Popüler Konu Verimli Rutin

Evet. Söylentiler çok fazla var ve korkutuyor. Hastalığa aşina olduk . Tabi ki ilk sefer vurduğu kadar panik yaratmaz ama eşimden yana korkuyorum. Kalp rahatsızlığı ve yüksek tansiyon var.Allah hepimizi korusun.

Selamlar Hanımlar,

Aralık-Ocak-Şubat aylarını kapsayan 3 aylık bir okunacak ve izlenecekler listesi hazırladım. Sizinle de paylaşmak istiyorum.

Kış Dönemi Okuma Listesi

Öykü

Sırça Köşk-Sabahattin Ali

Deli Tarla-Şermin Yaşar

Gelirken Ekmek Al-Şermin Yaşar

Bu Patika Nereye Çıkar?-Tuğba Çoşkuner

Roman

Ev-Nermin Yıldırım

Kral Kaybederse-Gülseren Budayıcıoğlu

Hamdi Koç-Yalnız ve Çıplak

Kişisel Gelişim

İyileşen Anneliğim-Hatice Kübra Kongar

Amaç-Jeff Cox

Hız-Jeff Cox

Kış Dönemi İzlenecekler

Belgesel

Gıda Suçları

Unwell

Connected

Down to Earth

Sosyal İkilem

Film

Jim ve Andy

Guguk Kuşu

Hayallerin Peşinde

Deli ve Dahi

Gunjan Saxena

kral kaybederseyi okumustum bugüne kadar en çok etkilendiğim roman olmuştu

Ah elecda iyi ki varsın.

hatice kübranım kitabını okudum. İstifadeli bir kitap. Uygulamaları gerçekleştirince şifalanıyor insan . Keyifli okumalar izlemeler.

...

Müsait zamanda dnr a gidip yeniyış ajandası almak istiyorum. Geçeb yıl almamıştım. Fabooks kullanmıştım iki yıl önce. Fikriniz tavsiyeniz var mıdır dostlar?

Teşekkür ederim canım
Benim ajanda modellerini beğendiklerim Le Color, Chapters, Mia Design, Get Esilo. Hepsinin web sayfası üzerinden siparişi var.

Ben Almanyadayim 4 ay dedi doktorlar bana. 3 ayi da duydum. Enfeksiyon doktoru arkadasim da arastirmalar henüz uzun boyutlu degil ondan öyle söyleniyor dedi. Yani daha uzun süreli koruma olabilir.

Harikasin su düzenine bayiliyorum.

Elecdacım gün geçmiyor ki ilham olmayasın

Senin kullandığın ve daha öncesinde önerdiğin cilt bakım markasından kendime uygun ürünler aldım elecda biraz kullanıp öyle yorum yazmak istedim. Gerçekten işe yaradı, roseama çok iyi geldiler ve kendiliğinden bir rutin oluşturmamı sağladılar teşekkür ederim

Çok sevindim canım

Selamlar Hanımlar,

Productive uygulaması aboneliğim Temmuz’da bitmişti ve alışkanlıklarımı oturttuğumu düşünerek yenilememiştim. Ancak temmuz-aralık döneminde çok aksama yaşadım. Bu nedenle hafta sonu uygulamayı tekrar indirdim. Tam satın al kısmındayken uygulamayı kart bilgilerimi kontrol etmek için kapattım. Geri açtığımda %50 indirim teklif ettiler:) İndirimli satın aldım.

Sabah, öğleden sonra ve akşam alışkanlıklarımı tek tek girdim. Bu sabah 06:30’da kalktım ve sabah alışkanlıklarımı İpek’in çeşitli sabotaj girişimlerine rağmen tamamladım. Çok mesudum:)

Ruben Chavez’in bir sözü var. “5 yıl sonra olacağın insan, tamamen bugün okuduklarına, izlediklerine, zaman harcadığın insanlara, tükettiğin gıdalara ve alışkanlıklarına göre şekillenecek”

Bu sözün doğruluğuna çok inanıyorum. Önce nasıl bir insan olmak, hangi alışkanlıklara sahip olmak istediğine karar vermek, sonra da bunun için günlük bazda çaba sarf etmek gerekiyor. Ben bugün yeniden olmak istediğim insan için çabalamaya başladım:)

Bende kendimi toparlamam gerektiğinin farkındayım ama başlayacak gücü kendimde bulamıyorum. Şeyma Ünal ve siz paylaştıkça ben motive olmaya başladım.
Son 6 yılımın özeti;
1 yıl yoğun tedavi süreci
9 ay hamilelik
22 ay emzirme süreci ki bunun 18. ayında ikinci hamilelik
Sonrası yine 22 ay emzirme
Soununda vücudum bana kaldı
Çooook ihmal edilmiş durumda onu içten ve dıştan onarmak niyetindeyim.
Kızım memeyi bıraktı ama gece uykusuna dalamıyor. saat 1 e 2 ye kadar onunla uğraşıyorum sonra 6 buçukta uyanıp işe gitmek çok zor geliyor. Bunu bahane etmeden kendim için bir şeyler yapma vakti.
Yol aldıkça ben de paylaşmak isterim.

Tüm annelere kolay gelsin özellikle de iki çocuklu annelere...

Miniklerin uykularının düzene girmesini beklememeni tavsiye ederim. Benim büyük kızımın 4 yaş civarı düzene girdi. Küçük 28 aylık, odasını ayırdım ve dün gece 01:00,02:30, 04:00 ve 06:00 olmak üzere 4 kere uyandı Ben bu sabah yataktan kendimi kazıyarak 06:45’te kalktım ve sabah rutinlerimi tamamladım.

Kendimi yataktan kalkma konusunda şu şekilde motive ediyorum: “Bir saat sonra kızım zaten uyanacak ve 1 saatlik uyku benim ihtiyacımı çözmeyecek. İyisi mi kalkıp kendim için birşeyler yapayım” Bir de bir söz duymuştum: “Ya uyuyarak hayal etmeye devam edersin, ya da kalkıp hayallerini gerçekleştirirsin. Seçim senin”

Bu şekilde kendini motive ederek ve küçük fakat düzenli başlayarak istediğin noktaya ilerleyebilirsin. Bir özlü söz daha yazayım:) “Motivasyon eylemden sonra gelir”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…