Tarz2Hangi 2.el sitesini kullanıyorsunuz satış için? Letgo dan bir iki parça satmaya kalktım, çok başarılı olamadım.
Kolay gelsin:)Eve geldim. Dün akşamdan yıkanmış asılacak çamaşırlar vardı onları astım. Yatak odasının penceresinde açtım havalandırıyorum. Beyaz çamaşırları makineye attım ama çalıştırmadım akşam çalıştıracağım çünkü akşam 10'dan sonra elektrik daha az geliyor. Şimdi de çorba yapıyorum :))
Kaizen S dolabımı şimdi gözden geçirdim. Sonbahar-Kış için 6 pantolon, 14 üst, 2 tane elbise ve 1 tane kışın düğün vs gibi davetlere katılmak için elbise-ceket bir takımım var.
Ben dolabımı düzenlerken bana yakışan renklere göre ilerledim. Bana en çok bordo-mor-mürdüm-antrasit-lacivert yakışıyor. Kullandığım üstler de bu renklerde. Kombinlerim alt-üst şu şekilde:
- Lacivert pantolon-Gri Üst
- Lacivert Pantolon- Bordo/Mor/Mürdüm Üst
- Bordo Pantolon -Antrasit/Siyah Üst
- Siyah Pantolon- Bordo/Gri Üst
- Gri Pantolon- Bordo/Siyah Üst
3 tane çantam var: Bordo, Gri ve Siyah
4 tane ayakkabım var: Bordo, Antrasit, Lacivert, Gri spor ayakkabı
Pantolon bordo ise ayakkabı ve çantayı da bordo seçiyorum. Aynı şey lacivert ve gri için de geçerli.
Kaizen S montları unutmuşum:)
Bir tane siyah kaşe kabanım var. Bir tane de kısa siyah montum. Bu ikisini işe kullanıyorum. Günlük kullanım için bir tane kahverengi deri ceketim var. Günlük için bir tane bordo renk mont alacağım.
Ben de senin başaracağına inanıyorumTeşekkür ederim canım çok güzel bir örnek oldu bu bana. Bende kıyafetlerimi sayabileceğim hale getireceğim, inanıyorum. Başaracağım.
Canım crp nedir bilmiyorum ama neden endişelendiğini tahmin ettim. Geçen sene ben de kızım için endişelenip (vücudundaki morluklar yüzünden) hasta olmuştum. Boş yere panik yaptım.Ellerine sağlıkelecda sayende gaza gelip bende sağa sola el atıyorum.
Son günlerde canım epey sıkkın. Basit bi soğuk algınlığı belirtilerim vardı . Dahiliyeye gittim crp testim 65 çıktı. Çok üzgünüm . Antibiyotik 6 tane iğne verdi. Kafamda o kadar kötü düşünceler dolaşıyor ki . Daha önce hiç yükselmemişti.
Senin gibi düşünmeyi çok istiyorum. Her zaman olumlu her zaman pozitif maşallah
Bir büyüğü arama günü fikrini çok sevdim, annemle her gün konuşuruz ama diğer büyüklerimi ihmal ediyorum, bunu ben de planıma ekleyeceğim :)Merhaba herkese... bugün maaş günümüz. Bütçemi yaptım. Eşimle paylaştım. Geçen ay ne gibi fuzuli harcamalar yapmışım tespit ettim.
Bunun dışında kızımın eğitimi için 250 TL, kurban bayramında kurban kesmek için 300 TL, 180 TL de birikim hesabına para biriktirmek adına gönderdim. Birikim hesabı az oldu ama olsun, önemli olan süreklilik diyorum artık. İki üniversite öğrencisine 150’şer TL burs parasını da yolladım.
Cuma günleri yasin süresini okuma günüm. Ayrıca anne, babayı ve bir büyüğü arama günüm. Geçen haftalarda halalarımı aramıştım. Bugün teyzemi arayacağım.
Ayrıca yarın kızım satranç kursuna başlıyor. Saat 14.00 ile 16.30 arasında. Ben de orada bekleyeceğim. Kitap okumayı planlıyorum.
İlk defa haftasonu kurs işine başlayacağız. Kurs, günün tam ortasında nasıl bir planlama yapmalıyım? Ev işlerim yetişir mi gibi kaygılarım var. Böyle yeni rutinler başta beni bayağı bir geriyor maalesef.
Bu arada bahçe işlerine de başladık. Yarın sabah gidip soğan, marul ve pazı ekeceğiz. Ordan da kursa gideriz. Pazar günü de misafirim var. Yazdıkça gerildim. Bana ve tüm kadınlara kolay gelsin. İyi haftasonları....
Kandaki enfeksiyon canım. Vücudun bir yerinde bi enfeksiyon durumu olduğunda kandaki crp değeri yükseliyor. İnsan sağlık söz konusu olunca her türlü ihtimali düşünüyor.Canım crp nedir bilmiyorum ama neden endişelendiğini tahmin ettim. Geçen sene ben de kızım için endişelenip (vücudundaki morluklar yüzünden) hasta olmuştum. Boş yere panik yaptım.
Lütfen sakin kal, nefes egzersizi yapıp, kendine sağlıklı olduğunu telkin et.
Çok geçmiş olsun canım. Umarım kötü birşey yoktur. Kötü olasılıklar hepimizin aklına geliyor. Ben böyle durumlarda kendime iyi olasılığın da %50 olduğunu hatırlatmaya gayret ediyorum.Ellerine sağlıkelecda sayende gaza gelip bende sağa sola el atıyorum.
Son günlerde canım epey sıkkın. Basit bi soğuk algınlığı belirtilerim vardı . Dahiliyeye gittim crp testim 65 çıktı. Çok üzgünüm . Antibiyotik 6 tane iğne verdi. Kafamda o kadar kötü düşünceler dolaşıyor ki . Daha önce hiç yükselmemişti.
Senin gibi düşünmeyi çok istiyorum. Her zaman olumlu her zaman pozitif maşallah
Çok güzel olmuş, ellerine sağlıkHerkese iyi akşamalr
Oğlum kreşe başladı malumuz etkinlikler epeyce arttı .
Bu sebeple oğlumun en çok sevdiği etkinlikleri koridordaki vestiyer kapaklarına aşmaya başladım
elecda böylece dağ gibi biriken kapıtlardan en başta sadeelşmeye çalışıyorum ben de
Bizlere güzel etkilern için sonsuz teşekkürlerEki Görüntüle 2245727 Eki Görüntüle 2245727
Hayatına ne kadar güzel rutinler dahil etmişsin, seni gönülden tebrik ederimMerhaba herkese... bugün maaş günümüz. Bütçemi yaptım. Eşimle paylaştım. Geçen ay ne gibi fuzuli harcamalar yapmışım tespit ettim.
Bunun dışında kızımın eğitimi için 250 TL, kurban bayramında kurban kesmek için 300 TL, 180 TL de birikim hesabına para biriktirmek adına gönderdim. Birikim hesabı az oldu ama olsun, önemli olan süreklilik diyorum artık. İki üniversite öğrencisine 150’şer TL burs parasını da yolladım.
Cuma günleri yasin süresini okuma günüm. Ayrıca anne, babayı ve bir büyüğü arama günüm. Geçen haftalarda halalarımı aramıştım. Bugün teyzemi arayacağım.
Ayrıca yarın kızım satranç kursuna başlıyor. Saat 14.00 ile 16.30 arasında. Ben de orada bekleyeceğim. Kitap okumayı planlıyorum.
İlk defa haftasonu kurs işine başlayacağız. Kurs, günün tam ortasında nasıl bir planlama yapmalıyım? Ev işlerim yetişir mi gibi kaygılarım var. Böyle yeni rutinler başta beni bayağı bir geriyor maalesef.
Bu arada bahçe işlerine de başladık. Yarın sabah gidip soğan, marul ve pazı ekeceğiz. Ordan da kursa gideriz. Pazar günü de misafirim var. Yazdıkça gerildim. Bana ve tüm kadınlara kolay gelsin. İyi haftasonları....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?