• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Verimli Rutin

Oturup konuyu gözden geçirsem Oooo kafamda büyütürüm dünya meselesi haline gelir :)
zaten 10 dk sonra gelir yanıma alır gönlümü küs kalmaya tahamülü yok.
eşimle iletişimi akışına bırakırım.
o an aynı frekansta olunca konuşabiliyoruz.

Birde bakımlı olmak herşeyi değiştiriyor :)

eşimle sen benzer kişiliktesin
eşinle de ben :)
ilk giden hep benim

tartışırsak yine konuşmam ev temizlerim sinirden :) DEDİN EŞİMDE AYNEN BÖYLE AMA BEN TAM TERSİ HİÇ ELİM AYAĞIM TUTMAZ OLUR.
bizim şu sıra yıldızımız pek barışmıyor eşim stresli bir süreçte ben de keza öyle
birbirimize tahammülümüz pek yok gibi
ya da hemen parlıyoruz
çok seviyorum çok sarılmak istiyorum mesela ..
kızlar valla şu aralar taktiğe ihtiyacım var :) hatun gibi değil er kişi gibi davranmaya başladım :KK43::kızgın::kızgın::kızgın:
Canım, hepimiz zaman zaman aynı süreci yaşayabiliyoruz, temel bir sorun yoksa tamamen geçici olduğunu düşünüyorum. Eşin stresli bir dönemden geçiyorsa sen biraz daha hoşgörülü olabilirsin mesela. Sen yarım gün çalışmaya başlamıştın bu mutlaka seni bir parça rahatlatmıştır.
Evet hayat şartları çok zor ve stresli. Ama birbirimizden başka da kimsemiz yok. Aramız açıldığında benim eşim hep şunu der: benim ailem sensin. Aynı şey benim için de geçerli.
Sen de eşine bunu söyleyebilirsin insan bazı hakikatleri unutabiliyor maalesef, zaman zaman hatırmalakta fayda var.

Canım, hepimiz zaman zaman aynı süreci yaşayabiliyoruz, temel bir sorun yoksa tamamen geçici olduğunu düşünüyorum. Eşin stresli bir dönemden geçiyorsa sen biraz daha hoşgörülü olabilirsin mesela. Sen yarım gün çalışmaya başlamıştın bu mutlaka seni bir parça rahatlatmıştır.
Evet hayat şartları çok zor ve stresli. Ama birbirimizden başka da kimsemiz yok. Aramız açıldığında benim eşim hep şunu der: benim ailem sensin. Aynı şey benim için de geçerli.
Sen de eşine bunu söyleyebilirsin insan bazı hakikatleri unutabiliyor maalesef, zaman zaman hatırmalakta fayda var.

Evet kardeşiö artık yarım gün çalışıyorım
Evdeki işler daha bi bitmez oldu şaka bi yana daha mutluyum daha esnek düzenliyorum zamanımı
Şu sura bi sınav sonucu beklemekteyiz onun etkisi büyük
Sadece ondan değil elbette benden de var bazı doğru olmayan davranışlar
Geçici olduğuna inanıyorum inşaallah zamanla düzelecek
Biraz harekete geçip güzel şeyler yapmaya çalışmalıyım

Bu saydıklarından sadece evimde uyanmak maddesini gerçekleştirebildiğimi fark ettim:işsiz:
Eşime en son ne zaman sarıldığımı hatırlamıyorum.

İnsanlar evliliklerini kurtarmak için çocuk yapıyorlar ya neyin kafasını yaşadıklarını bilmiyorum. Çocuk iyi giden bir evliliği komple çökertme potansiyeline sahip zira.
27 aylık ve 10 günlük iki bebe annesi olarak sözlerine fazlasıyla katılıyorum. Evdeki eşim değil sadece baba :işsiz:

Problem telefonda :)

Ama önce kendinize önem verin.
sonrası geliyor zaten daha öz güvenli olursunuz.
bakımı ve ev düzenini kendinize olan saygınız için yapın
kendini nasıl görmek isterdin düşün.
nasıl evde yaşamak nasıl bir aile samimiyeti seni mutlu ederdi?

muhabbet edin köşeye çekilmeyin arkadaşlıklar kurun.

bugün yapılması gereken işlerinizi yazın.
yapmayı isteyip ertelediğiniz işleri de yazın.

bu bahsettiğiniz erteleme, özgüven ve bakım konularıyla ilgili videolar var izleyin.

tabi her zaman süper geçmiyor günlerimiz ama kontrolü kaybetmeyin.

Annenizi olduğu gibi kabul edin onu anladığınızı ve sevdiğinizi belli edin. Sizden görsün düzenli olmayı.
Belki o da size bir adım atar ve değişir.
öğle arası da kitap okumazsam başka zaman olmuyor ama o zaman da kendimi mutsuz hissediyorum. özellikle bakım konusuna el atmam lazım, eşim aşırı titiz biri benden soğumasından korkuyorum. plan için de yazmak şart sanırım, günlük liste oluşturmak bir nebze rahatlatabilir beni de.

Selamlar,

Bugün listemden gerçekleştirebildiklerim şunlar:
- Güzel bir kahvaltı ve iyi demlenmiş çay
- Sıcak ve uzun banyo
- Güzel bir türk kahvesi ve yanına maden suyu
- Güzel bir kitap: Paulo Coelho- Elif kitabına başladım.

Merhaba kızlar
Ocak ayı bol hastaneli stresli başladı bizim için
15 maddemi buraya yazamadım ama bana yol gösterdi
İçsel olarak yaşıyorum ve kendimi sorguluyorum
Eş ile ilgili de konuşulmuş
Çocuk ilişkiye sekte vuruyor kesinlikle Allah eksik etmesin ama zaman darlığı ve sorumluluk yükü zorluyor anne babaları
Bizde eşimle zor zamanlardan geçiyoruz
Sarılmak en güzel şey bol bol sarılın

k validem k babam görüncem ve eşi misafirim.
Onlar varken oek rahatım ertu ile evle ilgileniyorlar saolsunlar
Babanneci bi oğlum var,sürekli babanne uyutsun yedirsin içirsin modunda
Ben de rahat bıraktım kendimi
Ama eşim çok üzüyor beni sürekli bi şeylere takıyor
Dün gece yer yatağından dolayı atıştık: k validem evlenirken yer yatağı yaptırmal istedi tamam dediö üzülmesin diye .eşim yok demişti yaptırmış
Yıllardır koyacak yer yok diye söylendi durdu vermek istedi sürekli ama vermedik şimdi annesigil gelince onda yattı k babam beli ağrımış bizim yatağı verdik biz de koltukta yattık
Koruduğun vermediğin yatak vs diye bi başladı kavga çıkardı resmen
Kahroluyorum insanlar var cevap veremiyorum vs . Trip atıyor bir de
Bunı nasıl aşacağım bilmiyorım
Evde her şeye karışıyor
Evet çok fazla yardımcım olur ev işleri vs de ama yardımdan çok laflarıyla hasta ediyoe beni

Nasıl aşacağım bu durumu
Allah aşkına akıl verim çıkamıyoruö işin içinden
Seviyoeum o da seviyor ama tahammül yok
Gülümseme yok
Sanki bi şeyler eksildi şu sıra
Geçici diyorum ama olumlu anlamda toparlamam gerekiyor durumu
Ama nasıl? Şu an kalbim sıkışıyor resmen
Eziliyorum

Dün gece yer yatağından dolayı atıştık: k validem evlenirken yer yatağı yaptırmal istedi tamam dediö üzülmesin diye .eşim yok demişti yaptırmış
Yıllardır koyacak yer yok diye söylendi durdu vermek istedi sürekli ama vermedik şimdi annesigil gelince onda yattı k babam beli ağrımış bizim yatağı verdik biz de koltukta yattık
Evde her şeye karışıyor
Evet çok fazla yardımcım olur ev işleri vs de ama yardımdan çok laflarıyla hasta ediyoe beni

Nasıl aşacağım bu durumu
Gülümseme yok
Eziliyorum
İlişkiler konusunda uzman değilim ama benim çözümüm kendime odaklanmak. Eşine ya da soruna odaklanınca problem olduğundan daha büyükmüş gibi görünmeye başlıyor. Kendine dönmek kolay değil kesinlikle, sen de benim gibisin anladığım kadarıyla sorun olunca içi rahat etmeyenlerden. Kendimi eğitiyorum ve büyük ölçüde gelişme kaydettiğimi düşünüyorum. Benim kendime bakışım değiştikçe eşimin de bana bakışı hali tavrı çok değişti. Her şey bakış açısında gizli, ve neye odaklanırsak onu çoğaltıyoruz..

Evde her şeye karışıyor

Nasıl aşacağım bu durumu
Gülümseme yok
Eziliyorum
içini ferah tut bazen oluyor böyle ilişkilerde gülüp şakaya vur ciddiye alma bence. herkes he şeyi düşünemiyor yaşayarak öğreniliyor görülüyor bazı şeyler. biz eşimle bunu konuştuk ki yaşlarımız henüz 30 bile olmamışken illaki hüsranlar olacak plansız şeyler yaşanacak ve öğreneceğiz ders olacak diye düşünüyoruz.

Destek mi alsam bi uzmandan
Kime gitmem gerekir
İlişkiler konusunda uzman değilim ama benim çözümüm kendime odaklanmak. Eşine ya da soruna odaklanınca problem olduğundan daha büyükmüş gibi görünmeye başlıyor. Kendine dönmek kolay değil kesinlikle, sen de benim gibisin anladığım kadarıyla sorun olunca içi rahat etmeyenlerden. Kendimi eğitiyorum ve büyük ölçüde gelişme kaydettiğimi düşünüyorum. Benim kendime bakışım değiştikçe eşimin de bana bakışı hali tavrı çok değişti. Her şey bakış açısında gizli, ve neye odaklanırsak onu çoğaltıyoruz..

evet eşimle bi sorun olunca hayat duruyor sanki
Kendime odaklandım
Mesela istediği. İkinci üni yi okuyorum
İstediğim kiloya düştüm idealime ki herkes artık daha iyi güzel göründüğümü değiştiğimi söylüyor
Daha fazla okur oldum
Farklı gruplar arkadaşaşr vs

Eşimde farkınd ve sürekli bunu dile getiriyor
Ancak şu sıra negatiflikler iki kar etkiliyor beni

içini ferah tut bazen oluyor böyle ilişkilerde gülüp şakaya vur ciddiye alma bence. herkes he şeyi düşünemiyor yaşayarak öğreniliyor görülüyor bazı şeyler. biz eşimle bunu konuştuk ki yaşlarımız henüz 30 bile olmamışken illaki hüsranlar olacak plansız şeyler yaşanacak ve öğreneceğiz ders olacak diye düşünüyoruz.
Sabır diyorum sabır
Başka ne deyim
Biraz benim bakışım değişecek
Çok da aldırmamam gerekecek

Destek mi alsam bi uzmandan
Kime gitmem gerekir

evet eşimle bi sorun olunca hayat duruyor sanki
Kendime odaklandım
Mesela istediği. İkinci üni yi okuyorum
İstediğim kiloya düştüm idealime ki herkes artık daha iyi güzel göründüğümü değiştiğimi söylüyor
Daha fazla okur oldum
Farklı gruplar arkadaşaşr vs

Eşimde farkınd ve sürekli bunu dile getiriyor
Ancak şu sıra negatiflikler iki kar etkiliyor beni
Baya büyük adımlar atmışsın, bu çok güzel. Benim kendime odaklanmaktan kastım, bir tartışma anlaşmazlık olduğunda kendi kendime şu an bu şekilde hissetmemin gerçek sebebi ne, bu hisleri değiştirebilecek şu anda ne yapabilirim, vereceğim tepki şu an bana kendimi daha iyi hissettirecek mi, eşimin şu anki gerçek niyeti ne, onun içindeki iyi niyeti nasıl görebilirim gibi gibi gibi beni pozitif frekansa getirecek sorular sorup kendimi sakinleştirmek. Sonra daha uygun bir zaman da söyleyeceğimi söylerim yine ve o uygun zamanda eşimin tepkisi genelde çok farklı olur.

Baya büyük adımlar atmışsın, bu çok güzel. Benim kendime odaklanmaktan kastım, bir tartışma anlaşmazlık olduğunda kendi kendime şu an bu şekilde hissetmemin gerçek sebebi ne, bu hisleri değiştirebilecek şu anda ne yapabilirim, vereceğim tepki şu an bana kendimi daha iyi hissettirecek mi, eşimin şu anki gerçek niyeti ne, onun içindeki iyi niyeti nasıl görebilirim gibi gibi gibi beni pozitif frekansa getirecek sorular sorup kendimi sakinleştirmek. Sonra daha uygun bir zaman da söyleyeceğimi söylerim yine ve o uygun zamanda eşimin tepkisi genelde çok farklı olur.
şimdi daha net anladım söylediklerini
kendimce sorunum bu : o an sorunlara odaklanmak, o an çözüm bulmak istemek..
durup sakinleşmeyi beklemem gerek..
ayroıca o an çözsem de çözmesem de hep ilk giden ilk sarılan benim
hem ayrı olmaya kıyamayıp dayanamıyorum hem de kırgınlığım net anlaşılmadan gittiğimden sorun çözülmüyor
nasıl olsa sahihuban gelir '' bakışı da luyor maalesef..

35 yaşındayım.
Yolun yarısı mı?
Şair gibi iyimser olayım mı?..

Zaman öyle hızlı geçiyor ve ben sürekli koşturmaca içindeyim.
Yapmam gereken daha çok şey varmış ama yetişmeyecekmiş gibi.. o_O
Okunması gereken kitaplar, görülmesi gereken yerler. yurtdışı..
Büyümesi delicesine heyecan veren 3 yaşında bal evlat. :emir_bebek:
Zaman güzel bir noktada dursa mesela.
Şu an tam da böyle hissediyorum.
Son günlerde özellikle.. :KK51:

Back