Popüler Konu Verimli Rutin

Reformer a duzenli bir sekilde iki Bucuk sene kadar ben De gittim sonra araya meniskus yirtigi ameliyati girince ara vermek zorunda kaldim. Cernobil dizisini ben De duydum kisa imis sanirim, hazir game of thrones da bitmisken ve bu Bayram tatili evde iken baslayabilirim. Cilt bakimi icin duzenli yaptirdigin bir sey var mi? Ben Tup Bebek transferi oncesi hydrafacial yaptirmistim iyi geldi ancak bir daha yaptiramadim, silikon bazli yuz temizleme cihazi aldim su an onunla temizliyorum.

Geçmiş olsun.

Çernobil ilk bölümünü izledim ve çok etkilendim. Bu tarz yapımları seviyorum.

Cilt bakımına yeni başladım işte. Benim cildim yağlı ama nasılsa nemi hiç yok. Önce vakumlu bir aletle temizliyor derinlemesine. Sonra nemlendiriyor, sonra bir ışın altına koyuyor, sonra nem ve vitamin sürüp bir aletle cilt altına emdiriyor onu. Sonrasında da yüzeyine bir krem sürüyor. Bakalım nasıl sonuç verecek.
hydrafacial duydum, izledim de güzele benziyor. Ben fresh ve canlı bir cilt istiyorum ama bakalım ne zaman kavuşacağım.

Süt reçelini bir hevesle denedim ben ama istediğim verimi alamadım:KK43: hoşlarına gitmedi kızların pek, bir de porsiyon olarak fazla kaldı dün artanını dökmek zorunda kaldım. Aslında kurabiye tarzı birşeyde değerlendirilebilirdi ancak hiç vakit olmadı, yapılışı zahmetli olduğu için üzülmedim değil
Açıkcası bende çok heveslenip denedim istediğim gibi olmadı ama tutturan insan da çok ben mi beceremedim bilmiyorum. Tadı fena degildi ama yoğunlaşmadı işte. Kalanı buzdolabına saklanıp kullanılmıyor mu

Açıkcası bende çok heveslenip denedim istediğim gibi olmadı ama tutturan insan da çok ben mi beceremedim bilmiyorum. Tadı fena degildi ama yoğunlaşmadı işte. Kalanı buzdolabına saklanıp kullanılmıyor mu
Kıvamda çok sıkıntı olmadı çok fazla kaynattım çunku sadece rengi baya karamel oldu oyle sütlü kahve renginde kalmadı. Dolapta idi 2hafra kadar oldu baktım yenmiyor doktum süt ürünü oldugu için, buzluga konsa dayanır belki

Selamlar,

Bugün öğle arasında eşimi aldım bana aldığı hediyeyi değiştirmeye gittik. Bana doğum günü hediyesi olarak ne istediğimi sormuştu ben de kapri pijamaya ihtiyacım var demiştim. Gitmiş ayıcıklı falan birşey almış:işsiz: 10 yıldır evliyiz ben öyle ayıcık, çiçek, böcek giymem bilir. Başka kapri yoktu diyor:)) Neyse gecelik işini sevdim, bir tane daha pamuklu gecelik aldım. Geçenlerde denemek için aldığım kaplı atletten memnun kaldım. 2 tane daha aldım. Şu an toplam 4 kaplı atlet, 1 normal atlet, 1 spor sütyen, 4 tane de emzirme atletim var. Emzirme atletlerini evde giyiyorum. 2 ev kıyafeti, 2 gecelik, 2 de ince pijamam var. 10 tane de pamuklu alt çamaşır var. Bunlar bana yazı çıkartır diye düşünüyorum.

gecelik bir tek lohusayken giydim.. geçen hafta sonu iç çamaşırcıya uğradım 3lü sabahlığıyla birlikte 134 tl dedi aslında iyi fiyat lakin o geceliklerin içinde kendimi düşünemiyorum alışmayınca demek.
Ben lohusayken de pijama giydim. Bir tek hastanede gitmiştim gecelik:)) Normalde hiç sevmem ama bir deneyeyim dedim hoşuma gitti valla.

günaydın :) herkese hayırlı cumalar ..

verimli ritüellere ara vermeden hatta yeni bir görev ekleyerek ilerliyorum ve bu inanılmaz mutluluk veriyor.
her gün 20 dk yaz'' komutuyla her gün hislerimi , düşüncelerimi düşlerimi hedeflerimi o an içimden ne geliyorsa onu yazıyorum :
ve de şu cümlenin büyüsüyle içim göklere çıkıp çıkıp yükseliyor..
'' bir şeyler yapmalı, bir şeyler yapmalı...''
Yolda olma hali temel hedefim. sonuçlar ulaşıp ulaşamama vs hiç biri önceliğim değil... sadece niyetle, çabalayarak devam etmek güzelliği...
bir de herkesten çok kendimi affetmeye ve kendime iltifat etmeye çabalıyorum.. ve omuzlarımdaki yükler adeta uçup gidiyor..

bugün öğlen itibariyle bayram tatiline çıkıyoruz evelallahın izniyle.. Ankara bizi bekler..k validemlere bayram ziyareti sebebiyle çıkıyoruz yola..
bayram için içimi şenlendiren bir diğer hayal '' eşimle başbaşa bolu ya kaçmak ..'' güü birlik bir tatil belki tek gecelik konaklamalı..ancak otel fiyatları bayram sebebiyle fahiş fiyatlarda..öneriniz varsa alırım otel emek vs...

oğlum babanne aşığı olunca oradayken hep babannesiyle vakit geçiriyor hem böylece ben de dinlenmiş olurum inşaallah..

benden haberler böyle dostlar..
şimdiden herkese hayırlı bayramlar:KK200:En Büyük TÜRKİYE

verimli ritüellere ara vermeden hatta yeni bir görev ekleyerek ilerliyorum ve bu inanılmaz mutluluk veriyor.
her gün 20 dk yaz'' komutuyla her gün hislerimi , düşüncelerimi düşlerimi hedeflerimi o an içimden ne geliyorsa onu yazıyorum :
Yolda olma hali temel hedefim. sonuçlar ulaşıp ulaşamama vs hiç biri önceliğim değil... sadece niyetle, çabalayarak devam etmek güzelliği...
bir de herkesten çok kendimi affetmeye ve kendime iltifat etmeye çabalıyorum.. ve omuzlarımdaki yükler adeta uçup gidiyor..

bugün öğlen itibariyle bayram tatiline çıkıyoruz evelallahın izniyle.. Ankara bizi bekler..k validemlere bayram ziyareti sebebiyle çıkıyoruz yola..
bayram için içimi şenlendiren bir diğer hayal '' eşimle başbaşa bolu ya kaçmak ..'' güü birlik bir tatil belki tek gecelik konaklamalı..ancak otel fiyatları bayram sebebiyle fahiş fiyatlarda..öneriniz varsa alırım otel emek vs...

oğlum babanne aşığı olunca oradayken hep babannesiyle vakit geçiriyor hem böylece ben de dinlenmiş olurum inşaallah..

çok güzel şeyler yazmışsın.olumlamamı yapıyorsun.

Sahihuban, Kaizen S, binhuzunluhaz, elecda yazdıklarınız çok iyi geliyor, elleriniz dert görmesin. Üşenmeyip uzun uzun yazıyorsunuz ya... çok kıymetli... ben Ramazan ayında yazamadım buraya. Biraz içime döndüm galiba. Ama takipteydim. Ramazan ayı hedeflerimi gerçekleştirdim sayılır. Tabii yapamadıklarım da oldu.

Biz de Pazar günü yolculuğa çıkıp küçük bir orta Anadolu turu yapacağız iki haftalık.

Hepinize şimdiden iyi bayramlar... Sizi seviyorum ♥️

Süt reçelini bir hevesle denedim ben ama istediğim verimi alamadım:KK43: hoşlarına gitmedi kızların pek, bir de porsiyon olarak fazla kaldı dün artanını dökmek zorunda kaldım. Aslında kurabiye tarzı birşeyde değerlendirilebilirdi ancak hiç vakit olmadı, yapılışı zahmetli olduğu için üzülmedim değil
süt receliyle bi anım var o aklıma geldi gecen yıl gorumcemler antepte oturuyor onları zıyaret etmıstık dönüşte marastan keçi sütünden recel aldık eve geldık esyaların arasından cıkmadı recel nası oldu anlamadık sırra kadem bastı:KK48::KK48:
ordamı unuttuk sonra mı kayboldu hıc bı fıkrımız yok deneyemedık yani

Mayıs Ayı Durum Değerlendirmesi

Sağlıklı Yaşam:
Mayıs ayı bu konuda çok verimli geçmedi. Zaten bu verimsizlik bana 2 kilo ilave olarak dönüş sağladı. Ekmek ile ilgili kontrolümü sağlayabiliyorum ancak konu Ramazan pidesi olunca işler kontrolden çıkıyor.

Haziran Ayı Hedefi: Bayramda dikkatli olmaya çalışacağım. Bayramdan sonra sağlıklı beslenme düzenime geri dönüş yapacağım. Ela’nın okul kapanacağı için okula yürüyüş meselesi iptal olacak. Sabahları bakıcı ablamız gelince yürüyüşe çıkayım diye düşünüyorum. Hem hava da nispeten serin olur. Sabah kalhvaltı, 10 dk egzersiz ve yürüyüş şeklinde devam etmeyi planlıyorum. Pazartesi-Çarşamba-Perşembe bunu uygulayabilirim.

Mümkün Olduğunca İyi Annelik: Ela’yı yatırma işlerini hamileliğimden itibaren eşime devretmiştim ancak kızımı yatırmayınca başbaşa geçirdiğimiz vaktin çok kısaldığını ve bunun ilişkimize olumsuz yansıdığını düşünüyorum. Bu nedenle Mayıs ayında, Ela’yı eşim ile dönüşümlü yatırmaya başladık. Kızıma kitap okumayı ve yatakta sohbet etmeyi özlemişim, bana da iyi geldi.

Haziran Ayı Hedefi: Ela için tatil planı yapmam gerekiyor. Öncelikle TV izleme planı oluşturup kendisi ile konuşmam gerekiyor. Bunun haricinde okuma-yazma çalışması, İngilizce çizgi film seyretme işlerini günlük aktivitelere eklesek iyi olacak. Sitenin havuzunda bireysel yüzme dersi veriliyor. Yazın ders aldırıp, yüzme işini komple çözmek niyetindeyim. Piyano devam edecek. Kuzeni bir dönem piyano dersi almıştı. Evde çalışması için org almışlardı. Orgu şu an kullanmadıkları için biz onlardan alacağız. Eve yakın bir sanat atölyesi var. Ela ile arada gidip kilden birşeyler yapıyoruzJ Oranın yaz programı belli olunca arada götürebilirim. Resim, ebru, seramik gibi dersler var.

Düzenli ve Sade Bir Ev: Bayrama Eskişehir’e gideceğimiz için evde detaylı bir ayıklama yaptım. İpek’in küçülenlerini görümceme götürüyorum. Kendisinin 2. Çocuk planı var ve eşyaları ona vermemi rica etti. Emzirme yastığı, kangru, süt sağma makinesi, İpek’in küçülen kıyafetleri derken koca bir poşet hazırladım. Ela’nın patenlerini de Eskişehir’e götüreceğim. Burada binmiyor, orada paten diye tutturuyor.

Ela’nın küçülenlerini de ayıkladım. İpek için saklayacağım birkaç parçayı ayırıp kalanları giysi kumbarasına atttım. Kızların oynamadığı oyuncakları da bir poşete koydum. Ela’nın okulunun yanında, çöpün kenarında bir kadın 3 tane küçük çocuk ile oturuyor her gün. Oyuncakları o çocuklara götürdüm.

Ela şu an iki çocuk odasını da kullanıyor. Bir oda uyku odası diğer oda oyuncak odası şeklinde. Oyuncak odasında barbie ve pony’lerine İpek’in dokunması yasakmış:) Diğer oyuncaklar ile oynayabilirmişJ Oyuncak odasındaki küçük parçaları oyuncaklar İpek için tehlike arz ettiğinden Ela’ya barbie, pony ve küçük parçalı oyuncakları uyku odasına taşımayı teklif ettim. Odasında iç çamaşı ve çoraplarının bulunduğu komidini boşalltık. İçine oyuncaklarını yerleştirdik.

Haziran Ayı Hedefi: Uzun vadeli niyetim oyuncak odasını İpek’in odasına dönüştürmek olduğu için adım adım ilerliyorumJ Şu an oyuncak odası İpek’in serbet olarak vakit geçirebileceği bir alana dönüştü. Uyku odasında bulunan çalışma masasına bir sandalye almam gerekiyor. Bir de kitapları çalışma masasının altındaki rafta olduğu için İpek her fırsatta yırtmaya başladı. Yine uyku odasına İpek’in ulaşamayacağı bir kitaplık yapmam gerekiyor.

İyi Görünmek: Bu ay makyaj malzemesi, sandalet ve iç çamaşırı eksiklerimi tamamladım. Saçlarımı kestirdim. Mavi kot mont ihtiyacım vardı. Onu aldım. Denk gelirse uçuk pembe bir gömlek satın almak istiyorum. Tarzım oturdu. Sabahları ne giyeceğim derdi nihayet ortadan kalktı. Çok hızlı hazırlanıp çıkabiliyorum ve görüntümden memnunum.

Haziran Ayı Hedefi: Mevcut durumu sürdürmeyi hedefliyorum.

Verimli İş Hayatı: Mayıs ayında işler sakindi. Öyle olunca evde olduğum günlerde çalışmam gerekmedi. Haziran ayı da nispeten sakin geçecek gibi görünüyor. Bende fırsattan istifade rutin işlerden kalan zamanı, takip ettiğim sistemleri değerlendirerek kullanmaya çalışıyorum. Her bir dokümana 3. Göz ile bakıp, “Gerekli mi?” “Efektif mi?” “Bu işi daha hızlı ve hatasız yapmanın bir yolu var mı?” gibi sorular ile gözden geçiriyorum. Az fakat öz doküman ile çalışmaya gayret ediyorum.

Haziran Ayı Hedefi: Sistemsel sadeleşmeye devam etmek istiyorum.

Para Yönetimi: Mayıs ayında planladığımdan daha fazla para harcadım. Kredi kartı kullanmadığım için kenara ayırdığım paradan harcadım. Aylık limitleri tutturmakta zorlanıyorum.

Haziran Ayı Hedefi: Bu ay haftalık harcama limiti olarak 1000 TL belirledim. Hesapta 4000 TL bırakacağım ve haftalık 1000 TL’yi geçmemeye çalışacağım. Haftalık 1000 TL’den artan olursa da kenara koyacağım.

Toplumsal Fayda: Bu başlık yapım aşamasındadır:)

Plastik kutulardaki yoğurtlar, saklama kabı olarak plastik tercihi, meyveli yoğurtların kabları, tahin pekmezlerin bidon tarzı küçük kabları vs.
Cevizhane tahini cam kavanozda gönderiyor. Azra Kohen’nin geçenlerde izlediğim röportajında “Son kullanma tarihi olan hiç bir şeyi tüketmiyorum” dedi. İşin özü bu aslında

Bolu Gölcük’te Gazelle Resort var. Bayılıyorum oraya. İpek’ten önce eşimle nefes alma yerimizdi. Otelin yemekler güzel, termal havuz var. Gölcük gölüne çok yakın. Sabah otelde kahvaltı yaptıktan sonra gölün etrafında yürüyüş yapıyorduk. İnanılmaz iyi geliyordu.

keşke oyuncak odası olarak kalsa başka bir odan yok mu İpek'in odası olsa orada. ayy ne güzel demiştim iki odayı da Ela kullanıyor dediğinde, oyuncaklardan tozlanıyor vs. rahatça uyuyor odasında diye düşünmüştüm. sonra küçüğe yapıcam, hazırlık deyince bi sorayım dedim.:)

Bolu Gölcük’te Gazelle Resort var. Bayılıyorum oraya. İpek’ten önce eşimle nefes alma yerimizdi. Otelin yemekler güzel, termal havuz var. Gölcük gölüne çok yakın. Sabah otelde kahvaltı yaptıktan sonra gölün etrafında yürüyüş yapıyorduk. İnanılmaz iyi geliyordu.

Bolu da göl yolu üzerinde Aden Otel diye bir yerde kısa bir tatil yapmıştık. Bir de gölün kenarında Taksim İnternationalde kalmıştık 1 gece de ikisi de güzel otellerdi. Taksim de oldukça büyük bir havuz da vardı. Şimdi aklıma geldi @Sahihuban cidden güzel bir kaçamak olur Bolu.

keşke oyuncak odası olarak kalsa başka bir odan yok mu İpek'in odası olsa orada. ayy ne güzel demiştim iki odayı da Ela kullanıyor dediğinde, oyuncaklardan tozlanıyor vs. rahatça uyuyor odasında diye düşünmüştüm. sonra küçüğe yapıcam, hazırlık deyince bi sorayım dedim.:)
Ev 3+1 bizim:) İpek’i 2,5 yaş gibi o odaya geçiririm. O zamana kadar iki odalı takılmaya devam eder Ela Hanım:) Uyku odasında oyuncakları çekmeceye koyduk. Yine ortada oyuncak yok. Aslında yatağını, ikea’da çift kişilik yatak olabilen altında 3 çekmecesi olan bir yatak var. Onunla değiştirmeyi istiyorum. Onun çekmecelerine oyuncaklarını koyar pek güzel olur hem de yanında uyuyakaldığımızda bize iyi olur

Bolu da göl yolu üzerinde Aden Otel diye bir yerde kısa bir tatil yapmıştık. Bir de gölün kenarında Taksim İnternationalde kalmıştık 1 gece de ikisi de güzel otellerdi. Taksim de oldukça büyük bir havuz da vardı. Şimdi aklıma geldi @Sahihuban cidden güzel bir kaçamak olur Bolu.
Abant gölü yolunda mı?

Ev 3+1 bizim:) İpek’i 2,5 yaş gibi o odaya geçiririm. O zamana kadar iki odalı takılmaya devam eder Ela Hanım:) Uyku odasında oyuncakları çekmeceye koyduk. Yine ortada oyuncak yok. Aslında yatağını, ikea’da çift kişilik yatak olabilen altında 3 çekmecesi olan bir yatak var. Onunla değiştirmeyi istiyorum. Onun çekmecelerine oyuncaklarını koyar pek güzel olur hem de yanında uyuyakaldığımızda bize iyi olur
bazen ne gerek var diyorum 5+1lere ama sora diyorum ki paran olsa sen de alırdın :p

sevindim o zaman hem dışarıda da değilmiş o kadar toz olmaz.. :)

Back