Balkabaklı Muhallebili Pasta denedim. Tarifi nefis yemek tariflerinden aldım ancak muhallebisi dağıldı kelepçeli kalıptan çıkarınca. Ama tadını beğendim.güzel olursa tarifi paylaşırmısın
Merhaba,elecda merhaba. Bugün kızımın kreşte karne günüydü . Öğretmeninin çocukların isimlerine Cık cik takısı ekleyerek hitap ettiğini gördüm. Sence bu hitap şekli uygunmu.
bu fikri çok beğendim:) yarın misafirlerim geliyor onlar gidince ben de 15 maddelik listemi yazıcam en kısa zamanda:)Hanımlar merhaba,
Ödev veriyorum toplanın
Yazdığımız 15 maddelik listelerden her gün en az bir tanesini gerçekleştirelim ve buraya günlük olarak raporlayalım. Kendisini en fazla mutlu edeni günün kraliçesi ilan edeceğim.Yarın akşamdan itibaren raporlarınızı bekliyorum
Ben de günlük raporlama yapacağım.
6-9-10. Maddelerin benimde favorilerimKızlar çok özendim ben de yazacağım 15 mutluluk maddemi,
- Sabah kızımı uyandırırken öpmek, koklamak ve didişmek
- Mutfağa vuran güneş ışıklarıyla kahvaltı hazırlamak
- Uykumu alarak uyanmak
- Fazla güzel göründüğümü düşündüğüm günler
- Evimin temiz ve düzenli olması
- Yeni değiştirilmiş sert nevresim ve havlular
- Kızımla sohbet ettiğimiz dakikalar
- Bir konuyu derinlemesine araştırmak, yazar okuması yapmak
- Deniz kenarında yürümek, koşmak, oturmak vs hepsi beni aşırı mutlu eder
- Yüzmek ve denizin içinde gözlerimi açmak
- Hiç basılmamış karda (kart kart sesi çıkarya) kısa bir yürüyüş
- Sıcak bir banyo
- Eski dostlarla görüşmek
- Eşimle konuşmadan anlaştığımız anlar
- Güzel bir kahve, dondurma :)
Günlükmüs bildirimler, kitabı bir gün öncesi okumuştum. Listem 4 madde ediyor toplamda, pardon yanlış anlamışım :)iyi akşamlar herkese:
Bende günlük yazamasam da dün yarim gün ve bugün yaptığım mutluluk anlarım:
1. Dün kitabımı bitirdim Jojo Mayes- "Bir artı Bir"
( Çok beğendim önceki kitabı "Senden önce Ben" de çok iyiydi)
2. Bakımlarım tamam
3. Bugün eşim tatildi güzel bir kahvaltı ve çay
4. Eşimle yürüyüş ve spor
5. Sinemaya girdik şimdi "Çiçero" filmin adı çok övdüler bakalım beğenirsek yazarım buraya.
Bu kadar şimdilik :))
Bizim de haftaya kayınvalidem, görümcem ve kızı 1 haftalığına gelecekler. Benim kızım da bir arada olmaya bayılıyor ama bu durum benim için geçerli değil tabi:))Günaydın kızlar,
Cumartesi
6.Yeni değiştirilmiş sert nevresim ve havlular
7.Kızımla sohbet ettiğimiz dakikalar
8.Bir konuyu derinlemesine araştırmak, yazar okuması yapmak
Pazar
5.Evimin temiz ve düzenli olması
Dün akşama doğru misafirimiz geldi, kızım kreşe 15 gün ara verebilsin diye bu hafta babaannesi-dedesi-amcası haftaya da eski bakıcımız bakacak. Zor bir hafta olacağı için pek mutlu olabileceğimi sanmıyorum ama bakalım kızım böyle hep bir arada olmaya bayılıyor. Onu en mutlu eden şeylerden biri kalabalık aile ortamları..
İş yerinde okumalarımı yapabilirim sanırım sadece.
Herkese mutlu haftalar.
Kitap ne hakkında?Günlükmüs bildirimler, kitabı bir gün öncesi okumuştum. Listem 4 madde ediyor toplamda, pardon yanlış anlamışım :)
Bu saydıklarından sadece evimde uyanmak maddesini gerçekleştirebildiğimi fark ettim15 maddeyi sonra yazacagim kafamda netlestirememistim ama bugun yaptiklarim..
Esime her istedigim an sarilmak ve dokunmak..
Guzel bir film izlemek..
Esimle yemek hazirlamak..
Sabah onunla uyanabilmek..
Evimde uyanmak..
( haftaici esim baska bir sehirde.. butun bu anlar beklenen ve ozlenen anlar )
Aaa hiç senlik gelmedi bana son cümle uykusuzluk gerçekten iyi gelmiyor sanaBu saydıklarından sadece evimde uyanmak maddesini gerçekleştirebildiğimi fark ettim
Eşime en son ne zaman sarıldığımı hatırlamıyorum.
İnsanlar evliliklerini kurtarmak için çocuk yapıyorlar ya neyin kafasını yaşadıklarını bilmiyorum. Çocuk iyi giden bir evliliği komple çökertme potansiyeline sahip zira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?