Popüler Konu Verimli Rutin

Verimli Rutin konusuna dönecek olursak,

Ramazan için hatim hedefim vardı çok şükür 4 gün önce bitti hatimim tabi bunda kesintisiz bir şekilde kuran okuyabilmemin etkisi de oldu sürpriz bir şekilde hamile olduğumu fark ettik 21 Mayısta. Açıkçası başka çocuk düşünmediğim için baya bir şok geçirdim.. Kızıma sorduğumuzda önce olumsuzdu sonra istiyorum deyip durmaya başladı. 2' çocuklu hayata kendimi hazır hissetmesem de şimdilik gelişmeler böyle. Çok şükür hamilelik ya yeni olduğundan ya da rahat geçeceğinden fiziksel olarak olumsuz hiç bir şey hissetmiyorum böyle de devam etsin inşallah.

Bu arada da Ursula K. LE Guin'in Yerdeniz Serisi 6 kitabını tamamlamış oldum. Çok değişik tatlar bırakan fantastik bir seriydi. Çok sevdim. Bu kitapları okuduğum sırada instagramda ne olmuş kim ne paylaşmış aklıma bile gelmedi. Ekran bağımlılığından kurtulmak için sevdiğiniz bir yazarın çok sayfalı ya da seri şeklindeki kitaplarını okuyabilirsiniz.

Okulumuz 14 Haziran da kapanınca kızımı okulun yaz okuluna vermek istiyorum ama oda bırakıp alması vs çok çetrefilli geliyor bu ara bu yaz nasıl geçecek onu düşünüyorum. Kreşle 1-2 ay daha devam bile edebiliriz hiç belli değil. Bu arada ikindi kahvaltısındaki kek-poğaça olayları beni de sinirlendiriyor elecda

Bayram için bu cumartesinden yollara düşeceğiz, hazırlıklarımı yapmaya çalışıyorum. Önce Ankara sonra Tokat. Aslında her bayram sadece bir aileye gidiyoruz ama bu cumartesi eşimin diş randevusu olduğu için Ankara ya da uğramış olacağız. Biraz yorucu olacak bizim için.

Hepinize verimli günler dilerim kızlar..

Bebeginiz hayırlı olsun, Allahim sag salim kucağınıza almayı nasip etsin

Hatim hedefi için tebrikler.

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun insallah.

Merhaba tahin pekmez sevmiyor mu? Onlarıda karıştırıp biraz bekletince macun kovamına geliyor, bizimkiler baya seviyor yine de her kahvaltıda değil odul olarak sunuyorum ben, salam sosisi ben kendim de yemiyorum. Ama sucugu seviyorum pazar kahvaltısında kızlara vermiyorum henüz. Keşke sucuk içi yapsak ne guzel olur

Geçenlerde yumuşak geçiş yapalım diye dolmalık kıymayı kuzu-dana karışık aldım. Eşime de bana da koku geldi biraz.

Kızımın ana sınıfı öğretmeni kolanın böceklerden yapıldığını anlatmış geçen gün:) Bir çıktı okuldan ben hayatım boyunca asla kola içmeyeceğim diyor. Hiç içmedi, kızım doğduğundan beri de biz hiç almadık. Arada dışarda görünce deneyeyim diyordu iyi oldu bu.
Meyveli sütler konusunda öğretmenden rica etsen ufak bir konuşma yapsa etkili olabilir belki.

Bizimki de tahin-bal seviyor. Salam sosisi biz de yemiyoruz. Sucuk ben de severim. Kasaptan alıyorum veya eşimin köyde yapılıyor, oradan alıp dilimleyip buzluğa atıyorum.

Kızlar nutella gibi değil de normal çikolata için kakao yağı, işlenmemiş kakao, bal alıp çırpıp kalıplara döküp buzdolabının normal kısmında bekletince gayet güzel oluyor. İnstagramda mutfakta yusuf var diye sayfa var orda şekersiz tarifler paylaşıyor. Ben elimden geldiğince deniyorum seviyor çocuklar .

Canım süt reçelini deneyebilirsin bence organik sütten içine kakao bal ile yapabilirsin tutturması biraz zor ama kahvaltılık çokokremler gibi kıvamı oluyor.

Biz Yenimahalle de oturuyoruz dondurma icin roko ya gidiyoruz. Hatta dun Aksam caddeden gecerken gorduk Cok sira vardi. Gercekten Cok basarili, Gerci ben bir iki kasik alip esime veriyorum funda pastanesini duymadim Cok Sagol oneri icin
Rica ederim. Roko’nun Alacaatlı şubesi açıldı. Biz de orada takılıyoruz kızımla. Gerçekten iyi bir dondurmacı. Funda pastanesine de yokun düşerse ekler, profiterol ve limonata favorim:) Kızımın doğum günü pastalarını da orada yaptırıyorum.

Canım süt reçelini deneyebilirsin bence organik sütten içine kakao bal ile yapabilirsin tutturması biraz zor ama kahvaltılık çokokremler gibi kıvamı oluyor.
Süt reçelini bir hevesle denedim ben ama istediğim verimi alamadım hoşlarına gitmedi kızların pek, bir de porsiyon olarak fazla kaldı dün artanını dökmek zorunda kaldım. Aslında kurabiye tarzı birşeyde değerlendirilebilirdi ancak hiç vakit olmadı, yapılışı zahmetli olduğu için üzülmedim değil

tüketim süresi nekadar acaba anka

Tahin pekmez pek yemiyorlar, ama kışın sabahları 1 kaşık pekmez içiriyorum. Hastalıksız atlatıyoruz kışı çok şükür.

Ben pek sevmem yada aramam salam sucuk sosis vs. Ama çocuklarıma ver yerler: )
Araştırdım da ilhan koçulu kasabı varmış. Belki sucuğunu alıp deneyeceğim.

Kızlara yedirmemekle iyi yapıyorsun.

Almıştım, güzeldi. Ben de aksine tuzlu seviyorum salçayı. Cevizhaneninki bana az tuzlu gelmişti. Tahinleri de başarılı, kendileri yapıyor.

O zaman salçayı oradan alayım. Çok tuzlu salçada yemeğin tuzunu ayarlayamıyorum: )

Tahini de deneyeceğim.

Bu arada özellikle plastik kaplarda hiçbirşey almayın dedi doktorumuz.

Günaydın herkese.

Rutinimizden bahsedeyim biraz da: )

Çok şükür Mayıs ayını planladıklarım ve hedeflerim doğrultusunda bitiriyorum.

Bol bol kitap-dergi-makale okudum, telefon ile ilişkim çaldığında açma haline geçti. Çocuklarımda artık video filan izlemiyor.

Ev düzenim istediğim şekilde. Ama bir hafta yardımcı gelmez ise alabora olabiliyor: )

Cilt bakımı için 2.seansa gittim. Bakalım haziranda 3.seansda ne gibi değişiklikler olacak. Evde de jel ve peeling yapıyorum ara ara.

Reformer ramazandan dolayı ara verdim. Belki başlarım belki başlamam. Henüz kararsızım.

İngilizce Çernobil dizisini izlemeye başladım. Haftada 1 bölüm izleyebilirsem ne mutlu bana: ) İlgimi çekti dizi.

Ve ajanda tutmaya karar verdim: ))) Baktım takvime not almakla olmuyor: ) Hem daha düzenli olurum sanki yapılacaklar konusunda.

Ve bundan sonra (1 haziran başlangıç) gereksiz hiçbirşeye harcama yapmamaya karar verdim.

Eklentiler

• IMG_20190530_091926.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 152
Reformer a duzenli bir sekilde iki Bucuk sene kadar ben De gittim sonra araya meniskus yirtigi ameliyati girince ara vermek zorunda kaldim. Cernobil dizisini ben De duydum kisa imis sanirim, hazir game of thrones da bitmisken ve bu Bayram tatili evde iken baslayabilirim. Cilt bakimi icin duzenli yaptirdigin bir sey var mi? Ben Tup Bebek transferi oncesi hydrafacial yaptirmistim iyi geldi ancak bir daha yaptiramadim, silikon bazli yuz temizleme cihazi aldim su an onunla temizliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…