Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Migrenden kurtulmaMerhaba arkadaşlar... her işin başı hakikaten sağlık. Son bir buçuk senedir şiddetlenen migren hastalığı ile uğraşıyorum. Geçen hafta Çarşamba günü yine tuttu ve neredeyse bugün tamamen geçti. Beş günüm tamamen verimsiz geçti. O yüzden gerçekten sağlıklı olduğumuz her günü en iyi şekilde geçirmeliyiz diye düşünüyorum. Ailemize sevgi, ilgi göstermeli, ev ile ilgilenmeli, işyerinde işleri biriktirmemeli, ve her gün olumalar yapmalıyız. Çünkü sağlıksız olduğumuz günlerde bunların hiçbirini yapamıyoruz.
Migrenle ilgili bir kitap okumaya başladım, notlar alıyorum. Neden bu hastalık beni ilk vurduğunda okumamışım hayret ediyorum. İnsan önce hastalığını tanımalıymış meğer. Atak gelmesin diye Kaçınmam gereken yiyecekleri, içecekleri ve durumları not ettim. Bir de alkali beslenmeyle ilgili Ayşegül Çoruhlu’nun kitabını okuyorum. Hayatımda uygulamaya çalışıyorum.
Daha önce nöralterapi tedavisi gördüm, haftasonu da sülük tedavisine gideceğim. Evet o sülükleri başıma yapıştıracaklar :) iyileşmeyi o kadar çok istiyorum ki şu an heryerden çare arıyorum. Moralimi yüksek tutuyorum, bu hastalığın şifası bir yerde ve Allah bunu bulmamı istiyor diye düşünüyorum. Bulduğum yerde belki tüm hayatıma iyi gelecek şeyleri de bulacağım. Migren yüzünden artık daha sağlıklı besleniyorum (sebze alışverişlerini tekrar İpek Hanımdan yapmaya başladık ), gluten, kahve, paketli gıda, işlenmiş et (salam sosis sucuk) tüketmiyorum, çayı iki bardakla sınırlandırdım. Kimyasal temizlik ürünlerini hayatımdan çıkardım. Hedefim iki gün kemik suyu çorbası tüketmek. Bu hafta içtim. Bol bol sebze yiyorum. İki porsiyon da meyve tüketiyorum. Bol su içip, mutlaka her gün tuvalete çıkmaya çalışıyorum. Tüm bunlar bir noktadan sonra inşallah iyi gelecek bana. Sağlıklı günlerime tekrar kavuşacağım.
Ben yeni başladıpım için ayrıntılı bilgi sahibi değilim kardeşim. Meditasyon diye bi proğram indirdim ondan ilerliyorum. Sen de bakabilirsinhayırlı sabahlar merhaba ben de kolay dogum için nefes egzersızlerını ogrenmek ıstıyorum ama faydalı bi vıdeo bulamadım kısa kısa genelde, bılgı alabılecegım bi kaynak önerebılırmısınız
Ben de başak olmasında da aslan olsun diyorum ben de aslanım biraz zorum ama başak kızı yada erkegndn iyidirAy benim kızım 19 Ağustos'ta doğdu. Aklım çıktı başak olacak diye:)) Bı bünye bir başak daha kaldıramazdı valla
Gerçi kızım da aslan olup yedi bitirdi bizi ama olsun:)
merhaba benim büyük kızımada migren teşhisi konuldu magnezyum tahlilini hangi poliklınikten yaptırıyoruz.Migrenden kurtulma
Magnezyum tahlili yaptırın ve emin olun eksiktir magnezyum takviye alın ve bol su için gectiginde cevrenzdeki bu hastlgi olan varsa soyleyn
Geçmiş olsun canım. Seni tekrar burada görmek güzel, her zaman beklerim.merhabalar
üç gündür çok halsizim tadım tuzum yok
konuyu bi kaç ay evvel (belki daha fazla) evvel baştan okumaya başlayıp bi yere kadar gelmıstım
bugün sondan geriye doğru geliyorum iyi geldi okumak güzel yorumlarınıza sağlık
Çok teşekkür ederim.Yazdklarnizi bugün gördüm ve keşke daha önce gorseydim dedim 11. Sayfaya kadar geldim ve kendimdn o kadar cok parça buldum ki gormeden sevdm takdir ettm sizi.
Ben okuyana kadar 2. Evladıniz olmuş masallah ❤Çok teşekkür ederim.
Hoş geldiniz
Naturalive’in bebek ürünlerini hiç kullanmadım canım. İpek’e İpek Hanım Çiftliğinin sabununu ve bebek yağını kullanıyorum. Sabun kostiksiz. Saçlarını da vücudunu da aynı sabunla yıkıyorum. Ela’yı da hala aynı sabunla yıkıyorum. Bebek yağını da çok beğeniyorum.sevgili elecda bebeğimiz için sampuan ve deterjan arayısındayım naturalive urununden memnunmusunuz siveno dusunuyodum ben ama fıkırlerinize secımlerınıze önem verıyorum memnunsanız bundan da alabılırım
Kendini tekrar iyi hissetmene çok sevindim canım Nefes egzersizini ben de yapmayı istiyorum.Herkese günaydın .
Bu sabah kuş sesleriyle başlıyorum gune.içimde bir sevinç.Bir gün daha nasip oldu bir şans daha verdi Yaradanımız.hamd olsun.
Nasipse yarın Antalya yolcusuyuz oğlumla.k valideme. Cuma da eşimin yemin töreni ve bitiyor inşaallah.
Ritüellerime verdiğim ara her anlamda iyi geldi bana. Yenilerini de ekledim o ayrı. Özellikle nefes egzersizleri inanılmaz iyi hissettiriyor:
Bu sabah meditasyon da yapcağım bakalım nasıl bşr deneyim olacak
Hepinşze sağlıklı huzurlu bir gün diliyorum
Çok teşekkür ederim. Bir kızım daha oldu. O da aslan burcu:)) 8 aylık oldu şimdi.Ben okuyana kadar 2. Evladıniz olmuş masallah ❤
yarın hemen yaptırayım çok teşekkür ederimSağlık ocaklarında ve devlet hastanlernde yapıyorlar. Ben neurofeedback terapistym aynı zamanda bu rahatslzgn kökeni basta su tüketimi eksikliği ve magnezyum eksklgnden geliyor.
tesekkur ederım bakıcam programa ınsAllahBen yeni başladıpım için ayrıntılı bilgi sahibi değilim kardeşim. Meditasyon diye bi proğram indirdim ondan ilerliyorum. Sen de bakabilirsin
tamam canım bi kac yorumunda naturalive yazınca ben de bebek urunlerini de kullanıyosun sandımNaturalive’in bebek ürünlerini hiç kullanmadım canım. İpek’e İpek Hanım Çiftliğinin sabununu ve bebek yağını kullanıyorum. Sabun kostiksiz. Saçlarını da vücudunu da aynı sabunla yıkıyorum. Ela’yı da hala aynı sabunla yıkıyorum. Bebek yağını da çok beğeniyorum.
merhaba gebelik krampları için ben de magnezyuma baktırma ıstıyorummerhaba benim büyük kızımada migren teşhisi konuldu magnezyum tahlilini hangi poliklınikten yaptırıyoruz.
Güzel fikirmiş, ben de deneyeyimKızlar selamlar,
Şöyle bir şey yaptım, belki faydası olur diye yazıyorum. Bana çok iyi geldi. Yapmaya devam edeceğim.
Her hafta, hafta sayısını X 5 lira yapıyorum. Mesela bu hafta yılın 14.haftasındayız, 14 X 5 =70 lira yapıyorum. O parayı kenara koyuyorum.
Yani 54 X 5 katları şeklinde kombinasyon bir nevi: )
Yıl sonunda 7 bin gibi bir rakam geçecek elime.
Tabii ben şimdiye kadar 2 defa dolar yaptırdım ufak ufak birikenleri. 25 + 32 dolar oldu sanırım saymadım...
Zor para biriktirenlere kolaylık diye düşündüm.
Çok teşekkür ederim canım. Faydalı oluyorsa ne mutlu bana.tesekkur ederım bakıcam programa ınsAllah
tamam canım bi kac yorumunda naturalive yazınca ben de bebek urunlerini de kullanıyosun sandım
sayfanı severek takip ediyorum bundan snra daha fazla faydalanıcam ınsAllah