Bu saydıklarından sadece evimde uyanmak maddesini gerçekleştirebildiğimi fark ettim
Eşime en son ne zaman sarıldığımı hatırlamıyorum.
İnsanlar evliliklerini kurtarmak için çocuk yapıyorlar ya neyin kafasını yaşadıklarını bilmiyorum. Çocuk iyi giden bir evliliği komple çökertme potansiyeline sahip zira.
Ama çocuklar ile uğraşmaktan birbirimize enerjimiz kalmıyor ki. Eşim akşam gelip, yemeğini yiyor, sonra Ela ile oynayıp, uyutuyor ve genellikle yanında uyuyakalıyor:)) Ben de İpek’i uyuturken uyuyakalıyorum:) Bazı günler hiç oturup konuşamıyoruz bile.Aaa hiç senlik gelmedi bana son cümle uykusuzluk gerçekten iyi gelmiyor sana
Bence çocuk insanı o kadar meşgul ediyor ki birbirine saracak enerjin kalmıyor böylece kavgalar bitiyor. Çünkü kavga edecek halin ve vaktin olmuyor:) İnsanlar da evliliğim düzeldi sanıyorAslında rutinlerimiz hepimiz için atladığımız mutluluk kaynakları..
Mesela şu anda topladığım bir odaya kapıdan çıkarken bakmanında benim için mutluluk kaynağı olduğunu fark ettim.
Ben eşimden önce dokunmayı bilmeyen eksikliğini aramayan bir insandım. Eşim sarılmayı öğretti, eksikliğini öğretti, artık herkese ihtiyaç duyduğum an sarılabiliyorum, ne kadar mucize bir şeymiş öğrendim.
Çocuk büyük ihtimal ile evde bir oyuncak olsun diye yapılıyor. Sonrada bezgin anneler, evden kaçan babalar ortaya çıkıyor.
Bence çocuk insanı o kadar meşgul ediyor ki birbirine saracak enerjin kalmıyor böylece kavgalar bitiyor. Çünkü kavga edecek halin ve vaktin olmuyor:) İnsanlar da evliliğim düzeldi sanıyor
Valla bu ara annelikten istifa edesim var. Sıkıldım yahu
Keşke herkes senin kadar iyi anne olabilse
Valla bu ara annelikten istifa edesim var. Sıkıldım yahu
Jojo Mayes - Bir artı BirKitap ne hakkında?
Bu saydıklarından sadece evimde uyanmak maddesini gerçekleştirebildiğimi fark ettim
İnsanlar evliliklerini kurtarmak için çocuk yapıyorlar ya neyin kafasını yaşadıklarını bilmiyorum. Çocuk iyi giden bir evliliği komple çökertme potansiyeline sahip zira.
Bazen yorucu bir günün ardından bir ev sorumlulukları içinde çocuk olsa şimdi nasıl başa çıkardım diye bir korku sarıyor, aileler de başka şehirde. İyi giden evliliği çökerten bir unsur mu çocuk gerçekten yaa tırstım.Bu saydıklarından sadece evimde uyanmak maddesini gerçekleştirebildiğimi fark ettim
Dün “Ben artık abla olmak istemiyorum. Bunu gönderelim evden” diyorduEloşun maceralarını dinlemekten zevk duyarız
Öneri için çok teşekkür ederim. Kitabın ismini okunacaklar listeme not aldım.Jojo Mayes - Bir artı Bir
Baş karakterler:
Kadın: Boşanmış iki çocuklu bir kadın sorunlu ergen bir erkek çocuğu, matematik dahisi 10 yaşında kızı olan ve boşandığı eşinden nafaka almadan temizlik şirketinde ve aratan kalan zamanda barmenlik yapan çok gururlu genç bir kadın.
Adam: Hayatı alt üst olmuş,:İşini kaybetmek üzere kalan ailesi, işi, ve bu bekar anne ve çoçukları tanışıp enteresan bir döngüye girmiş kafası karışan bir yabancı
Benim yorumum: Zor zamanlar olabilir, herşey bitmiş gibi görünsede hayatta güzel şeyler de olur ...
Hikayesi Londra İskoçya taraflarında geçiyor doğasını ve mimarisini okuyucuya çok güzel betimleme yaptırıyor, akıp giden çok hoş bir kitap bana göre..
Çalışan anneye yazık yahu, bildiğin sorumluluklar denizinde boğulmamak için sürekli bir mücadele hali.Çok haklısın bazen sorumluluklarımızın içinde kaybolup gidiyoruz.
Anne olmak, açık ara başıma gelen en güzel şey. Ama zor, gerçekten zor. Hele bir de aileler yakında değilse, çocuğu biraz bırakıp nefes alma imkanı yoksa hakikaten insan zorlanıyor. Evliliği temelinden sarsıyor çocuk. Eğer o temel sağlam değilse çökertir. Ama sağlamsa yeni bir hayat inşa ediyorsunuz üzerine.Bazen yorucu bir günün ardından bir ev sorumlulukları içinde çocuk olsa şimdi nasıl başa çıkardım diye bir korku sarıyor, aileler de başka şehirde. İyi giden evliliği çökerten bir unsur mu çocuk gerçekten yaa tırstım.
Bayramlarda memleketimize gidince eşimin ve benim kardeşlerimizin çocuklu çıldırmış hallerini görünce birbirimize gözlerimizi belertipbakıyoruz. Eşimde bende sakin yapılı insanlarız.
Bilmiyorum bizde olmayınca olması için bir sürü uğraş verip, birde yakın eş dosttan böyle şeyler duyunca kafa iyicekarışıyor, olması iyi mi kötü mü günün sorusu gibi oldu :))
Dün “Ben artık abla olmak istemiyorum. Bunu gönderelim evden” diyordu
Rica ederim eğlenceli romantik arada göz dolduran tatlı bir roman. Bende burdan sizin ve arkadaşların önerdiği kitapları not ediyorum.Öneri için çok teşekkür ederim. Kitabın ismini okunacaklar listeme not aldım.
Çok haklısınBu saydıklarından sadece evimde uyanmak maddesini gerçekleştirebildiğimi fark ettim
Ama çocuklar ile uğraşmaktan birbirimize enerjimiz kalmıyor ki. Eşim akşam gelip, yemeğini yiyor, sonra Ela ile oynayıp, uyutuyor ve genellikle yanında uyuyakalıyor:)) Ben de İpek’i uyuturken uyuyakalıyorum:) Bazı günler hiç oturup konuşamıyoruz bile.
Bakalım baharda çocukları kayınvalideme satıp, bir iki gün başbaşa tatil yapmak istiyorum eşimle. Gerçekten ihtiyacımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?