Gezmeden konu açılınca içim kıpır kıpır oluyor. Dediğin yerlerin çoğunu gezdim. Diğerlerine bakacağım, haftasonu çıkıp gidelim, bebeğim 15 aylık oldu, o da alışsın gezmeye. Tabi şimdilik dağ bayır gezmek zor olur ama şehir tatilleri yapılabilir. Bu arada eşim korona atlattı, antikoru pozitif, ben de sağlıkçı olduğum için aşı sırası geldi, oldum aşımı. İnşallah tutar, biraz zaman geçsin pcr yaptıracağım. Bende pozitif olursa sütten bebeğe de antikor geçiyor, böylece 2021de pandemi yönünden rahat olmayı umuyorum. (Bu arada emzirirken aşı olmayı tercihe bırakıyorlar, enfeksiyon hocaları ilk trimestir hariç gebelere bile önerdiği için oldum. Geleneksel yöntemle yapılan ölü aşı zaten.)
Senle kendimi çok benzetiyorum, bir sonraki mesajındaki alışkanlıklarımız benziyor. Evet ben de Ankaradayım. Benim rotalarım da şöyle:
Hatay-Adana -Mersin
Şanlıurfa-Mardin-Diyarbakır
Balıkesir-Çanakkale
Edirne Tekirdağ-Kırklareli
Uşak-Afyon-Kütahya
Rize-Artvin
Sinop
Erzurum, Van ve Tunceliyi de merak ediyorum.
Şubatta Sarıkamış'a kayak tatili ayarladık. Diğer rotalarda gezilecek yerler listesi yapacağım, bebekle mantıklı olanları bu seneki resmi tatillere ayarlayacağım. Bu arada bu sene epey resmi tatil var.
Eki Görüntüle 2766600