- 3 Haziran 2009
- 7.445
- 29.184
- 1.073
- 41
Bazı kitapların zamanı var gerçekten.Ben su an Ferrarisini Satan Bilge yi okuyorum. 15 yil once okumustum. Simdiki kafamla ancak anlayabildim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı kitapların zamanı var gerçekten.Ben su an Ferrarisini Satan Bilge yi okuyorum. 15 yil once okumustum. Simdiki kafamla ancak anlayabildim.
0-3 ay kıyafet çok almasaydınız. Benim İpek kızım 2 hafta kadar kullandı 0-3 ay grubunu:)Kuzumun ilk kıyafetleri 0_3 ay o kadar küçük geliyor ki gözüme 3_6 aydan başladım ilk olacak nasipse bir sürü kıyafet heves edyrm ama minimalst yasami onun dogumyla baslatcm. Elif hanimn yazılarını öyle okdm ki aklmda her şey baskalsti iyi ki tanımışım bu grubu
Güzel mesajınız için çok teşekkür ederimelecda merhaba sizi dün keşfettim dünden beridir okuyorum 100 syf okumuşum inanılmazsınız gerçekten bi insanın her konuda mı bilgisi olur hem de en güzelinden sizi görmeden sevdim çok yararlı bilgiler takipteyim
Ben gençler içün olmayanı okudum:)) Çok faydalı buldum o kitabı.Ben de yine kütüphaneden "Gençler için Zengin Baba Yoksul Baba" kitabını aldım. İnce bir kitap Kiyosaki'nin asıl kitabı çok sayfalı idi sanırım bir ara araştırmıştım okumak için. Bunu görünce aldım bakalım.
Epey oldu aslında kapatalı. Ben de üzüldüm valla, çok faydalı bir konuydu.Bende takip ediyordum kapatmış mı üzüldüm
Yoldayz şuan daha almdm ama okmstm o yazinizi az alcm çok sağolun0-3 ay kıyafet çok almasaydınız. Benim İpek kızım 2 hafta kadar kullandı 0-3 ay grubunu:)
Bu tarz hesap sahiplerinin takipçilerine karşı bir açıklama yapma sorumluluğu olması gerektiğini düşünüyorum. Birden kapatıp gitmek doğru değil, iki satır açıklama yapmaları lazım.ben de görünce duygulandım severek takip ediyordum işe başlayacağını söylüyordu belki de işe başladı hayırlısı olsun onun için inşallah
Epey oldu aslında kapatalı. Ben de üzüldüm valla, çok faydalı bir konuydu.
sosyal medyanın güvensizliği bu tarz durumlardan maalesef :/Bu tarz hesap sahiplerinin takipçilerine karşı bir açıklama yapma sorumluluğu olması gerektiğini düşünüyorum. Birden kapatıp gitmek doğru değil, iki satır açıklama yapmaları lazım.
Merhaba R Roasanayma :)Merhaba herkese... son bir kaç aydır şiddetlenen baş ağrılarımla başım dertte...bu yüzden sorunun kaynağını bulmaya çalışıyorum. Daha önce stresten kaynaklandığını düşünüyordum. Ama bu ihtimali artık göz ardı ediyorum. Çünkü stresli bir hayatım yok. Okuduğum kitaplar beni beslenme konusuna yönlendirdi. Migren atağını tetikleyebilecek çok çeşitli yiyecek var. Bu tetkikleyici sadece bana özel olabilir veya duruma özel yani bir gün tetikleyen şey bir diğer gün tetiklemeyebilir. Bunu tespit etmek için de aşağıda yazdıklarımı hayatımdan çıkardım. Birkaç hafta daha yemeyip, yavaş yavaş ve teker teker tekrar beslenmeme katıp beden durumumu takip edeceğim.
- Gluteni kestim. Yaklaşık iki ay önce başladım. İki defa bozdum diyeti arada. Tekrar başladım. 17 gündür aralıksız uyguluyorum.
- Şeker tüketmiyorum.
- Kahve içmiyorum. Çayı en fazla iki bardak içiyorum.
- Yumurta yemiyorum. Son bir iki yıldır aralıksız her gün yiyordum. Alerjik olma ihtimalinden dolayı artık yemiyorum.
- Süt ve süt ürünleri yemiyorum. Alerjik olma ihtimali var.
- Muz ve turunçgiller tüketmiyorum. Migreni tetikleyebilecekler listesinde.
- İşlenmiş et, salam, sosis, sucuk tüketmiyorum. İçinde bulunan nitrit kan damarlarını önce daraltıp sonra genişletebiliyormuş.
- Meyveyi bir tane ile sınırlandırdım. Elma, ayva, armut yiyorum.
- Monosodyumglutamat içerikli paketli ürünler yemiyorum. Genel olarak paketli gıda zaten tüketmiyordum artık hiç tüketmiyorum.
Bunları diyetimden çıkarmayı aşama aşama yaptım. Önce gluten sonra yumurta sonra süt ve süt ürünlerini yememeye başladım. Ama bir hata yaptım öğle yemeklerini et ve sakatat ağırlıklı yapmaya başladım. Ama öğle yemeğinden sonra rahatsız olmaya başladım. Tepemde bir ağrı oluyor. Artık daha az et tüketeceğim.
Enteresan bir şekilde bu kadar şeyi yemememe rağmen kendimi aç hissetmemem beni çok şaşırtıyor. Kahvaltımı zeytin, domates, biber ve badem ile yaptım. Öğlene kadar acıkmadım, kan şekerim hiç düşmedi, el ayak titremesi olmadı. Sanırım doğru yoldayım.
İlerleyen günlerde diyetimin nasıl gittiğini tekrar paylaşırım sizlerle. Hepimize mutlu hafta sonları...
Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin canım..Kuzumun ilk kıyafetleri 0_3 ay o kadar küçük geliyor ki gözüme 3_6 aydan başladım ilk olacak nasipse bir sürü kıyafet heves edyrm ama minimalst yasami onun dogumyla baslatcm. Elif hanimn yazılarını öyle okdm ki aklmda her şey baskalsti iyi ki tanımışım bu grubu
Amin amin canimm çok sagolRabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin canım..
Sakin bir zamanndayken hiç konuşmayi denednz mi? Elestri konsnda uzuldgnuzu neler yapablrz bu şekilde olmamasi için diye. Bir de Türk erkekleri genelde eve gelince ne yaparsa yapsnlar kral gibi karsilanmyi beklerler. Eşler farklı karakterde olablr ama iletişim kurmayı basarablyrsnz ıyisnz demektirmerhab arkadaşlar eşimle 6 senedir birlikteyiz 4 senedir evliyiz, 1.5 yaşında oğlum var, yavaş yavaş eşimden uzaklaştığımı fark ediyorum bu durum beni çok üzüyor. ilişkimizden azıcık özet geçmek isterim: biz zaten hiç saatlerce telefonda konuşan, sürekli bol muhabbet bir çift olamadık,sadece ilk sevgililik aylarında uzaktık 4 ay falan çok mealaştık o kadar. bazen bunu çok sorguluyorum acaba ben mi yanlış yaptım sırf ilgi hoşuma gittiği için mi evlendim diye. eşimi seviyorum, iyi biridir, iyi bir babadır ama karakterlerimiz hiç uyuşmuyor. aşırı eleştirel biridir, azarlar gibi konuur. ben de narin kırılgan biriyim. evliliğin ilk senelerinde oturur ağlardım en az haftada bir kez. laf arasında hep bişeylere laf sokar şakayla karışık. bense hep anlayışlı olmaya çalışan taraf oldum. son bir sendir kendimi tanıyamıyorum ama birden parlıyorum ben de eşime karşı. önceden ağzı laf yapamayan hep allta kalan kadın hemen bak ben böyle yapsam sen nasıl kızardın demeye başlıyorum. başbaşa da doğru dürüst paylaşımımız olmuyr. oğlum 9 civarında uyuyor sonrasında ikimizin de elinde telefon farklı takılıyoruz. birlikte film izleyelim falan dedim birka kez tamam diyor bana bırakıyor herşeyi. ben ondan da heves göreyimistiyorum bişeyler düşündün istiyorum bunları ösyleyince offluyor hemen ne var işte seç bişeyler diye. beni beklerken bile elinde telefon oyun oynuyor bir köşede, çok sinirim bozuluyor buna. arada sürpriz görmek istiyorum heyevcanımı tekrar kazanmak istiyorum, gittikçe uzaklaşıyorum ondan..
lütfen kınamayın yazdığm şeyi şimdilik böyl bir durum yok ahlaklı vicdanlı biriyimdir ama insanlık hali işte, şimdiçevremde hiç erkek yok zaten işte falan ama hani olur da zevklerimiz uyan biri denk gelir ilgi görürürüm muhabbeti çok sarar falan öyle bir durumda başkasına gönlümün kaymasınan korkuyorum...
farklı karakterde olup hem de hiçbir zaman saatlerce muhabbetimiz olmadığı için evliliğimi sorguluyorum bazen.. saatlerce muhabbet edelim de diyemem ki eşime, bu içten gelen birşeydir kimisiyle çok rahat edersin kimisiyle yıllardır tanışmana rağmen ee diye kalırsın.. eşim de dışarda çok konuşkan biridir bu arada, evde telefona gömülüyor.çok sorgularım kendimi ben sıkıcı biriyim demek ondan evde konuşmuyor diye..Sakin bir zamanndayken hiç konuşmayi denednz mi? Elestri konsnda uzuldgnuzu neler yapabilirz bu şekilde olmamasi için diye. Bir de Türk erkekleri genelde eve gelince ne yaparsa yapsnlar kral gibi karsilanmayi beklerler. Eşler farklı karakterde olablr ama iletişim kurmayı basarablyrsnz ıyisnz demektir
Aidin Salih’in Yitik Şifa kitabını geçen sene okumuştum. Ama çok faydalanamadım. Aceleye gelmiş bir kitap olmuş zannımca. Ben de aceleyle okudum, kapattım.Merhaba R Roasanayma :)
Bu listeyi okuyunca Aidin Salih Hocanın Yitik Şifa kitabı aklıma geldi. Aslında beslenmemize yoğunlaşsak hemen hemen bütün hastalıkları hayatımızdan çıkarabiliriz. Bütün işte mide de bitiyor.
İnstagram da bu konuda holistikmutfak ı takip ediyorum. Birde belki biliyorsundur yaşamın ritmi var. 3 kişilik bir aile karavanlarında yaşıyor ve yemek öğünleri sadece 2 adet. Onlarsa Aidin Salih ekolündeler. Tavsiye ederim
Ben de yitik şifa da yazanlara göre beslenmeye başladım. 4. günümdü bakalım. İnşallah hayatım boyunca uygulayabilirim.Merhaba R Roasanayma :)
Bu listeyi okuyunca Aidin Salih Hocanın Yitik Şifa kitabı aklıma geldi. Aslında beslenmemize yoğunlaşsak hemen hemen bütün hastalıkları hayatımızdan çıkarabiliriz. Bütün işte mide de bitiyor.
İnstagram da bu konuda holistikmutfak ı takip ediyorum. Birde belki biliyorsundur yaşamın ritmi var. 3 kişilik bir aile karavanlarında yaşıyor ve yemek öğünleri sadece 2 adet. Onlarsa Aidin Salih ekolündeler. Tavsiye ederim