Popüler Konu Verimli Rutin

Hemen bakıyorum internetten
Teşekkürler arkadaşım

çok güzel şeyler yazmışsın.olumlamamı yapıyorsun.
Özel bir olumlamam yok ancak güzel düşünüyorum
Aileme kibar olacağımı şefkatli olacağımı düşünüyorum
Ben güzelleştireceğim ilişkilermi çünkü bakış açısı çok şey değiştiriyor
Bunu daha iyi görebiliyorum

Keyiflerinizin gıcır gıcır olduğu
Şükür duygunuzun ve farkındalıklarınızın arttığı sağlıklı bir tatil diliyorım
Ufak tefek şeylere takılmadan anın tadını çıkarıp
Suyu bile ağzından itibaren tm hücrelernde hissederek içmen tavsiyemdir
Hem sana hem kendime hem de diğer tüm arkadaşlara

Sahihuban merhaba bolu taraflarını düşünüyorsanız hindibağıda güzel bir seçenek ama artık yer bulabilir misiniz emin değilim maşukiyede cansu bungolow var çok salaş ama hoş bir yer resmen kuş sesleri ile uyanıyorsunuz(yine bayramda risk barındırıyor) sapancada göl kenarında konaklamıştık bir evlilik yıldönümü kutlamamızda; butun gun golun kenarında yürüyüş yapıp bisiklet sürmüştük, çok eğlenmiştik. Bir de ankaradan kapadokyayı düşünebilirsiniz güzel bir taş odada konaklarsınız gitmediyseniz giderken ıhlara vadisine uğrarsınız(resmen cennet!) dönüş yolunda tuz gölünde günü batırırsınız(henuz göl çekilmedi ise harika fotoğraflar yakalarsınız) şimdiden iyi tatiller

Sanırım geç kaldık
Bayramda her yer full dolu
Baktım hindibapı ya

Kapadokyaya üç kez gittik taş otellerde kldık gerçekten mükemmel bi seçenek
Ancak bu defa yeşil doğa olsn istedik
Ama her yer doluuuuu

Sanırım geç kaldık
Bayramda her yer full dolu
Baktım hindibapı ya

Kapadokyaya üç kez gittik taş otellerde kldık gerçekten mükemmel bi seçenek
Ancak bu defa yeşil doğa olsn istedik
Ama her yer doluuuuu
Öğretmenevlerine baksanız.
Biz Avanos öğretmenevinde kalmıştık dört yıl önce.
Gerçi yer ayırtmakta geç kalmışsınız.

O otel benim de favorim Kızılcahamam da tercih edilebilir milli parkın oradaki oteller, orda da ormanda yürüyüş çok keyifli Sahihuban

Arkadaşlarım otel önerleriniz için çok teşekkür ederm ancak çoğu otel dolu . Müsait olanlarda iki kişi bi geceye 850 tl ve civarı istediğinden gezimizi günübirlik yaptık
Gölcük de yürüyüş yapmak inanılmaz keyifliydi

Tatili bol bol aile ve onlara yardımcı olmakla geçiriyoruz. Ancak oplumla halası ilgilendiği için kendime okumalarıma yürüyüşlerime pek güzel vakit ayırabildim çok mutluyum

Sizlerin tatillerinin de çok güzel geçmiş olmasını diliyorum herkese mutlu bayramlar

Merhaba Hanımlar,

Uzun bayram tatili sonrası toparlanma zamanı:)

Bayramda Eskişehir deydik. Keyifli, bol yemeli bir bayram oldu. Cuma akşam evimize döndük. Cumartesi-Pazar bitmek bilmeyen çamaşır işi ile uğraştım. Dün gece de İpek Hanım uyumadığı için sabah ayılıp toparlanmam sürdü biraz.

Gelelim Haziran ayı planlamalarına

Para Yönetimi: Bu ay daha önce de bahsettiğim gibi haftalık harcama limiti olarak 1000 TL belirledim. Bu limite her şey dahil. Geçen hafta 500 TL harcamışım. Bugün geçen haftadan artan 500 TL'yi çekip eve koyacağım. Ay sonu kenara ayırdığım parayı dolar veya altına çevireceğim.

Haftalık limit işi kesinlikle benim için faydalı oldu. Şu lazım diye aklımdan geçenleri hemen almak yerine ajandama yazmaya başladım. Haftalık limiti zorlayıp zorlamayacağını değerlendirip ona göre satın almaya başladım. Aylık yerine haftalık para yönetiminin bana daha uygun olduğunu keşfetmiş oldum.

Daha önce bahsettiğim eşimin kuzeni bu bayram İpek'e çeyrek taktı 10 ay sonra nereden esti bilmiyorum. Burayı mı okudular acabaBir çeyrek de eşimin arkadaşı taktı. Böylece altın günü için iki çeyrek hazır olmuş oldu. Temmuz ve Ağustos'ta sanki çeyrek almış gibi, internetten gram alırım.

Sağlıklı Yaşam: Ramazan ve bayramda aldığım kiloları geri verme zamanı:) Vücudumun limiti 65 kg. Üstüne çıktığımda kendimi şiş hissediyorum. Şu an 2 kg fazlam var. Ela'nın okulu tatil olduktan sonra sabah yürüyüşlerine başlayacağım. Bu hafta yine 3 gün Ela'nın okuluna yürürüm. Omega-3 ve D vitamini takviyelerim bitmek üzere. Venatura ürünlerini almayı planlıyorum. Bir de genel bir kan tahlili yaptırıp B-12, Demir, Magnezyum gibi değerlerime baktıracağım. Haziran ayı aynı zamanda benim için meme ultrasonu ve smear testi zamanı.

Mümkün Olduğunca İyi Annelik: İpek 10 aylık oldu. Şu an oynamaktan keyif aldığı şeyler şu şekilde:
- ABC yayınları ve Pearson yayınlarının Dokun-Hisset kitapları: Her ikisi de başarılı. Şu an en çok ilgisini çeken oyuncaklar bu kitaplar.
- Vurunca ışığı yanan, içi su dolu top: Birbirimize atarak oynuyoruz, kutuya atıyor geri çıkartıyor, ileri doğru atıp emekleyerek gidip alıyor ve tekrar atıyor.)
- Lego: Parçaları kule gibi yapıp veriyoruz, tek tek parçalıyor.
- Küçük su şişesinin içerisine kuru fasülye koydum. Sallayarak çıkan sesi dinliyor. Çıngırak yerine bununla daha çok oynadı.
- Küçük piyano: Ela'dan kalma bir oyuncak bu. İmaginarium'dan hediye gelmişti. Çalıp dans ediyor:)

Ela'nın en sevdiği oyuncaklar
- Pony'ler: My Little Pony'nin tüm karakterleri evimizde mevcut. Onları konuşturmayı seviyor.
- Barbie'ler: 4 tane barbie, 1 tane ken, iki tane de chelsea var. Portatif barbie evi ve barbie gardrobu var.
- Yemek pişirme oyuncakları: Ikea'nın peluş sebzeleri, mutfak seti ve fırını var. O pişiriyor biz yiyoruz:)
6 yaşına az kaldı. Şu an itibariyle kendi başına güzel oyun kurup oynuyor. Arada biz de dahil oluyoruz. Piyano kursu iyi gidiyor. Kuzeninin orgunu alıp getirdik. Evde onunla çalışacakmış. Hadi bakalım:)

Düzenli ve Sade Bir Ev: Bugün halı yıkamayı çağırdım. Bayramdan önce yoğun olurlar diye bugüne bırakmıştım. Haftaya temizlikçi abla gelecek. Evi temizler, sonra da halıları serer diye düşündüm. Eskişehir'e epey eşya götürdüm. Şu an ev düzenli.

İyi Görünmek: Koltuklatı kremim ve cilt serumum bitmişti. Bugün sipariş verdim. Saçlarım için kabarmayı önleyici bir ürün alacağım. Daha önce Body Shop üzüm çekirdeği serumu kullanıp, memnun kalmıştım. Tekrar almayı düşünebilirim. Doğum sonrası dökülen saçlarım yeniden çıkmaya başladı. Her taraftan küçük saçlar fışkırıyor:) Bir çözüm üretmem lazım. Bu ay bir de pediküre gitmem gerek. Artık sandalete geçiş yaparım.

Verimli İş Hayatı: İş yerinde yılda iki defa, 6 aylık periyotta, yaptığım tüm faaliyetlerin yer aldığı bir rapor hazırlıyorum. Temmuz başında Ocak-Haziran dönemi raporunu çıkartmış olmam gerekiyor. Dolayısıyla bu ay benim kendi kendimi denetleme dönemim:)

Küçük saçlara çare bulursan bana da söylermisin elecda.

Birde bu verimli iş de bahsettiğin iç tetkik gibi bir şey mi ?

Küçük saçlara çare bulursan bana da söylermisin elecda.

Birde bu verimli iş de bahsettiğin iç tetkik gibi bir şey mi ?
Tabi ki söylerim.
İç tetkik gibi ama şöyle, normalde kendi yaptığın işi denetleyemiyorsun denetliyorum:) Sanki başka birinin yaptığı işi kontrol eder gibi bakıp bir sürü şey buluyorum:)

Tabi ki söylerim.
İç tetkik gibi ama şöyle, normalde kendi yaptığın işi denetleyemiyorsun denetliyorum:) Sanki başka birinin yaptığı işi kontrol eder gibi bakıp bir sürü şey buluyorum:)

Doğru diyorsun detaya girince çok iş çıkıyor.
check list hazırlayıp bende yapabilirim.
fikir süper sağol :)

Selamlar,

Bugün öğle arasında ev için bir kontrol listesi oluşturdum. Eke pdf olarak yüklüyorum. 3 Aylık periyotlarda evi bu liste doğrultusunda gözden geçireceğim. Fazlalıklar gönderilecek, eksik listeleri oluşturulacak. Atladığım, ilave edilmesi gerektiğini düşündüğünüz bir madde varsa, paylaşabilirseniz sevinirim.

Eklentiler

Az önce yüklediğim pdf dosya bilgisayardan açılıyor ancak telefondan hata verdi. Telefondan görüntülemek isteyenler için fotoğraf olarak yüklüyorum. Liste oluştururken word template kullandığım için başlığa takılmayın:)

Eklentiler

• 54A07712-D226-4FDE-82A6-133BA9201638.jpeg
    121,2 KB · Görüntüleme: 172
  • C5440385-7A91-496A-9108-4D58FA794E70.jpeg
    92,2 KB · Görüntüleme: 176
  • 58E56729-6623-40E6-B9BB-AF3744B2224B.jpeg
    106,8 KB · Görüntüleme: 155

Bende çıktı alıp kullanabilirmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…