Popüler Konu Verimli Rutin

Kızlar çok özendim ben de yazacağım 15 mutluluk maddemi,
  1. Sabah kızımı uyandırırken öpmek, koklamak ve didişmek
  2. Mutfağa vuran güneş ışıklarıyla kahvaltı hazırlamak
  3. Uykumu alarak uyanmak
  4. Fazla güzel göründüğümü düşündüğüm günler
  5. Evimin temiz ve düzenli olması
  6. Yeni değiştirilmiş sert nevresim ve havlular
  7. Kızımla sohbet ettiğimiz dakikalar
  8. Bir konuyu derinlemesine araştırmak, yazar okuması yapmak
  9. Deniz kenarında yürümek, koşmak, oturmak vs hepsi beni aşırı mutlu eder
  10. Yüzmek ve denizin içinde gözlerimi açmak
  11. Hiç basılmamış karda (kart kart sesi çıkarya) kısa bir yürüyüş
  12. Sıcak bir banyo
  13. Eski dostlarla görüşmek
  14. Eşimle konuşmadan anlaştığımız anlar
  15. Güzel bir kahve, dondurma :)

elecda merhaba. Bugün kızımın kreşte karne günüydü . Öğretmeninin çocukların isimlerine Cık cik takısı ekleyerek hitap ettiğini gördüm. Sence bu hitap şekli uygunmu.

elecda merhaba. Bugün kızımın kreşte karne günüydü . Öğretmeninin çocukların isimlerine Cık cik takısı ekleyerek hitap ettiğini gördüm. Sence bu hitap şekli uygunmu.
Merhaba,
Bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Gerçi benim kızın adı Ela, biz ve öğretmenleri Eloş diyoruz, sinir oluyor kendisi:)

Hanımlar merhaba,

Ödev veriyorum toplanın

Yazdığımız 15 maddelik listelerden her gün en az bir tanesini gerçekleştirelim ve buraya günlük olarak raporlayalım. Kendisini en fazla mutlu edeni günün kraliçesi ilan edeceğim.Yarın akşamdan itibaren raporlarınızı bekliyorum

Ben de günlük raporlama yapacağım.

bu fikri çok beğendim:) yarın misafirlerim geliyor onlar gidince ben de 15 maddelik listemi yazıcam en kısa zamanda:)

6-9-10. Maddelerin benimde favorilerim
Haftada bi fün havuzda yüzüp: bacakalrımı havuz kenarına başımı vücudumu suya yaslayıp o su sesini ve sessizliği dinleyip düşünmeyi çok seviyorum
O mis gibi nevresimleri deeee

İyi akşamlar Hanımlar,

Bugün kendimi mutlu etmek için listemden yapabildiklerim şunlar:
1) Güzel bir kahvaltı sofrasında demli çay
2) Güzel bir kitap: Şermin Yaşar’ın Göçüp Gidenler Kolleksiyoncusu kitabını okudum bugün ve çok beğendim. Kısa öykü seviyorsanız mutlaka tavsiye ediyorum.
3) Hem eşime hem kendime güzel bir türk kahvesi yaptım.
4) Kızlarım ile oyun oynadım ve keyifle ikisini de izledim.

Siz bugün kendinizi mutlu etmek için neler yaptınız?

iyi akşamlar herkese:
Bende günlük yazamasam da dün yarim gün ve bugün yaptığım mutluluk anlarım:
1. Dün kitabımı bitirdim Jojo Mayes- "Bir artı Bir"
( Çok beğendim önceki kitabı "Senden önce Ben" de çok iyiydi)
2. Bakımlarım tamam
3. Bugün eşim tatildi güzel bir kahvaltı ve çay
4. Eşimle yürüyüş ve spor
5. Sinemaya girdik şimdi "Çiçero" filmin adı çok övdüler bakalım beğenirsek yazarım buraya.
Bu kadar şimdilik :))

Benim yapabildiklerim
1. İstediğim kadar uyuyabilmek( canım oğlum hafta sonu diye bize torpil yaptı galiba)
2. Hayal kurmak şükretmek
3. Listemde yoktu ama kahvaltı yapmayı aşırı severim. Ve sakin sakin yapabildiğim kahvaltıyı hiçbir şeye değişmem. Bugün öyle bir gündü çok şükür. Oğluma en sevdiklerini yaptım: pankek ve menemen
Bulantılarım çok fazla bu ara hiç bişey yapmayı istemiyorum

15 maddeyi sonra yazacagim kafamda netlestirememistim ama bugun yaptiklarim..
Esime her istedigim an sarilmak ve dokunmak..
Guzel bir film izlemek..
Esimle yemek hazirlamak..
Sabah onunla uyanabilmek..
Evimde uyanmak..

( haftaici esim baska bir sehirde.. butun bu anlar beklenen ve ozlenen anlar )

Günlükmüs bildirimler, kitabı bir gün öncesi okumuştum. Listem 4 madde ediyor toplamda, pardon yanlış anlamışım :)

Günaydın kızlar,

Cumartesi
6.Yeni değiştirilmiş sert nevresim ve havlular
7.Kızımla sohbet ettiğimiz dakikalar
8.Bir konuyu derinlemesine araştırmak, yazar okuması yapmak

Pazar
5.Evimin temiz ve düzenli olması

Dün akşama doğru misafirimiz geldi, kızım kreşe 15 gün ara verebilsin diye bu hafta babaannesi-dedesi-amcası haftaya da eski bakıcımız bakacak. Zor bir hafta olacağı için pek mutlu olabileceğimi sanmıyorum ama bakalım kızım böyle hep bir arada olmaya bayılıyor. Onu en mutlu eden şeylerden biri kalabalık aile ortamları..
İş yerinde okumalarımı yapabilirim sanırım sadece.
Herkese mutlu haftalar.

Selamlar,

Dün gece İpek Hanım sabah 05:00’e kadar yarım saatte bir uyandı,05:00’ten sonra da hiç uyumadı Gece korkunç geçince bari günü kurtarayım dedim:)

Ela’yı aldım avm’nin oyun alanına getirdim şimdi. Kendime bir türk kahvesi ısmarladım. Geçenlerde Şermin Yaşar’ın bir paylaşımı vardı. “Can sıkıntısı sen mi büyüksün ben mi” diye:) Onu kendime uyarlıyorum. “Uykusuzluk sen mi büyüksün ben mi”

Bu arada fark ettim ki Ela ile uzun süredir başbaşa vakit geçiremediğimiz için aramız biraz limoni. Kızım her hafta sonunu babasıyla dışarda geçiriyor, akşamları eşim yatırıyor derken bizim işler karışmış.

Bu hafta İpek’e balkabağı başladık. Öğlen balkabağı, ikindi de yoğurt yiyecek, bu da benim biraz uzaklaşmamı sağlayacak.

Hazır okulla tatil olmuşken bu 15 günde her gün Ela ile başbaşa ve dışarıda bir etkinlik ayarlayacağım. İkimizin de buna ihtiyacı var.

Ayrıca her gün kendimi dışarıda bir kafeye götüreceğim:)) Evde sürekli çocuklar ile uğraşmak beni baya yordu. Dün sürekli gergin tepkiler verdiğimi fark ettim. Evden ve çocuklardan her gün en az 1 saat uzaklaşıp deşarj olmaya ihtiyacım var.

Bizim de haftaya kayınvalidem, görümcem ve kızı 1 haftalığına gelecekler. Benim kızım da bir arada olmaya bayılıyor ama bu durum benim için geçerli değil tabi:))

Napalım çocuklar için katlanacağız.

Bu saydıklarından sadece evimde uyanmak maddesini gerçekleştirebildiğimi fark ettim
Eşime en son ne zaman sarıldığımı hatırlamıyorum.

İnsanlar evliliklerini kurtarmak için çocuk yapıyorlar ya neyin kafasını yaşadıklarını bilmiyorum. Çocuk iyi giden bir evliliği komple çökertme potansiyeline sahip zira.

Aaa hiç senlik gelmedi bana son cümle uykusuzluk gerçekten iyi gelmiyor sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…