Selamlar,
Bugün benim için salon ve antre düzenleme ve beyazları yıkama günü. Salonu geçen hafta detaylı düzenlediğim için bu hafta yaptığım kontrolde fazla bir şey çıkmadı. Geçen haftanın etkinliklerini ayıkladım, çiçekleri suladım.
Antre dolabında ise ne zamandır el atmak istediğim “Atkı-Bere” kutusunu düzenledim. Özellikle Ela’nın küçülen atkı, bere, eldivenleri ile bana hediye gelen fakat bir türlü kullanamadığım şalı ayırdım. Öncesi/sonrası görsellerini ekliyorum.
Antre dolabının sağ tarafındaki tekli bölümde, en üst kutuda çocuk ayakkabıları yer alıyor. Ela’nın küçülen fakat tekrar kullanılabilir durumda olan ayakkabılarını İpek için saklıyorum.
Onun altındaki rafta “Ayakkabı Bakım” kutusu yer alıyor. Ayakkabı boyaları, fırça ve süngerleri bu kutuda yer alıyor.
Bir alttaki kutu bugün düzenlediğim “Atkı-Bere” kutusu.
Onun altında eve gelir gelmez anahtar, cüzdan vs koyduğumuz, eve gelen kargo ve suyun ödemesi için belirli bir miktar nakit para cüzdanda duruyor. Bu alan evdeki tüm anahtarların bulunduğu yer aynı zamanda.
Altta ise ayakkabı rafları yer alıyor. En üstteki eşime, bir altyaki bana, onun altındaki Ela’ya ait. En alttaki raf boş duruyor, misafir gelince kullanıyoruz.
İki kapaklı bölümde ise halihazırda kullandığımız montlarımız yer alıyor. Bu bölümün en üst rafında, sezon dışı ayakkabılar var. Altta yer alan iki çekmeceden alttakinde misafir terlikleri, üsttekinde ise Ela’nın çantaları bulunuyor. Ela’nın çantalarının bulunduğu çekmecedeki büyük alan okul çantasına ait. Okuldan gelir gelmez çantasını boşaltıp buraya koyuyoruz.
Fikir vermesi açısından hepsinin fotoğrafını çektim.
Herkese verimli bir hafta dilerim