- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
Çok teşekkür ederim canım. Faydam olabiliyorsa ne mutlu bana. Ben de girdim aöf vizelerine. Senin bölümün neydi?Allah'ım ne güzel bir konu burası ya, okumaya doyamıyorum.
Açıköğretim vizelerim vardı, 400 küsür mesajı okuyamamıştım, bugün okudum, yetiştim.
elecda iyiki varsın, iyiki burdasın, kalemin çok güçlü, müthiş bir kadınsın, seni gerçekten çok merak ediyorum.
İnanılmaz donanımlısın, her konuda bir fikrin var, maşallah.
Başın sağolsun, kayıplarına üzüldüm.
Önce de söylemiştim, ben de anneyim ve mümkün mertebe bilinçli bir ebeveyn olmaya gayret ediyorum ve bu konuda senden birçok şey öğrenip kaydettim.
Veeeee diğer kızlar siz de iyiki varsınız, yazdıkça neler çıkıyor.
Hayat kısa, zaman kıymetli, dolu dolu ve sade yaşamak lazım.
Sayfayı baştan okursanız günlük plan oluşturmak için güzel bilgiler bulacağınızı düşünüyorum.Günlük plan oluşturmak için zihin açıcı yol gösterici kitap makale vb önerileriniz var mı arkadaşlar
evet okudum vizelere gireceğini, senin bölümün çok havalı:)Çok teşekkür ederim canım. Faydam olabiliyorsa ne mutlu bana. Ben de girdim aöf vizelerine. Senin bölümün neydi?
Canım senin tam olarak neye ihtiyacın var? Nasıl bir zihin açılması bekliyorsun?Günlük plan oluşturmak için zihin açıcı yol gösterici kitap makale vb önerileriniz var mı arkadaşlar
Vize sınavlarına girerken sınav gözetmeni bölümümü sordu, söyledim. "Aaa pilot mu olacaksınız" dedievet okudum vizelere gireceğini, senin bölümün çok havalı:)
ben de sağlık yönetimi okuyorum 2.sınıfım
fizyoterapist olduğum ve hastanede çalıştığım için bu bölüm cazip geldi ve işime katkı sağlayacağını düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım. Çok şanslısın bu arada ne güzelSelamlar Hanımlar,
Tam teşekküllü hasta vaziyeti almış durumdayım.Burnum tıkalı, öksürük, halsizlik, mide bulantısı derken yatak döşek yatıyorum. Babam doktordu benim ve biz hasta olduğumuzda kesinlikle ilaç vermezdi. "Grip ilaçla bir haftada, ilaçsız 7 günde iyileşir" derdi.
Çorba, portakal, ıhlamur vs. şeklinde ve dinlenerek atlatmaya çalışıyorum ben de.
Eşim sabah kahvaltıyı hazırladı. Kızımı yedirdi, bulaşıkları topladı. Kızımı hazırlayıp aldı, çıktı. Sinema, oyun alanı vs takılmışlar. Yemek yedirip getirecekmiş.
Bugünü dinlenerek geçirmemi sağladığı için minnettarım kendisine. İşyerinde iki gün denetim olacak. Yoğun bir hafta beni bekliyor.
Çok teşekkürler canım. Eşim sağolsun durumdan vazife çıkaran insan modelidir.Çok geçmiş olsun canım. Çok şanslısın bu arada ne güzel
Çok teşekkürler canım. Eşim sağolsun durumdan vazife çıkaran insan modelidir.
geçmiş olsun canım varsa propolis alabilirsin suyla ya da direk çiğneyerekSelamlar Hanımlar,
Tam teşekküllü hasta vaziyeti almış durumdayım.Burnum tıkalı, öksürük, halsizlik, mide bulantısı derken yatak döşek yatıyorum. Babam doktordu benim ve biz hasta olduğumuzda kesinlikle ilaç vermezdi. "Grip ilaçla bir haftada, ilaçsız 7 günde iyileşir" derdi.
Çorba, portakal, ıhlamur vs. şeklinde ve dinlenerek atlatmaya çalışıyorum ben de.
Eşim sabah kahvaltıyı hazırladı. Kızımı yedirdi, bulaşıkları topladı. Kızımı hazırlayıp aldı, çıktı. Sinema, oyun alanı vs takılmışlar. Yemek yedirip getirecekmiş.
Bugünü dinlenerek geçirmemi sağladığı için minnettarım kendisine. İşyerinde iki gün denetim olacak. Yoğun bir hafta beni bekliyor.
Adem Güneş'in kitaplarından birinde "Annesi ile güvenli bağlanamayan çocuklar, yetişkin olduklarında belirli rutinleri sürdürmekte zorlanırlar"şeklinde bir şey okumuştum.Arkadaşlar ben de fikir danışmak istiyorum. Üzerimde öyle bir ağırlık var ki içimden hiç.birşey yapmak gelmiyor. Yıllardır böyleyim. Bazen atak geliyor herşeyi yapıyorum ama sonra yine eski halime dönüyorum... Herşey zor geliyor.
İlk sayfaları okuyup bi gayret işlerimi yapıyorum ama sonra bırakıyorum yine.
Mesela ingilizcemi geliştirmek istiyorum. Eskiden çeviriler yapardım artık bununla ilgili bişey gelmiyor içimden. Ama özümde istiyorum.
Okumak istediğim kitaplar var ama kitabı açınca afakanlar basıyor.
Ama beni en çok etkileyen evin rutin işlerini çok aksatıyorum
Teşekkür ederim canım. Bizimki de aynı kapıya çıkıyor aslında. Karınlarını dışarda doyurup geliyorlarMaşallah canım rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Benimki pek anlamaz öyle işlerden. Hazır söyler hep. Ben hasta olunca hep hazır yeriz
Propolis daha önce hiç kullanmadım. Bir bakayım. Tavsiye için çok teşekkür ederim.geçmiş olsun canım varsa propolis alabilirsin suyla ya da direk çiğneyerek
Sıcak bi adaçayı ve terlemek iyi geliyor tavsiye ederim:)
Selamlar Hanımlar,
Çok sağol canım cevabın için. Evet aslında doğru olabilir. Çünkü benim annem gündüz çalışıyordu akşam da çamaşır bulaşık yemek derken biz uyuyup kalıyordukAdem Güneş'in kitaplarından birinde "Annesi ile güvenli bağlanamayan çocuklar, yetişkin olduklarında belirli rutinleri sürdürmekte zorlanırlar"şeklinde bir şey okumuştum.
Benim de sürdürülebilirlik sıkıntım var. Mesela kilo vermeye karar veriyorum, 3 hafta çok iyi gidiyorum sonrasında bir şey oluyor düzenim aksıyor bırakıveriyorum o an. İşte o bırakma anında kendi eğilimini fark edip müdahale etmek ve kendini zorlamak gerekiyor sanırım.
Günlük rutinlerde bunu başarabildiğim de oluyor başaramadığım da... Yapamadıklarından ziyade yaptıklarına odaklanarak kendini motive etmeyi deneyebilirsin.
İngilizce için Yabancı dizileri İngilizce altyazılı seyretmek faydalı olabilir.
Kitap konusunda benim yaklaşımım şu şekilde. Baştan beni sarmadıysa okumaya devam etmem zira benim için vakit kaybı anlamına gelir. Okuyacak çok kitap fakat az zaman var. Dolayısıyla okumak için kendini zorlaman gerekiyorsa o kitabı okuma bence.