Nasıl imrendim ya ben de annemin evine gidip 2 hafta kalmayı planlıyorum Nisa’n sonu. Müstakil bahçeli ev, sadece akrabalardan oluşan bir mahalle. O kadar özledimki, havalar da ısınmış olur balkonda yapacağımız kahvaltıları iple çekiyorum. Bi de akşam yürüyüşlerini şimdi bi de portakal çiçekleri açmaya başlayınca mis gibi kokar sokakları, bahar da yaz da bi başka oluyor çok özledim çok
Çok teşekkür ederim.Cok sevinirim gercekten.. ilk sayfalari bayagi okudum sonra yazayim dedim.. Kesinlikle paylaşımların ufkumu acti supersinn
Amin inşallah cümlemizinYaa lütfen kötü hissetme
İnşaallah o günelr yakındır
Portakal çiçeği limon çiçeği kokusuna bayılırım
Kahvaltıalrda bol gülücüklü bol sohbetli olsun inşaallah
Ocean omega-3 ve ocean d3k2 kullanıyorum.elecda merhaba bi kaç kez daha sorulmuştur ama aradım bulamadım balık yağı ile d vitamini olarak hangi ürünleri kullanıyordun
Bu ruh hali sebepsiz mi, yoksa özel bir sebebi var mı? Gelgitleri hepimiz yaşıyoruz, ama önemli olan soruna değil çözüme odaklanmakBir süredir huzurumu kaybettim arkadaşlar...
Yaşadığım havadan içtiğim sudan tat alamıyorum
Geçti diyorum geçmiyor
Geçmedi diyorum bi nebze rahatlıyorum
Kafamdaki sesten boğazımdaki yumruktan kurtulmak istiyorum
Eskisi gibi normal hissetmek ve eski neşeli huzurlu şen sahihuban olmak istiyorum
Dalıp dalıp gitmeler
Boyumu aşan düşünceler
Kurtulmak istiyorum
Her yerden bi çara arıyorum
İyi hissetmek istiyorum
Ben böyle değildim
Boğuluyorum
Çözüme odaklanamadıpım zamanlar çok oluyorBu ruh hali sebepsiz mi, yoksa özel bir sebebi var mı? Gelgitleri hepimiz yaşıyoruz, ama önemli olan soruna değil çözüme odaklanmak
Bu konuda çok yorum yapabilecek bi konumda değilim ama bu konular pek sorgulamaya gelmiyor. Aşırı daraltıyorsa psikolojik destek almalısın belki deÇözüme odaklanamadıpım zamanlar çok oluyor
Sebebini bilmiyoeım
Aklımda bin türlü negatif fikir dolaşıyor
Genelde dini anlamda
Eksiklik yetersizlik
Sadece kendim için değil tüm herkes için kaygılanıyorum ama bu kaygı normal seviyede değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?