Popüler Konu Verimli Rutin

O gece uyanmaları biz de 18 aya kadar yani memeden kesene kadar devam etti
Sonrası huzur inşallah
Ritüeller candır

Merhaba çok geçmiş olsun doktorunuzun ismini paylaşırmışsınız

Merhaba,

Bugün iş günü. Sizinle paylaştığım checlist formatını bir de işe uyarlayayım dedim. Haziran ayı içinde yapılması gereken işleri süreç bazlı listeledim.

Bu arada el havlularını yenilemeyi düşünüyorum. Memnun olduğunuz markaları yazabilirseniz çok sevinirim.

Özdilek

İkeanın minik el havlularını seviyorum iş yerinde kullanmıştım.
bambudan yapılmış havlum var o da yumuşacık kalıyor hep.
hm ve linens ürünlerini de ayrı seviyorum :)

Karaca nın el havluları başarılı canım

Karaca
Özdilek
100/100 pamuklu olanlar çok güzel
Bazı diğer markalar nemli bölgelerde koku yapabiliyor

İkranın hangi ürünü kullanışsız ki
Ben ev için gereçlerin çoğunu oradan aldım sonradan
Mesela kesme tahtam artık emekliye ayrılacak ancak almıyorum ikea ya gitmeyi bekliyorum ankara ya gidince alacağım inşaallah

aynen mutfak banyo ve tekstil ürünleri çok iyi.
Benim tarzıma en yakın marka diyebilirim

Müsait olduğunda bana ikea’nın hangi havlusunu kullandığını atabilir misin? İkea’dan internet siparişi ile alayım demiştim, o kadar çok çeşit var ki bilemedim.

Ben de çok severek kullanıyorum ikea ürünlerini ama mağazaya gitmeyi sevmiyorum. Hem çok uzak hem de çok dolaştırıyorlar insanı. Çok yorucu oluyor. Genelde internetten sipariş veriyorum.

Selamlar,

Dün Eloşumun karne töreni vardı. Sınıflarında oldu. Ağlamayacağım demiştim ama öğretmenleri konuşurken ağlamaya başlayınca ben de tutamadım kendimi:)

Kızım büyüdü, bu hem çok güzel hem de çok hüzünlü bir durum.

Dün okulda, bu sene yaptıkları ödevler, okuma yazma çalışmalarının tamamının olduğu koca bir dosya verdiler

Eve gelince Ela’yı odasına soktum. Marie Kondo’nun ayıklama mantığından kısaca bahsettim:) Kıyafetlerini, iç çamaşırı ve çoraplarını ayırdık. Sonra kitaplarını ayıkladık. Yırtılanları attık, okumaktam sıkıldıklarını kutuya kaldırdık. Sonra bütün etkinlik kağıtlarını yere döktüm. Saklamak istediklerinin kutuya sığması gerektiğini söyledim. Biraz zorlansa da ayırmayı başardık. Bugün de oyuncaklarını ayıklayacağız bakalım.

Eklentiler

• AF921D67-E86D-40A6-A723-45506C097C6F.jpeg
    97,5 KB · Görüntüleme: 140
  • F2BD3C72-F135-4634-BDB7-3DF42FDBF069.jpeg
    92,7 KB · Görüntüleme: 142
  • 9090212A-DCDC-4C41-8536-3C9D22533632.jpeg
    139,5 KB · Görüntüleme: 132
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…