Evet. Söylentiler çok fazla var ve korkutuyor. Hastalığa aşina olduk . Tabi ki ilk sefer vurduğu kadar panik yaratmaz ama eşimden yana korkuyorum. Kalp rahatsızlığı ve yüksek tansiyon var.Allah hepimizi korusun.Kirli bilgilerden instagram söylentilerinden bıkmış biri olarak sadece uzman takip ediyorum.onlarda makale ve araştırmaları verilerle kaynakça göstererek anlatıyorlar.
evelallah korkma canım. Hatta daha da rahat ol. Seni vücut tanıyor. Mutasyona uğrasa dahi . En azından tanıyorsun onu o da seni.
kral kaybederseyi okumustum bugüne kadar en çok etkilendiğim roman olmuştuSelamlar Hanımlar,
Aralık-Ocak-Şubat aylarını kapsayan 3 aylık bir okunacak ve izlenecekler listesi hazırladım. Sizinle de paylaşmak istiyorum.
Kış Dönemi Okuma Listesi
Öykü
Sırça Köşk-Sabahattin Ali
Deli Tarla-Şermin Yaşar
Gelirken Ekmek Al-Şermin Yaşar
Bu Patika Nereye Çıkar?-Tuğba Çoşkuner
Roman
Ev-Nermin Yıldırım
Kral Kaybederse-Gülseren Budayıcıoğlu
Hamdi Koç-Yalnız ve Çıplak
Kişisel Gelişim
İyileşen Anneliğim-Hatice Kübra Kongar
Amaç-Jeff Cox
Hız-Jeff Cox
Kış Dönemi İzlenecekler
Belgesel
Gıda Suçları
Unwell
Connected
Down to Earth
Sosyal İkilem
Film
Jim ve Andy
Guguk Kuşu
Hayallerin Peşinde
Deli ve Dahi
Gunjan Saxena
Allah ım korusun. Eşinizi de hepimizi de .Evet. Söylentiler çok fazla var ve korkutuyor. Hastalığa aşina olduk . Tabi ki ilk sefer vurduğu kadar panik yaratmaz ama eşimden yana korkuyorum. Kalp rahatsızlığı ve yüksek tansiyon var.Allah hepimizi korusun.
AhSelamlar Hanımlar,
Aralık-Ocak-Şubat aylarını kapsayan 3 aylık bir okunacak ve izlenecekler listesi hazırladım. Sizinle de paylaşmak istiyorum.
Kış Dönemi Okuma Listesi
Öykü
Deli Tarla-Şermin Yaşar
Roman
Ev-Nermin Yıldırım
Kişisel Gelişim
Amaç-Jeff Cox
Hız-Jeff Cox
Kış Dönemi İzlenecekler
Belgesel
Gıda Suçları
Unwell
Connected
Down to Earth
Sosyal İkilem
Film
Jim ve Andy
Guguk Kuşu
Hayallerin Peşinde
Deli ve Dahi
Gunjan Saxena
Teşekkür ederim canımAhelecda iyi ki varsın.
hatice kübranım kitabını okudum. İstifadeli bir kitap. Uygulamaları gerçekleştirince şifalanıyor insan . Keyifli okumalar izlemeler.
...
Müsait zamanda dnr a gidip yeniyış ajandası almak istiyorum. Geçeb yıl almamıştım. Fabooks kullanmıştım iki yıl önce. Fikriniz tavsiyeniz var mıdır dostlar?
Pihtilasma testi neden?Bize bir de göğüs hastalıkları uzmanına görünün ve kan tahlili ile pıhtılaşma değerine baktırın dendi.
Ben Almanyadayim 4 ay dedi doktorlar bana. 3 ayi da duydum. Enfeksiyon doktoru arkadasim da arastirmalar henüz uzun boyutlu degil ondan öyle söyleniyor dedi. Yani daha uzun süreli koruma olabilir.Yapılan son araştırmalarda covidli kişinin antikor miktarı değişse de 8-9 aya kadar koruduğu hatta hücresel tanırlığın ömür boyu devam ettiği ortaya çıktı.
Ayrıca pozitifli kişi 3 ay içinde temaslı olsa dahi yeni test yapmama uygulaması var biz de.
Evelallah korkmayın . 3 ay ciddi koruma var diyor uzmanlar.
HarikasinSelamlar Hanımlar,
Kış Dönemi Okuma Listesi
Öykü
Deli Tarla-Şermin Yaşar
Roman
Ev-Nermin Yıldırım
Kişisel Gelişim
Amaç-Jeff Cox
Hız-Jeff Cox
Kış Dönemi İzlenecekler
Belgesel
Gıda Suçları
Unwell
Connected
Down to Earth
Sosyal İkilem
Film
Jim ve Andy
Guguk Kuşu
Hayallerin Peşinde
Deli ve Dahi
Gunjan Saxena
Selamlar Hanımlar,
Kış Dönemi Okuma Listesi
Öykü
Deli Tarla-Şermin Yaşar
Roman
Ev-Nermin Yıldırım
Kişisel Gelişim
Amaç-Jeff Cox
Hız-Jeff Cox
Kış Dönemi İzlenecekler
Belgesel
Gıda Suçları
Unwell
Connected
Down to Earth
Sosyal İkilem
Film
Jim ve Andy
Guguk Kuşu
Hayallerin Peşinde
Deli ve Dahi
Gunjan Saxena
Güzel haberlerBen Almanyadayim 4 ay dedi doktorlar bana. 3 ayi da duydum. Enfeksiyon doktoru arkadasim da arastirmalar henüz uzun boyutlu degil ondan öyle söyleniyor dedi. Yani daha uzun süreli koruma olabilir.
Gülseren Budayıcıoğlu’nu daha önce okumadım. Araştırdığımda en çok bu kitabının beğenildiğini gördüm.kral kaybederseyi okumustum bugüne kadar en çok etkilendiğim roman olmuştu
Kanda pıhtılaşmaya sebep olduğu için değere baktırmak ve duruma göre kan sulandırıcı kullanmaya devam etmek gerekiyor.Pihtilasma testi neden?
Çok teşekkür ederimHarikasinsu düzenine bayiliyorum.
Çok sevindim canımElecdacım gün geçmiyor ki ilham olmayasın
Senin kullandığın ve daha öncesinde önerdiğin cilt bakım markasından kendime uygun ürünler aldımelecda biraz kullanıp öyle yorum yazmak istedim. Gerçekten işe yaradı, roseama çok iyi geldiler ve kendiliğinden bir rutin oluşturmamı sağladılar teşekkür ederim
Bende kendimi toparlamam gerektiğinin farkındayım ama başlayacak gücü kendimde bulamıyorum. Şeyma Ünal ve siz paylaştıkça ben motive olmaya başladım.Selamlar Hanımlar,
Productive uygulaması aboneliğim Temmuz’da bitmişti ve alışkanlıklarımı oturttuğumu düşünerek yenilememiştim. Ancak temmuz-aralık döneminde çok aksama yaşadım. Bu nedenle hafta sonu uygulamayı tekrar indirdim. Tam satın al kısmındayken uygulamayı kart bilgilerimi kontrol etmek için kapattım. Geri açtığımda %50 indirim teklif ettiler:) İndirimli satın aldım.
Sabah, öğleden sonra ve akşam alışkanlıklarımı tek tek girdim. Bu sabah 06:30’da kalktım ve sabah alışkanlıklarımı İpek’in çeşitli sabotaj girişimlerine rağmen tamamladım. Çok mesudum:)
Ruben Chavez’in bir sözü var. “5 yıl sonra olacağın insan, tamamen bugün okuduklarına, izlediklerine, zaman harcadığın insanlara, tükettiğin gıdalara ve alışkanlıklarına göre şekillenecek”
Bu sözün doğruluğuna çok inanıyorum. Önce nasıl bir insan olmak, hangi alışkanlıklara sahip olmak istediğine karar vermek, sonra da bunun için günlük bazda çaba sarf etmek gerekiyor. Ben bugün yeniden olmak istediğim insan için çabalamaya başladım:)
Miniklerin uykularının düzene girmesini beklememeni tavsiye ederim. Benim büyük kızımın 4 yaş civarı düzene girdi. Küçük 28 aylık, odasını ayırdım ve dün gece 01:00,02:30, 04:00 ve 06:00 olmak üzere 4 kere uyandıBende kendimi toparlamam gerektiğinin farkındayım ama başlayacak gücü kendimde bulamıyorum. Şeyma Ünal ve siz paylaştıkça ben motive olmaya başladım.
Son 6 yılımın özeti;
1 yıl yoğun tedavi süreci
9 ay hamilelik
22 ay emzirme süreci ki bunun 18. ayında ikinci hamilelik
Sonrası yine 22 ay emzirme
Soununda vücudum bana kaldı
Çooook ihmal edilmiş durumda onu içten ve dıştan onarmak niyetindeyim.
Kızım memeyi bıraktı ama gece uykusuna dalamıyor. saat 1 e 2 ye kadar onunla uğraşıyorum sonra 6 buçukta uyanıp işe gitmek çok zor geliyor. Bunu bahane etmeden kendim için bir şeyler yapma vakti.
Yol aldıkça ben de paylaşmak isterim.
Tüm annelere kolay gelsin özellikle de iki çocuklu annelere...