Popüler Konu Verimli Rutin

Merhaba herkese;
Birkaç kere bu sayfaya yazmıştım. Bebeğimin uyku düzeni bu aralar dinlenme elveriyor.kısaca ben de 2018 özeti yapmayı isterim.
Evlilikte 1,5 sene doldurduk. Öncelikle fazla abartma kaçmadan yaptığımız düğün harcamalarınızı kapattık ve birikim yaptık.Bu arada yılın ilk ayı hamile olduğumu öğrendim.Yılın büyük zamanı hareketlerimde aşırıya kaçmayacak şekilde ayarladım.Bebek doktor ve ek masrafları için birikim yaptık.Bu arada eşimin ailesi hamilelik sürecinde maddi manevi çok destek oldular. Kaybettiğim anne ve babanın yerine büyük bir aileye sahip olmanın ne güzel olduğuna şükrettim.
Yıl ortasında yatırım için ev satın aldık. Kredi ödemelerini aldığımız 2ev kirası ödüyor.Biz üzerine çok az ek yapıyoruz. Böylece kendi kendini ödeyen borcu deneyimledim.
İş hayatımda hamileliğin etkisini az hissettirmeye çalıştım ama bu birkaç kere uyarı almama engel olmadı.elecda nın dediği gibi bir insanın iki dudağı arasında olmak tedirgin etti. Sene sonunda eşimle kendi işimizi kurma kararı aldık(meslektaşız)şimdilik ben işe devam edeceğim.Fakat ekonomik nedenlerden dolayı küçülmeye gidilirse ve çıkarılırsam bir planım olduğunu bilmek beni mutlu ediyor. Bu nedenle bir süre tek maaşla idare etmek zorundayız.
Yılın son aylarında kızımız ailemize katıldı.Evimiz doldu doldu boşaldı.Kalabalık sofraları da,çekirdek ailenin huzurunu da deneyimledim.Sade yaşam fikri doğum sonrası daha netleşti kafamda.önerdiğiniz birkaç kitapla işe başladım.
Can sıkan bazı problemler yaşandı aralık ayında.Kiracı oluğumuz için ev sahibimiz evi satmaya karar verdi ve kombimizi değiştirmek zorunda kaldık.Satış olana kadar bu evde devam edeceğiz.Kombi parasını ödedik.Her ay kiradan keseceğiz.
2018 yılı benim için genel anlamda güzel geçti.En harika hediyem de 3 aylık oldu şimdi yanımda beşikte mışıl mışıl uyuyor. 2019 yılında özellikle sizlerin yardımıyla kendimden vazgeçmeden iyi bir anne olmayı ögrenmeyi, sade huzurlu sağlıklı bir sene geçirmeyi umuyorum.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın.Herkese harika bir yıl diliyorum.İyi ki varsınız.

kaybettiğim anne babamın yerine dedin ya gözlerim doldu...Allah evladını analı babalı büyütsün, eşin ve ailesi ile de mutlu yaşamayı nasip etsin. herkesin bir imtihanı var ,aslında burada kaliteli yaşamaya çalışma çabamız , herşeye rağmen insan olma çabasından başka bir şey değil.Hayallerinizin gerçek olduğu bir yıl olsun

Selamlar Hanımlar,

Benim için oldukça yorucu bir haftaydı. Yılbaşı günü okul yarım gün olduğu için Ela’yı okula göndermedim. 1 ocakta tatil olunca 4 gün evdeydi. Okulun haftasonları da devam etmesini benden başka kimler istiyor bakalım

Çarşamba Ela’yı ve eşimi gönderdim. Abla gelecek biraz dinlenirim derken abla bir geldi, çok fena hasta Onu bu halde niye geliyorsun, arayıp söyleseydin ya nidaları eşliğinde evine geri gönderdim. Kaldık İpek Hanım ile başbaşa.

Perşembe günü sabah haber geldi, eşimin teyzesini yoğun bakıma kaldırmışlar. Eşim apar topar Eskişehir’e gitti. Gece geç saatte geri döndü.

Cuma, abla hala hasta olduğu için İpek’i işe tek başıma götürdüm. Kanguruya bağladım ve çalıştım Epey de işim vardı, yorucu bir gün oldu. Akşam eve geldim, eşime telefon geldi, teyzesi vefat etmiş. O tekrar yola çıktı. Ben yine kaldım bir başıma

Eşim akşam gelecek, 1 haftadır iki çocuk ve ev ile tek başıma uğraşıp durmaktan pertim çıktı

Merhaba elecda ve diğer arkadaşlar. Yazılanları zevkle takip ediyorum. Elecdanin son mesajında yazdığı "bir ben miyim okulun hafta sonu olmasını isteyen?" Görünce dayanamadım yazdım. Ben de hafta sonu olmasını hatta yaz tatilinin o kadar uzun olmamasını istiyorum . Isyerinde herkes yaşasın haftasonu derken ben hafta sonu olmasın istiyorum.

Iki çocukla çok zırhlanmışsındır. Ben de bu hafta 4 gündür esim olmadan oğlanı idare ediyorum. Yoruldum gerçekten.

Ay bir de Şubat tatili var değil mi

Iki çocukla çok zırhlanmışsındır. Ben de bu hafta 4 gündür esim olmadan oğlanı idare ediyorum. Yoruldum gerçekten.
Çok zor oldu gerçekten. Uykusuzluk bir taraftan ev işleri bir taraftan büyük kızımın hadi oyun oynayalım hadi kek yapalım talepleri bir taraftan tükendim valla. Size de kolay gelsin.

Çok zor oldu gerçekten. Uykusuzluk bir taraftan ev işleri bir taraftan büyük kızımın hadi oyun oynayalım hadi kek yapalım talepleri bir taraftan tükendim valla. Size de kolay gelsin.
Bu arada başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin

Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.

Çok teşekkür ederim.Allah kısmet ederse kızımızın sonuna kadar yanında olmaya çalışacağız.Anne olmak insanın kendine çeki düzen vermesi için tetikleyici bir nedenmiş.Hep beraber nice güzel yıllara

başınız sağolsun zor ve yoğun bir hafta olmuş senin için de. bakıcı abla nasıl oldu bu hafta gelebilecek mi?

karlı bir İstanbul sabahından hepinize günaydın

elecda Ankara da baya kar olduğunu duydum, bu arada başınız sağolsun. Allah nurlar içinde yatırsın.

Azmine ve istikrarına hayranım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…