Kabak lifi, baya gidiyor aslında aşırı yumuşayınca kendini bırakıyor o zaman değiştiriyorumDoğal lif dediğin sünger mi? Bir de ne kadar sürede bir değiştiriyorsun?
O gece uyanmaları biz de 18 aya kadar yani memeden kesene kadar devam ettiBen güzel yazın için çok teşekkür ederim canımSabahları kendine ayırdığın vakit bambaşka. Bu ara İpek hiç uyumadığı için sabah kalkıp camı açıp gün doğumunu izleme ritüelimi yapamıyorum ve bana aslında ne kadar iyi geliyormuş, yapamayınca daha iyi anladım. Sabah 7’ye kadar 15-20 dk bir uyanan bir bebiş ile gecemiz gündüzümüz karıştı bu ara:)
Merhaba çok geçmiş olsun doktorunuzun ismini paylaşırmışsınızÇok teşekkür ederim. Tedaviye iki hafta önce başladım. Süreklilik arzeden başağrım geçti. Ama atak bir daha gelir mi? Şiddeti ne olur bilemiyorum.
Ama moral ve motivasyon olarak iyi geldi. Doktorum kendi migren ve fibromiyalji ağrılarını da bu yöntemlerle geçirdiğini anlattı. Kendisine güvendim ve teslim oldum. Sağlıklı kalmak adına bir çok bilgi de verdi. Bu konuda bildiğim ama uygulamadığım şeylerin neden önemli olduğunu farkettirdi.
Allah annene de güzel bir kapı açsın...
Bütün beyinli çocuk kitabı okuması biraz zahmetli ama çok iyi bir kitap. Çok şey öğrendim. Akılgözünü de tavsiye ederim. Kalın ve bilimsel bir dille yazılmış ama içeriği doyurucu.
Teşekkür ederim. Bunu daha önce gördüm ama hiç denememiştim.
Çok güzel olmuş. Ellerine sağlıkBu sabahın kendim için kendimle baş başa vaktinde mandala boyama ve müzik dinlemekteyim
Herkese günaydın
Şiir gibi bir gün olsun
Çok teşekkürlerGunaydin arkadaslar fikirler cok guzel aslinda hepimizin çocukken yaptığımız şeyler. Ama simdi çoğu unutuldu. Fikir amaçlı ekliyorum aşağıda.
ÖzdilekMerhaba,
Bugün iş günü. Sizinle paylaştığım checlist formatını bir de işe uyarlayayım dedim. Haziran ayı içinde yapılması gereken işleri süreç bazlı listeledim.
Bu arada el havlularını yenilemeyi düşünüyorum. Memnun olduğunuz markaları yazabilirseniz çok sevinirim.
Merhaba,
Bugün iş günü. Sizinle paylaştığım checlist formatını bir de işe uyarlayayım dedim. Haziran ayı içinde yapılması gereken işleri süreç bazlı listeledim.
Bu arada el havlularını yenilemeyi düşünüyorum. Memnun olduğunuz markaları yazabilirseniz çok sevinirim.
Karaca nın el havluları başarılı canımMerhaba,
Merhaba,
İkranın hangi ürünü kullanışsız kiİkeanın minik el havlularını seviyorum iş yerinde kullanmıştım.
bambudan yapılmış havlum var o da yumuşacık kalıyor hep.
hm ve linens ürünlerini de ayrı seviyorum :)
İkranın hangi ürünü kullanışsız ki
Ben ev için gereçlerin çoğunu oradan aldım sonradan
Mesela kesme tahtam artık emekliye ayrılacak ancak almıyorum ikea ya gitmeyi bekliyorum ankara ya gidince alacağım inşaallah
Müsait olduğunda bana ikea’nın hangi havlusunu kullandığını atabilir misin? İkea’dan internet siparişi ile alayım demiştim, o kadar çok çeşit var ki bilemedim.İkeanın minik el havlularını seviyorum iş yerinde kullanmıştım.
bambudan yapılmış havlum var o da yumuşacık kalıyor hep.
hm ve linens ürünlerini de ayrı seviyorum :)
Ben de çok severek kullanıyorum ikea ürünlerini ama mağazaya gitmeyi sevmiyorum. Hem çok uzak hem de çok dolaştırıyorlar insanı. Çok yorucu oluyor. Genelde internetten sipariş veriyorum.İkranın hangi ürünü kullanışsız ki
Ben ev için gereçlerin çoğunu oradan aldım sonradan
Mesela kesme tahtam artık emekliye ayrılacak ancak almıyorum ikea ya gitmeyi bekliyorum ankara ya gidince alacağım inşaallah
Karaca nın el havluları başarılı canım
Çok teşekkürler. Karaca ve Özdilek’e bakacağım.Karaca
Özdilek
100/100 pamuklu olanlar çok güzel
Bazı diğer markalar nemli bölgelerde koku yapabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?