Popüler Konu Verimli Rutin

Çok geçmiş olsun canım. Umarım kötü birşey yoktur. Kötü olasılıklar hepimizin aklına geliyor. Ben böyle durumlarda kendime iyi olasılığın da %50 olduğunu hatırlatmaya gayret ediyorum.
Çok teşekkür ederim inşallah yarın belli olacak. Bilinç altımın sonsuz gücü iiyi şeyler olacağına dair şeyler söylüyor.

Merhaba arkadaşlar, Yaz tatili için muğla tarafına gitmeyi düşünüyoruz Marmaris/ Fethiye ve ne tarafı tavsiye edersiniz ilk defa gidicez? Kızım 2yaşında olacak o zaman 5yıldızlı otel mi butik otel mi sizce? Tavsiye edeceğiniz otel var mı?

Merhaba Hanımlar,

Dün kızları kardeşime bırakıp eşimle ne zamandır ertelediğimiz alışveriş işini hallettik. Sezon başında almaya niyetlenip vazgeçtiğim outdoor montu niyahet aldım. Sezon başına göre yaklaşık 400 lira daha az ödedim. Her iki kızımıza da mevsimlik mont, eşime de takım elbise aldık.

Bugün de büyük kızım ile sabahtan tiyatroya gittik. Son derece keyifli bir oyundu. Şu an evde önümüzdeki haftanın planlamaları ile uğraşıyorum. Bu haftanın rutininde ufak tefek değişiklikler yaptım, paylaşıyorum.

Haftalık Rutin

Pazartesi : Planlama Günü

• Haftalık Planların Hazırlanması
  • Salon ve Antre Düzenleme
  • Beyazları Yıkama
  • Elif/ İpek Banyo
  • Çiçek sulama

Salı: İş Günü

• Mutfak Düzenleme
  • Renklileri Yıkama

Çarşamba: Ayak İşleri Günü

• Market Alışverişi
  • Açık Renkliler Yıkama
  • Çocuk Odaları Düzenleme
  • Ela banyo

Perşembe: Araba Temizleme Günü

• Koyu Renkliler Yıkama
  • Yatak Odası Düzenleme
  • Elif / İpek Banyo
  • Çiçek Sulama

Cuma: İş günü

• Elektronik Sadeleşme
  • Eş ile Başbaşa Vakit

Cumartesi: Ailecek Vakit Geçirme Günü

• Banyoların Gözden Geçirilmesi

Pazar : Ela ile Vakit Geçirme Günü

• Çiftlik Siparişi
  • Araba Düzenleme

Bu hafta;
- Çarşamba misafirim var
- Perşembe okuma grubu buluşması
- Pazar Ela ile Devlet Operasına biletimiz var

Dünkü menümü yazmayi unutmuşum
Sabah
Yeşilmercimekli onlet
Ara
Kahve
Vişne armut erik kayisi kurularindan birer tane

Akşam
1 porsiyon Et salata
Spor yok su 2 buçuk
ayvacicegi morordek

Topiğinizle yeni tanıştım ve çok sevdim.
Elinize,emeğinize sağlık.
Hoş geldiniz
Ben sizi tanıyorum. Bdv’de bir konuya “İnsan elindekinin nankörü, olmayanın hayranıdır. Sen elindekinin kıymetini bilenlerden ol” şeklinde bir yorum yazmıştınız. Tam evimdeki eksiklerden şikayet ettiğim bir dönemdi. Bu cümlenizi gördükten sonra hayatımdaki her şeye bakış açımı söylediğiniz şekilde değiştirme kararı aldım. Ne zaman şikayet edecek olsam kendime bu sözlerinizi hatırlatıyorum. Size çok teşekkür ederim. Ben de çok ciddi bir farkındalık yarattınız.

Rica ederim,o cümleyi çok severim.
Yazdığım bir yorumun bu kadar etkili olabileceğini tahmin etmezdim,
öyle mutlu oldum ki.
İnsan yaş aldıkça ve hayatta görüp geçirdikleri arttıkça,daha kanaatkar ve şükür ehli oluyor sanırım.
Topiğinizi takibe aldım,benim de sizden öğreneceğim şeyler olduğunu düşünüyorum.

Burayı bu yüzden seviyorum. Herkes farklı biçimlerde birbirinin hayatına dokunuyor. Umarım bu topik de sizin için faydalı olur.

Yaş aldıkça daha kanaatkar ve şükür sahibi olduğumuza katılıyorum.

Selamlar,

Bugün benim için salon ve antre düzenleme ve beyazları yıkama günü. Salonu geçen hafta detaylı düzenlediğim için bu hafta yaptığım kontrolde fazla bir şey çıkmadı. Geçen haftanın etkinliklerini ayıkladım, çiçekleri suladım.

Antre dolabında ise ne zamandır el atmak istediğim “Atkı-Bere” kutusunu düzenledim. Özellikle Ela’nın küçülen atkı, bere, eldivenleri ile bana hediye gelen fakat bir türlü kullanamadığım şalı ayırdım. Öncesi/sonrası görsellerini ekliyorum.

Antre dolabının sağ tarafındaki tekli bölümde, en üst kutuda çocuk ayakkabıları yer alıyor. Ela’nın küçülen fakat tekrar kullanılabilir durumda olan ayakkabılarını İpek için saklıyorum.

Onun altındaki rafta “Ayakkabı Bakım” kutusu yer alıyor. Ayakkabı boyaları, fırça ve süngerleri bu kutuda yer alıyor.

Bir alttaki kutu bugün düzenlediğim “Atkı-Bere” kutusu.

Onun altında eve gelir gelmez anahtar, cüzdan vs koyduğumuz, eve gelen kargo ve suyun ödemesi için belirli bir miktar nakit para cüzdanda duruyor. Bu alan evdeki tüm anahtarların bulunduğu yer aynı zamanda.

Altta ise ayakkabı rafları yer alıyor. En üstteki eşime, bir altyaki bana, onun altındaki Ela’ya ait. En alttaki raf boş duruyor, misafir gelince kullanıyoruz.

İki kapaklı bölümde ise halihazırda kullandığımız montlarımız yer alıyor. Bu bölümün en üst rafında, sezon dışı ayakkabılar var. Altta yer alan iki çekmeceden alttakinde misafir terlikleri, üsttekinde ise Ela’nın çantaları bulunuyor. Ela’nın çantalarının bulunduğu çekmecedeki büyük alan okul çantasına ait. Okuldan gelir gelmez çantasını boşaltıp buraya koyuyoruz.

Fikir vermesi açısından hepsinin fotoğrafını çektim.

Herkese verimli bir hafta dilerim

Eklentiler

• 0C0F5566-E5DC-4634-BAC4-0FE284B936AE.jpeg
    85,1 KB · Görüntüleme: 272
  • B4B31D18-BF60-4C91-98D7-25721CE160A2.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 250
  • 8BA8971E-2DB9-4BA0-8C15-6D245C206A44.jpeg
    106,1 KB · Görüntüleme: 303
  • AA5E7126-76BF-486B-ACEC-69F0B24FC873.jpeg
    102,7 KB · Görüntüleme: 303
  • 5C501459-7165-4482-A907-566B4D7F6417.jpeg
    90,4 KB · Görüntüleme: 286
  • 5D470AFF-3038-46C8-B55B-98CE88D589E4.jpeg
    106 KB · Görüntüleme: 277
  • 43092F04-EBE3-4761-BAE5-CA4C8D8B1CD0.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 295
  • ED7DE698-9D25-413E-83A0-BF90F440CEAC.jpeg
    56,9 KB · Görüntüleme: 283

Ben kendimi avutuyormuşum düzenliyim diye
Elecdam eline sağlık
benim yol uzun çok uzun...

merhabaa konuna bayildimmm kisa notlar aldimm ozellikle sunu sormak istiyorum kiziniza su an kullandiginiz zeka kitaplari okuma kitapları neler bi foto mumkun mu sabirim oglumla yaslari yakin

Cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…