Popüler Konu Verimli Rutin

Demek ki şehirden şehire degsyr bizim saglk ocagi istemesnde yapıyor hepsini. Ben henüz kan ilacı ve d vitaminine bile baslamdm. D vitamni iyi düzeyde ama kan ilacı içinde aşırı kararszm o da iyi çünkü tahlilde.bosuna ilaç almak istmyrm senn gibi. Folik asıt arastrdm mesela onu da icmedm nerdeyse her gün dogal ayva yedim. Ilk kez anne olmk ve karatayn tüm kitaplrni okumak aratrmaci bir kişi olmkta bunu gerektirdi sanrm. Inşallah sağlıklı alrz kucagmza evlatlrmzi

ben kan ılacını gebelik onceside alıyordm ferritin degerim ck dusuk 12olması gerekırken 4lerde, ılac takvıyesi almam gerekıyor devamlı.d vıtamını de bi on bes gundur ıcıyorum 3.ayda verdi ama kullanmamıstm.
ben de aynı arastırmayı bebeğim ve kendım için yeni bılgıler edınmeyı ck sevıyorum aminn ınsAllah saglıkla alalm kucagımıza

Aminn inşallah bu arada 15 temmuz doğarsa cok şanslsn yengeç burcu insanı o kadar iyi oluyor ki başarılı sanatçı ruhlu annesine düşkün merhametli o aya denk gelsn diye ugrastk ama olmadı inşallah Aslan olur diye belki umidm var

ben aslan burcuyum ben de aslan olsun cok ıstıyodumyengec burclarını da seviyorum zaten bizim bebek biraz bekletmeli geldi sağlıkla gelsinde hiç önemli değil

Ben aslanım eşim yengeç müthiş bir enerji oluyor bu burçlar arasnda umarım sizin de evlandzla olur.
ben aslan burcuyum ben de aslan olsun cok ıstıyodumyengec burclarını da seviyorum zaten bizim bebek biraz bekletmeli geldi sağlıkla gelsinde hiç önemli değil
Elif Ece hanım her sayfayı satır satır okuyrm nerdeyse her okdgmda da enerjinize hayran kalyrm. Eşimin annesi asker güzel bir planla geçmiş hayatları. Kendisi hayatnda guzel bir duzen oturtms biri. Ornek olarak Benden haftalık yemek için program yapalm alışverişi öyle yapalm deynce çok garip istekler olarak nitelendryrdm ve siz bunu uyglyrsnz. Bunun gibi bana yapalm mi dedgi bir cok şeyi siz yapyrsnz ve 2 cocukla da surduruleblr oldgnu görünce bende heveslndm.
Benim yaptgm bu zamana kadar ev eşyalarında, kıyafetlerde sadelik ve düzen. Bütçe konusunda dugunmzu bile eşimle kendimz yaptık ve düğünden 4 ay sonrada kredi kartmzi kapattik ve hep nakit kullandık. Eşim kendi maaşını da benim kartıma yatirark toplu bir yerde olsn bilelm dedi ve borç olmadn sanrm mal sahibi olnmyrki dikkatli harcama yapmmza rağmen arttrdgmz birşey yok malsf. Ben 1 aydır altin almaya başladım bu konuda da bakalm ilerisi nasil gelecek burda yazan fikir veren arkdslara da teşekkür ederim.

Guzel kalpli anne ınsallah evladna kavusursn. Koruyucu ailelk sistemini de biliyrsnzdur umarım.

Canım eğer esin illa odası olsun diye tuttrmazsa anne yani beşik alsan ahşap yada next2me bence işini en az 1bucuk yıl kadar görür güzel düzenleme ile sizin dolabnzdn küçük bir yer ayırsanız ve 1 sifonyer alsnz bence fazlasıyla yeter. Aklnzda montsrri yatak varsa ki benim de yanımdn ayirinca alacgm yatak olacak ve kendi boyuna akışına uzanablcgi dolap askıları işte o zaman dolabini da istedgn gibi alirsn.
Benim eşim çok hevesli odası olsun duvarı şöyle olsun diyor biliyor en az 1 sene yatmayck orda ama kıyafet odamzi şimdiden bosaltmya başladı odası için.

Günaydın Kızlar,
Bu hafta sonu ailemiz bizi ziyarete gelecek. Kızım 4 gözle bekliyor gelmelerini, kuzenini çok özledi.
Kuzenine olan duygularını gözlemleyince acaba kardeşi olsa nasıl olur diye düşündürüyor bana.
Kediyi merak öldürür derler bende meraktan 2. yapmam inşallah.
Bu ara sardı düşünceler.

Bu arada bende uygulamalı 4 anlaşmayı bitiremedim. 3. kısım bitmek üzereyken dün "30 milyon kelimeye" başladım. Kitap beni kendine bağladı sanırım buradan biri tavsiye etmişti.
Mesajımı görüyorsa kütüphaneden kitabı almamı sağladığı için teşekkür ediyorum.

Doktorla da görüştüm çok güzel sonuçların dedi. Tıp neden yorgun olduğumu açıklayamıyor.
Herhangi bir kan ilacı vs yazmadı. Onun yerine dokum tava kullanmaya devam dedi.
Sanırım bir ara Ankara da detaylı bir inceleme yaptıracağız artık.

Teşekkür ederim. Plan yapmak, özellikle haftalık planlar, benim hayatımı oldukça kolaylaştırıyor. Haftalık yemek planı, hergün ne yemek yapsam derdinden kurtarmakla beraber daha mantıklı alışveriş yapılmasını sağlıyor.

Kitabı ben önermiştim ama henüz okumadım
Tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim. Bugün Ela biraz hasta gibiydi. Okula göndermedim. Ben işe gitmek için evden çıkarken beraber oynayıp gülüyorlardı. İçimden iyi ki kardeşi oldu diye geçirdim.

Selamlar,

Telefonumun notlar bölümünde okunacak kitaplar başlığı altında bir bölüm var. İlgimi çeken ve okumayı düşündüğüm kitapları buraya not alıyorum. Belki bu ara kitap arayışında olan varsa bu listeden faydalanabilir diye düşündüm. Buraya ekliyorum.

Okunacak Kitaplar

Kişisel Gelişim
  • Dinle küçük adam
  • Az seçilen yol
  • Enegram
  • Hayatın kaynağı
  • Hayatı yeniden keşfedin
  • Akıl gözü
Roman
  • Pal Sokağı Çocukları
  • Ölmeye Yatmak
  • Kanlı Düğün
  • Gör Beni
  • Unutma Beni Derslari
Para Yönetimi
  • Artık zenginim
  • Ferrarisini Satan Bilge
Çocuk Gelişimi
  • Yetişkin Çocuklar-Selçuk Şirin
  • İyi aile yoktur
  • Anne beynim aç
Minimalizm
  • Geriye kalan herşey
  • At kurtul ferahla
  • Hayata yer aç
  • Alışveriş yapmadığım yıl

Kuzumun ilk kıyafetleri 0_3 ay o kadar küçük geliyor ki gözüme 3_6 aydan başladım ilk olacak nasipse bir sürü kıyafet heves edyrm ama minimalst yasami onun dogumyla baslatcm. Elif hanimn yazılarını öyle okdm ki aklmda her şey baskalsti iyi ki tanımışım bu grubu

Eklentiler

• 20190402_152105.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 73
Ben de yine kütüphaneden "Gençler için Zengin Baba Yoksul Baba" kitabını aldım. İnce bir kitap Kiyosaki'nin asıl kitabı çok sayfalı idi sanırım bir ara araştırmıştım okumak için. Bunu görünce aldım bakalım.

Bugün elektronik sadeleşme günü. Ekran görüntüsü aldığım bir yazıyı paylaşmak istiyorum. Çok severek takip ettiğim bir hesaptı ama kapandı.

ben de görünce duygulandım severek takip ediyordum işe başlayacağını söylüyordu belki de işe başladı hayırlısı olsun onun için inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…