- 18 Temmuz 2008
- 699
- 2.204
- 638
- 44
Reformer a duzenli bir sekilde iki Bucuk sene kadar ben De gittim sonra araya meniskus yirtigi ameliyati girince ara vermek zorunda kaldim. Cernobil dizisini ben De duydum kisa imis sanirim, hazir game of thrones da bitmisken ve bu Bayram tatili evde iken baslayabilirim. Cilt bakimi icin duzenli yaptirdigin bir sey var mi? Ben Tup Bebek transferi oncesi hydrafacial yaptirmistim iyi geldi ancak bir daha yaptiramadim, silikon bazli yuz temizleme cihazi aldim su an onunla temizliyorum.
Açıkcası bende çok heveslenip denedim istediğim gibi olmadı ama tutturan insan da çok ben mi beceremedim bilmiyorum. Tadı fena degildi ama yoğunlaşmadı işte. Kalanı buzdolabına saklanıp kullanılmıyor muSüt reçelini bir hevesle denedim ben ama istediğim verimi alamadımhoşlarına gitmedi kızların pek, bir de porsiyon olarak fazla kaldı dün artanını dökmek zorunda kaldım. Aslında kurabiye tarzı birşeyde değerlendirilebilirdi ancak hiç vakit olmadı, yapılışı zahmetli olduğu için üzülmedim değil
Kıvamda çok sıkıntı olmadı çok fazla kaynattım çunku sadece rengi baya karamel oldu oyle sütlü kahve renginde kalmadı. Dolapta idi 2hafra kadar oldu baktım yenmiyor doktum süt ürünü oldugu için, buzluga konsa dayanır belkiAçıkcası bende çok heveslenip denedim istediğim gibi olmadı ama tutturan insan da çok ben mi beceremedim bilmiyorum. Tadı fena degildi ama yoğunlaşmadı işte. Kalanı buzdolabına saklanıp kullanılmıyor mu
Plastik kaptan kastı ambalajlı ürün mü?O zaman salçayı oradan alayım. Çok tuzlu salçada yemeğin tuzunu ayarlayamıyorum: )
Tahini de deneyeceğim.
Bu arada özellikle plastik kaplarda hiçbirşey almayın dedi doktorumuz.
Ben lohusayken de pijama giydim. Bir tek hastanede gitmiştim gecelik:)) Normalde hiç sevmem ama bir deneyeyim dedim hoşuma gitti valla.gecelik bir tek lohusayken giydim.. geçen hafta sonu iç çamaşırcıya uğradım 3lü sabahlığıyla birlikte 134 tl dedi aslında iyi fiyat lakin o geceliklerin içinde kendimi düşünemiyorum alışmayınca demek.
Plastik kaptan kastı ambalajlı ürün mü?
çok güzel şeyler yazmışsın.olumlamamı yapıyorsun.günaydın :) herkese hayırlı cumalar ..
verimli ritüellere ara vermeden hatta yeni bir görev ekleyerek ilerliyorum ve bu inanılmaz mutluluk veriyor.
her gün 20 dk yaz'' komutuyla her gün hislerimi , düşüncelerimi düşlerimi hedeflerimi o an içimden ne geliyorsa onu yazıyorum :
ve de şu cümlenin büyüsüyle içim göklere çıkıp çıkıp yükseliyor..
'' bir şeyler yapmalı, bir şeyler yapmalı...''
Yolda olma hali temel hedefim. sonuçlar ulaşıp ulaşamama vs hiç biri önceliğim değil... sadece niyetle, çabalayarak devam etmek güzelliği...
bir de herkesten çok kendimi affetmeye ve kendime iltifat etmeye çabalıyorum.. ve omuzlarımdaki yükler adeta uçup gidiyor..
bugün öğlen itibariyle bayram tatiline çıkıyoruz evelallahın izniyle.. Ankara bizi bekler..k validemlere bayram ziyareti sebebiyle çıkıyoruz yola..
bayram için içimi şenlendiren bir diğer hayal '' eşimle başbaşa bolu ya kaçmak ..'' güü birlik bir tatil belki tek gecelik konaklamalı..ancak otel fiyatları bayram sebebiyle fahiş fiyatlarda..öneriniz varsa alırım otel emek vs...
oğlum babanne aşığı olunca oradayken hep babannesiyle vakit geçiriyor hem böylece ben de dinlenmiş olurum inşaallah..
benden haberler böyle dostlar..
şimdiden herkese hayırlı bayramlar
süt receliyle bi anım var o aklıma geldi gecen yıl gorumcemler antepte oturuyor onları zıyaret etmıstık dönüşte marastan keçi sütünden recel aldık eve geldık esyaların arasından cıkmadı recel nası oldu anlamadık sırra kadem bastıSüt reçelini bir hevesle denedim ben ama istediğim verimi alamadımhoşlarına gitmedi kızların pek, bir de porsiyon olarak fazla kaldı dün artanını dökmek zorunda kaldım. Aslında kurabiye tarzı birşeyde değerlendirilebilirdi ancak hiç vakit olmadı, yapılışı zahmetli olduğu için üzülmedim değil
Cevizhane tahini cam kavanozda gönderiyor. Azra Kohen’nin geçenlerde izlediğim röportajında “Son kullanma tarihi olan hiç bir şeyi tüketmiyorum” dedi. İşin özü bu aslındaPlastik kutulardaki yoğurtlar, saklama kabı olarak plastik tercihi, meyveli yoğurtların kabları, tahin pekmezlerin bidon tarzı küçük kabları vs.
Bolu Gölcük’te Gazelle Resort var. Bayılıyorum oraya. İpek’ten önce eşimle nefes alma yerimizdi. Otelin yemekler güzel, termal havuz var. Gölcük gölüne çok yakın. Sabah otelde kahvaltı yaptıktan sonra gölün etrafında yürüyüş yapıyorduk. İnanılmaz iyi geliyordu.günaydın :) herkese hayırlı cumalar ..
verimli ritüellere ara vermeden hatta yeni bir görev ekleyerek ilerliyorum ve bu inanılmaz mutluluk veriyor.
her gün 20 dk yaz'' komutuyla her gün hislerimi , düşüncelerimi düşlerimi hedeflerimi o an içimden ne geliyorsa onu yazıyorum :
ve de şu cümlenin büyüsüyle içim göklere çıkıp çıkıp yükseliyor..
'' bir şeyler yapmalı, bir şeyler yapmalı...''
Yolda olma hali temel hedefim. sonuçlar ulaşıp ulaşamama vs hiç biri önceliğim değil... sadece niyetle, çabalayarak devam etmek güzelliği...
bir de herkesten çok kendimi affetmeye ve kendime iltifat etmeye çabalıyorum.. ve omuzlarımdaki yükler adeta uçup gidiyor..
bugün öğlen itibariyle bayram tatiline çıkıyoruz evelallahın izniyle.. Ankara bizi bekler..k validemlere bayram ziyareti sebebiyle çıkıyoruz yola..
bayram için içimi şenlendiren bir diğer hayal '' eşimle başbaşa bolu ya kaçmak ..'' güü birlik bir tatil belki tek gecelik konaklamalı..ancak otel fiyatları bayram sebebiyle fahiş fiyatlarda..öneriniz varsa alırım otel emek vs...
oğlum babanne aşığı olunca oradayken hep babannesiyle vakit geçiriyor hem böylece ben de dinlenmiş olurum inşaallah..
benden haberler böyle dostlar..
şimdiden herkese hayırlı bayramlar
Bolu Gölcük’te Gazelle Resort var. Bayılıyorum oraya. İpek’ten önce eşimle nefes alma yerimizdi. Otelin yemekler güzel, termal havuz var. Gölcük gölüne çok yakın. Sabah otelde kahvaltı yaptıktan sonra gölün etrafında yürüyüş yapıyorduk. İnanılmaz iyi geliyordu.
Ev 3+1 bizim:) İpek’i 2,5 yaş gibi o odaya geçiririm. O zamana kadar iki odalı takılmaya devam eder Ela Hanım:) Uyku odasında oyuncakları çekmeceye koyduk. Yine ortada oyuncak yok. Aslında yatağını, ikea’da çift kişilik yatak olabilen altında 3 çekmecesi olan bir yatak var. Onunla değiştirmeyi istiyorum. Onun çekmecelerine oyuncaklarını koyar pek güzel olur hem de yanında uyuyakaldığımızda bize iyi olurkeşke oyuncak odası olarak kalsa başka bir odan yok mu İpek'in odası olsa orada. ayy ne güzel demiştim iki odayı da Ela kullanıyor dediğinde, oyuncaklardan tozlanıyor vs. rahatça uyuyor odasında diye düşünmüştüm. sonra küçüğe yapıcam, hazırlık deyince bi sorayım dedim.:)
Abant gölü yolunda mı?Bolu da göl yolu üzerinde Aden Otel diye bir yerde kısa bir tatil yapmıştık. Bir de gölün kenarında Taksim İnternationalde kalmıştık 1 gece de ikisi de güzel otellerdi. Taksim de oldukça büyük bir havuz da vardı. Şimdi aklıma geldi @Sahihuban cidden güzel bir kaçamak olur Bolu.
bazen ne gerek var diyorum 5+1lere ama sora diyorum ki paran olsa sen de alırdınEv 3+1 bizim:) İpek’i 2,5 yaş gibi o odaya geçiririm. O zamana kadar iki odalı takılmaya devam eder Ela Hanım:) Uyku odasında oyuncakları çekmeceye koyduk. Yine ortada oyuncak yok. Aslında yatağını, ikea’da çift kişilik yatak olabilen altında 3 çekmecesi olan bir yatak var. Onunla değiştirmeyi istiyorum. Onun çekmecelerine oyuncaklarını koyar pek güzel olur hem de yanında uyuyakaldığımızda bize iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?