- 25 Şubat 2014
- 899
- 1.705
- 133
Merhaba,merhabaa konuna bayildimmm kisa notlar aldimm ozellikle sunu sormak istiyorum kiziniza su an kullandiginiz zeka kitaplari okuma kitapları neler bi foto mumkun mu sabirim oglumla yaslari yakin
Cok tesekkurler
Ben annem dahil pek kimseyle telefonda konuşmuyordum. O yüzden kopukluk oluyordu. Her hafta aramaya başlayalı babamla bile muhabbetimizi arttırdık çok şükür.Bir büyüğü arama günü fikrini çok sevdim, annemle her gün konuşuruz ama diğer büyüklerimi ihmal ediyorum, bunu ben de planıma ekleyeceğim :)
Benim bunları paylaşmamdaki amaç “Aa bu iyi bir fikir, ben de böyle düzenleyebilirim” gibi bir motivasyon uyandırmak yahu. Siz böyle söyleyince üzülüyorum amaBen kendimi avutuyormuşum düzenliyim diye
Elecdam eline sağlık
benim yol uzun çok uzun...
Çok teşekkür ederimEline sağlık çok güzel olmuş
Çok teşekkür ederim.merhabaa konuna bayildimmm kisa notlar aldimm ozellikle sunu sormak istiyorum kiziniza su an kullandiginiz zeka kitaplari okuma kitapları neler bi foto mumkun mu sabirim oglumla yaslari yakin
Cok tesekkurler
Bu benim de sıkıntı yaşadığım bir konu. Hal hatır sormak için arama alışkanlığım pek yok. Bizimkiler de alınıyor ama şimdi ben bu şekilde aramaya başlasam n’oluyor derler herhalde:) Beni böyle kabul ettiklerini umuyorum:)Ben annem dahil pek kimseyle telefonda konuşmuyordum. O yüzden kopukluk oluyordu. Her hafta aramaya başlayalı babamla bile muhabbetimizi arttırdık çok şükür.
Halamlar teyzemler de küsüyormuş diye duyuyordum. Şimdi onları sıraya koydum her hafta birini arıyorum.
Biliyorum elecdaBenim bunları paylaşmamdaki amaç “Aa bu iyi bir fikir, ben de böyle düzenleyebilirim” gibi bir motivasyon uyandırmak yahu. Siz böyle söyleyince üzülüyorum ama
Çok güzel bi fikir, ben de annem hariç diğer akrabaları aramaya inanılmaz üşeniyorum ama ben de yapıcam bunu inşallah :)Ben annem dahil pek kimseyle telefonda konuşmuyordum. O yüzden kopukluk oluyordu. Her hafta aramaya başlayalı babamla bile muhabbetimizi arttırdık çok şükür.
Halamlar teyzemler de küsüyormuş diye duyuyordum. Şimdi onları sıraya koydum her hafta birini arıyorum.
Eğer bir önceki uçuşta yer varsa, check-in yapsanda binebilirsin sorun olmaz. Ben İstanbul’a toplatıya gideceğim zaman dönüş biletini 19:00’a alırım. Check-in’de yaparım. Sonra toplantının bitiş saatine göre kontuara gidip ilk uçağa binmek istediğimi söylerim. Şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Ancak tersi geçerli değil. Daha geç bir uçağa değişim yapmak istersen fark ödersin.elecda havaalanında çalıştığın için soruyorum belki fikir verebilirsin
online check in yaptığım uçuştan çok önce havaalanına gidersem bir önceki uçağa binebilir miyim acaba?
check in yapılmış olsa da,
bir de tahin helvasını el bagajında götürebilir miyim katı sonuçta?
Rica ederim canım
Cok sevinirim gercekten.. ilk sayfalari bayagi okudum sonra yazayim dedim.. Kesinlikle paylaşımların ufkumu acti supersinnÇok teşekkür ederim.Bugün işe geldim ama yarın evde şu an okuduğumuz kitapların fotoğraflarını atabilirim.
Allah kavuştursun canım.Hayırlı günler arkadaşlarım
Eşim pazar günü askere gitti . Bu süreçte evde kalmayı düzenimi bozmamayı düşünürken yaşadığım bir takım ruhsal sıkıntılar sonrası annemlere taşındım. Abimler yeğenler derken kalabalık bir ortamdayız. Çekirdek aileden geniş ailye transfer olduk ve bu gerçekten rahatlık kolaylık ve daha gülücük sesleri imiş.
4 gündür kitap okumuyorum rutinlerimi yapmıyorum. Örgü başladım lif örüyorum. Sosyal medyadan uzak : apartmanlardan uzak köyde sabah inek sesleri ve kuş sesleri ile uyandığımız günlerdeyim ha bir de bol akrabalı görüşmeli...
Moda mod yaşam: daha doğrusu saatlik yaşamak ve olmayınca strese girmekten yorulmuşum.
Ritüeller değil yoran o ayrı .ama kesin sınır ve şartlar yormuş beni onu farkettim..ayrıca instagram anneleri uzmanları (sözde) kendimizi yetersiz hissettirmiş ve onlar gibi olmamak büyük sıkıntıymış gibi bir kanı yerleştirmiş..
Nefes terapisine başladım inanılmaz rahatlatıcı
Ritüellere bir yenisi eklendi iyi ki eklendi
Nasıl imrendim ya ben de annemin evine gidip 2 hafta kalmayı planlıyorum Nisa’n sonu. Müstakil bahçeli ev, sadece akrabalardan oluşan bir mahalle. O kadar özledimki, havalar da ısınmış olur balkonda yapacağımız kahvaltıları iple çekiyorum. Bi de akşam yürüyüşlerini şimdi bi de portakal çiçekleri açmaya başlayınca mis gibi kokar sokakları, bahar da yaz da bi başka oluyor çok özledim çokHayırlı günler arkadaşlarım
Eşim pazar günü askere gitti . Bu süreçte evde kalmayı düzenimi bozmamayı düşünürken yaşadığım bir takım ruhsal sıkıntılar sonrası annemlere taşındım. Abimler yeğenler derken kalabalık bir ortamdayız. Çekirdek aileden geniş ailye transfer olduk ve bu gerçekten rahatlık kolaylık ve daha gülücük sesleri imiş.
4 gündür kitap okumuyorum rutinlerimi yapmıyorum. Örgü başladım lif örüyorum. Sosyal medyadan uzak : apartmanlardan uzak köyde sabah inek sesleri ve kuş sesleri ile uyandığımız günlerdeyim ha bir de bol akrabalı görüşmeli...
Moda mod yaşam: daha doğrusu saatlik yaşamak ve olmayınca strese girmekten yorulmuşum.
Ritüeller değil yoran o ayrı .ama kesin sınır ve şartlar yormuş beni onu farkettim..ayrıca instagram anneleri uzmanları (sözde) kendimizi yetersiz hissettirmiş ve onlar gibi olmamak büyük sıkıntıymış gibi bir kanı yerleştirmiş..
Bu arada Allah kavuştursun :)Hayırlı günler arkadaşlarım
AllahımmmmHoşgeldiniz Hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?