Kaizen S benim kan degerim 11-12idi ama ferritin diye baglanma degeri var o 4lerdeydi asırı halsizlık bas donmesı yapıyodu kan tahlılınde olması lazım ona da bakabılırsın
Migrenden kurtulma
Magnezyum tahlili yaptırın ve emin olun eksiktir magnezyum takviye alın ve bol su için gectiginde cevrenzdeki bu hastlgi olan varsa soyleyn
Magnezyum eksikliği ayrıca regl ağrılarına da sebep olabiliyor diye okumuştum ben de.
Teşekkür ederim. Magnezyum desteği alıyorum son iki aydır. Özellikle pms etkilerini azalttığı için reglden bir hafta kadar önce yine magnezyum desteği almak çok faydalıymış. Regldan önceki dönemler aşırı iştahlı ve gergin olan arkadaşların aklında olsun. Doktora bir danışsınlar.
Migren çok kompleks bir rahatsızlık. Keşke sadece magnezyum hapı almakla geçseydi. Ama işler öyle olmuyor maalesef
Selamlar,
İki gün önce kurutma makinesinin su tankının dolmadığını fark etmiştik. Bugün servis geldi. Filtresi tıkanmış, değişmesi gerekiyormuş. 280 lira dedilerMakinayı da alıp götürdüler, cuma getirecekler. Bizim çamaşır sistemi an itibariyle çöktü:))
Evde de ebeveyn banyonun duşakabini su sızdırıyordu. Koridora yolluk alınca yüklük gibi olan dolabın bir kapağının daha aşağıda olduğunu fark ettik. Tek kapak açılmıyordu. Bugün site yönetiminden geldiler, iki sorunu da hallettiler. Oturduğum sitenin en sevdiğim tarafı evde çıkan sorunları hemen gelip hallediyor olmaları. Yurdum ustasının eline kalsaydık işimiz bozuktu.
ilk defa duydum mesleğinizi. Nedir neurofeedback terapisti.Sağlık ocaklarında ve devlet hastanlernde yapıyorlar. Ben neurofeedback terapistym aynı zamanda bu rahatslzgn kökeni basta su tüketimi eksikliği ve magnezyum eksklgnden geliyor.
merhaba magnezyum eksikliği yazısını görünce ilgimi cekti size danısmak ıstedimSağlık ocaklarında ve devlet hastanlernde yapıyorlar. Ben neurofeedback terapistym aynı zamanda bu rahatslzgn kökeni basta su tüketimi eksikliği ve magnezyum eksklgnden geliyor.
Daha fazla yaz lütfen bu topiğe. Yazdıkların bize motivasyon oluyor.Günaydın kızlar,
Bugün oğlumun kayıt işlemini yaptırdım okuluna. Allahtan burslu okuyor, özel okul fiyatları çok fazla.
Okulunda müdür yardımcısının oğlum hakkında söyledikleri beni de onure etti: ) Akşama oğluma güzel birşeyler ısmarlayayım: ))
Şirkette işlerimi düzene koymalıyım. Haftaya işim sarksın istemiyorum.
23 nisan gösteri kıyafetleri beni yordu desem yeridir. Kızım sağ olsun her gösteriye sokmuş kendisini: )) Her gösteri sorumlusundan kıyafet mesajı geliyor, hangi ara değiştirecek onları bilmem: )
REformer pilates çok iyi geldi bana. Ramazan ayında yapamam ara veririm ama hayatımda sürekliliği olsun istiyorum pilatesin. Geleceğe yatırım: )
Sağlıklı yaşıyoruz sayfasında magnezyumun hangi formda(sitrat ve glisinat) kullanılması gerektiğini anlatan bir paylaşım vardı. Bir göz atmanı tavsiye ederim.Teşekkür ederim. Magnezyum desteği alıyorum son iki aydır. Özellikle pms etkilerini azalttığı için reglden bir hafta kadar önce yine magnezyum desteği almak çok faydalıymış. Regldan önceki dönemler aşırı iştahlı ve gergin olan arkadaşların aklında olsun. Doktora bir danışsınlar.
Migren çok kompleks bir rahatsızlık. Keşke sadece magnezyum hapı almakla geçseydi. Ama işler öyle olmuyor maalesef
Ben de dün Sevimli Ejderha Kokonat’a gittim:))merhabalar dün öğleden sonra gebelik okuluna gittim 3.dersimdi sağlıklı yaşam merkezi adı altında devletin ücretsiz bir hizmeti eğitim veren hemşireler diş hekimi,diyetisyen,fizyoterapist,psikolog mevcut.
ben izin alamadığımdan sadece gebelik okulu derslerine gidiyorum 1 yada 2 ders gidip bırakıcam. haberdar olmayanları bilgilendirmek istedim.
akşamda dısarda çok sevdiğim için ayda 1 defa ile kota koyduğum fast-food aktivitemizi yaptık
ardından mel gibson filmi olan Deli ve Dahi'ye gittik fena değildi beğendim ben biraz durağan olmasının dışında konusu güzeldi
Ben o kaplardan çok memnunum. Alalı da epey oldu, herhangi bit deformasyon yaşamadım.Kurutma makinası kurtarıcı, geçmiş olsun, bir hafta sonra düzene girer
Senin buzdolabında kullandığın cam vakumlu tarzı kaplar kullanışlı mı? Özellikle kahvaltılıkları koymak açısından. Onlardan mı kullansan diye düşünüyorum. Evdeki de kapaklı ama küçük geliyorlar. Yada ben sıkıldım: )
Hemfikirim ama aynı şey senin için de geçerli:))Daha fazla yaz lütfen bu topiğe. Yazdıkların bize motivasyon oluyor.
Daha fazla yaz lütfen bu topiğe. Yazdıkların bize motivasyon oluyor.
Hanfendi başlıca sorun su içme ekskligi ve magnzymdn kaynaklnyr kulaktn dolma bilgiyle yazmyrm, işinize gelmezse yapmzsnzTeşekkür ederim. Magnezyum desteği alıyorum son iki aydır. Özellikle pms etkilerini azalttığı için reglden bir hafta kadar önce yine magnezyum desteği almak çok faydalıymış. Regldan önceki dönemler aşırı iştahlı ve gergin olan arkadaşların aklında olsun. Doktora bir danışsınlar.
Sağlık ocagnda bile yapilyr canım kramp deynce doktrlar önce magnzym bakıyrlar aslnda o konuda pek bilgm olmasada hamilelkte aylık kan tahlilmde benim tüm vitaminlere herşeye bakyr saglk ocagi. Ben de senin gibiyim kusma knsda sadece 3 kere ictim vucudm bile kabul etmyr. En güzeli doğal takviye ama her zaman olmyr malsf. 5. Ayimdym hala bulantı kusma çare bulamdm bende.merhaba magnezyum eksikliği yazısını görünce ilgimi cekti size danısmak ıstedim
26 haftalık gebeyim ara ara bacak bel kramplarım oluyor fakat devamlı değil mesela yaklasık 10 gündür olmadı
biraz arastırdım mg takviyesi alıncada her gün kullanmak gerekiyormus ben de mümkün olduğunca ilaç kullanmaktan yana değilim açıkcası şuanda başlayıp başlamama konusunda kararsız kaldım tahlil yaptırmak istedim fakat devlette yapmadılar
Hayatta herkes için belirli yaşlarda şu şöyle olmalı diye bir şey yok aslnda. Kimi 50 yaşında emekli olurken kimi 50 yaşında hayallerine kavusur. Sizin için idealst olmnz yıpratsa da idelanze ulasmssnz masallah.Merhaba,tüp bebek sürecine girdiğim şu aylarda biraz bilgi edinebileyim düşüncesiyle girdiğim bu sitede size rastladım.İlk sayfaya konu ismi ilginç geldiği için şöyle bir bakayım derken bir baktım ki sayfalarca okumuşum.Hayatımın en zor ve pişmanlıklarla dolu dönemindeyim diyebilirim.Geç evlendim ama dünyanın en iyi insanıyla evlendim.Evlendiğimde öğretmendim ancak işimi hiç sevmiyordum.Özel kurumlarda sömürülen emeğimin ötesinde öğretmenin hiç bana göre olmamasıydı sorun!Bir karar aldım.Avukat olup eşimle birlikte kendi ofisimizde çalışacaktım,Hemen aöf adalet bölümüne kaydoldum.Bu arada halen çalışıyordum.2 sene daha çalışmaya devam ettim ve adalet bölümünü bitirdim.Sonra hukuk fakültesini kazandım.Dersler ağır ve zordu.Bir de hukuk gibi zor bir bölüm %30 ingilizce olunca,işler daha da çığırından çıktı.Birinci sınıfta hamile kaldım.Ben çok sevindim,eşim tereddüt etti çünkü okul idealimin çöpe gideceğinden korkuyordu.Ancak zaten boş gebelik olduğunu öğrendik.Dünya başıma yıkıldı.Ama sonra kendimi okula verdim nasılsa daha olur çocuğumuz dedim kendimi avuttum.2. Sınıfın sonunda babamı çok nadir bir akciğer hastalığından kaybettim.Çok iyi hatırlıyorum içerde babamın yedisi okunurken ben eu law çalışıyordum.insan bir sevdiğini kaybettiğinde kalbinde kırk mum yanarmış,zaman geçtikçe tek muma inermiş ama hep yanarmış...Ailecek biraz toparlanmaya çalıştık akabinde ben okula elimden geldiğince asılmaya çalıştım.Babamın ölümünden 7-8 ay sonra bir 19 şubat sabahı annemi banyoda inler halde buldum,kafasını duvara çarpmış ve şişmişti kendinde değildi.Korkunç sesler çıkarıyordu.Çığlıklar attım,bütün apartmanı uyandırdım,herkes koştu.Biri ambulans çağardı biri elinden geldiğince beni teskin etmeye çalıştı..Annem beyin kanaması geçirdi.2 ameliyat ve 2 ayın sonunda bize teslim edilen insan artık annemiz değildi.Aylarca ona baktım bu arada ders çalıştım.Yavaş yavaş düzeldi kendi işlerini yapabilecek biri oldu.Ama artık annem değil başka bir insandı.Tamamen başka bir insan.Kabullenemedim ,savaştım okadar çok yol denemdim ki artık çoğunu hatırlamıyorum.Hiçbirşey değişmedi.Annemin bedeninde başka bir kadınla kalakaldık.4 senelik ing hukuk fakültesini 3 senede bitirdim.Saçlarım döküldü,30 kg aldım,kendine asla bakamayan,hiç dokunulmasa günün tamamında balkonda oturup boş boş etrafa bakacak bir insana dönüştüm.Bu arada stajımı tamamladım.Cüppemi giydim.Uğruna çok şeyden vazgeçtiğim ruhsatımı aldım.Ama artık yaşım 40 olmuştu ve hayatım darmadağandı.Kendimizi toparlayıp bir doktordan randevu aldık 3 ay önce.Ama bilmediğimiz bir şey vardı,çok geç kalmıştık.40 yaşında bir kadının çocuk sahibi olabilmesiyle ilgili istatistikler suratımıza bir tokat gibi çarpıldı.Şansımız varmıydı?Belki!O belki beni hayattan kopardı.Bunca tramvanın üstüne en güçlü ve savaşa en hazır olamam gereken zamanda yıkıldım,kanatlarım kırıldı,hatta çok kullandığım şekliyle söylemek gerekirse;hayat,kanatlarımı kör bir testereyle kesti.İki aydır her sabah güçlü olacaksın diyerek uyanıp hiç güçlü olamadan uyur hale geldim.Her şeyi bıraktım, evi,işi,arkadaşlarımı,kendimi...Kafamda ve yüreğimde beni yiyip bitiren hayata geç kalmışlık duygusu ve vicdan azabı...ahhh sevgili arkadaşlarım,ne korkunç bir işkencedir ki düşmanımın bile haketmediğini düşünürüm.Biliyorum çok uzattım,nolur kusuruma bakmayın yazdıkça kendime engel olamadım.Sanki biraz nefes aldım,sanki azıcık azalttım..Sevgili elecda sizi hayranlıkla okudum,takdir ettim ve inanamadım.Haytımda herşeyin dağınık olduğu bu dönemde,bana umut oldunuz.İradeniz ve aklınız karşısında saygıyla eğildim ve satırlarınız arasında hep gizli bir ‘başka bir hayat mümkün’ mesajı gördüm.Hayatın bize vereceklerine engel olmak mümkün mü?Sizinle bu sorunun cevabına doğru yola çıktım.Sağolun varolun,içimde bir umut ışığı yaktınız üstelik bunu hiçbir çıkar gözetmeden yaptınız bence bu paha biçilemez...
tesekkur ederım, ya saglık ocagının listesınden kaldırılmıs magnezyum tahlıli hatta d vıtamını tahlılıne bıle sınırlama gelmısSağlık ocagnda bile yapilyr canım kramp deynce doktrlar önce magnzym bakıyrlar aslnda o konuda pek bilgm olmasada hamilelkte aylık kan tahlilmde benim tüm vitaminlere herşeye bakyr saglk ocagi. Ben de senin gibiyim kusma knsda sadece 3 kere ictim vucudm bile kabul etmyr. En güzeli doğal takviye ama her zaman olmyr malsf. 5. Ayimdym hala bulantı kusma çare bulamdm bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?