

Ben pijamaları tchibo’dan almıştım. Önü düğmeli olanlardan aldım, emzirme işi bitti, normal pijama olarak kullanıyorum şimdi. Web sayfalarına bir bak istersen.
Tchibo hiç aklıma gelmedi, bakayım canım sağol.

Trendyoldan Roborock S5 Maxı 4170 liraya aldım. Bugün dağıtıma çıktı akşam gelir büyük ihtimalle. Yarın kurulumunu yapıp deneyip ilk gözlemlerimi paylaşırım.
Güzel günlerde kullan. İlk geldiğinde kurulum için evin haritasını çıkarıyor. Yere değen perdelerin varsa iyice kenara çek, bazen perdeyi duvar gibi algılayıp, altına girmeyebiliyor.

Güzel günlerde kullan. İlk geldiğinde kurulum için evin haritasını çıkarıyor. Yere değen perdelerin varsa iyice kenara çek, bazen perdeyi duvar gibi algılayıp, altına girmeyebiliyor.
Tamam Bir de ben kapı arkaları nasıl oluyor diye merak ettim. Nasıl yapıyorsun oraları. Ayrıca süpürge ile mi süpürüyorsun.

ben de olumsuz yorumlardan dolayı diğer iki de kararsız kaldım ama roboroc için bin tl fark ödemeye değer mi bilemiyorum. bir haftam var karar vermek için

ben de olumsuz yorumlardan dolayı diğer iki de kararsız kaldım ama roboroc için bin tl fark ödemeye değer mi bilemiyorum. bir haftam var karar vermek için
Bence eğer bin lira fark ödemek istemiyorsan Viomi V3 ü araştır. Xiomi den daha iyi zaten aynı fabrikada üretiliyorlarmış.

Aaa doğru, teşekkür ederim. Takıldığım yerlerde sorarım artık :))))
Tabi:) bu arada su haznesine deterjan koymayın diyorlar, tortu birikmesin diye. Ama ben en başından beri Froschun Marsilya Sabunlu sıvı yüzey temizleyicisinden biraz ekliyorum. Daha temiz oluyor ve güzel kokuyor. Bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Yedek mop bezi alırsan da iyi olur. Kirlendikçe yeniliyorum bezi.

Ay canım benim ya iyi ki varsın

brokoli salatası, brüksel lahana salatası gibi salataları nasıl yapıyorsun? Bu ara salata menümü zenginleştirmeye çalışıyorum da
Brokoli ve brüksel lahanasını buharda pişiriyorum. Köz biber, kornişon turşu, taze soğan, maydanoz, dereotu, bazen konserve mısır ekliyorum.
Sosu için de yarım limon, biraz sirke, tuz, 1-2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı zeytinyağı koyuyorum.

teşekkür ederim. Hafta sonu deneyeyim hemen
Ben brokoliyi meksika fasulyesiyle yapıyorum içine ceviz ekliyorum senin tarife ek olarak

brokoli salatası, brüksel lahana salatası gibi salataları nasıl yapıyorsun? Bu ara salata menümü zenginleştirmeye çalışıyorum da
Buharda haşlıyorum. Köz biber, kornişon turşu, taze soğan, maydanoz, dereotu, bazen konserve mısır ekliyorum.
Sosu için de yarım limon, biraz sirke, tuz, 1-2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı zeytinyağı koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…