Popüler Konu Verimli Rutin

Kesinlikle oyle

Ben çok sevmiştim hamileliği ve cok da özlüyorum :) şu an da güzel bebeğimle ama o zaman da güzeldi tek beden olmak :)

minimalizm, sadeleşme, hayatı düzene sokma, kişisel gelişimle ilgili hangi kitapları önerirsiniz arkadaşlar?

Elecda’nın önerileri

Derle Topla Rahatla-Marie Kondo

Sade- Ege Erim & Begüm Başoğlu

Az ile Mutlu Olmak- Francine Jay

Minimalist-Anlamlı Bir Yaşam

Benim kızım 40+5’te gelmişti.

40. haftayı bitirebilir hatta 41.’i tamamlayabilirsin. Hiç acele etmene gerek yok. Zaten bol bol seninle olacak inşallah bebişin.

Hayırlı doğumlar...

41+2'de doğum yapmış biri olarak selam ederim :))
Gelmeyen gelmiyor vallahi, artık suni sancı ile başlattık doğumu mecburen :) Çok stres oluyor insan ama hiçbir işe yaramıyor tabi ki :) Düsünmemeye calıs, kendini oyalayacak seyler bul :)

Her şeyin olumsuz yönüne odaklanırsak kendimizi kurtulamayacağımız bir girdabın içinde bulabiliriz. her şey aynı anda kötü gitmeye başlıyor benim hayata öyle baktığım dönemlerde.
tamam Pollyanna da olmayalım ama hayatımızı olumluya çevirmek elimizde bence.
Mesela benim modum düşük olduğunda eşim anında dünyanın en mutsuz insanına dönüşüyor. kendi de dedi geçen gün, senin hayat enerjin olmasa ben hiç mutlu olmam diye. bence onunki de yanlış ama mutluluğunu bana endekslemiş görünüyor.

Benim kızım 40+5’te gelmişti.

40. haftayı bitirebilir hatta 41.’i tamamlayabilirsin. Hiç acele etmene gerek yok. Zaten bol bol seninle olacak inşallah bebişin.

Hayırlı doğumlar...

ooo bayağı bekletmiş hanımefendi :)
sabredeceğiz artık, sağlıklı olduktan sonra problem değil..

Benim doktorum o kadar bekler mi bilmiyorum
Artık doğur diyip durdu o da :)
Aslında kendimi oyalarım ama eşim çok pimpirikli ben yokken evden çıkma ya düşersen ya bişey olursa diyip duruyor.
Ama kendi de o kadar yoğun çalışıyor ki bu aralar, eve gelince hemen yatıyor hiçbir yere çıkamıyoruz markete alışverişe bile gidemedik günlerdir. O yüzden çok bunaldım galiba
Günler kopyala yapıştır gibi geçiyor

Benim de 1
Başkaları yüzünden hep kendimden veriyorum
4 de fena istemesem de bazen takılıyorum o bana öyle yapmıştı, böyle demişti diye.

Acaba bunları nasıl aşabiliriz?
Aynen aylar yıllar önce olan bir konuyu bile defalarca takıyorum düşünüyorum, hem moodum düşüyor hem Dr zaman kaybı yani
Bu tarz düşünceler aklımıza elince döngüyü kırmak lazım aslında, bunu düşünmenin bana faydası olmayacak vs diye düşünüp dikkati başka konuya vermek lazım, Film video izlemek veya başka sevdiğimiz bir şeyi yaparak dikkat dağıtmak

Benim de 1
Başkaları yüzünden hep kendimden veriyorum
4 de fena istemesem de bazen takılıyorum o bana öyle yapmıştı, böyle demişti diye.

Acaba bunları nasıl aşabiliriz?

benim de 5.
bazen kendimi Huzur daki Mümtaz gibi hissediyorum.

Bu arada bebişi gördüm çok tatlı bir şey olacak bu spizella. Maaşallah hayırlı doğumlar dilerim.

benim de 5.
bazen kendimi Huzur daki Mümtaz gibi hissediyorum.

Bu arada bebişi gördüm çok tatlı bir şey olacak bu spizella. Maaşallah hayırlı doğumlar dilerim.

Sağol kaizen :)

Arkadaşlar eğer meditasyon ya da kendinizi rahatlatmak, nefes alıp verme gibi şeylerle ilgileniyorsanız bir uygulama buldum.

Adı "patika"
Bir kısmı ücretli ama deneme podcast leri var
Deneyebilirsiniz isterseniz ben beğendim belki ileride üyelik de alabilirim

Artık doğur demekle dogurulsaydi keşke :)
Bugünlerin keyfini çıkar. Simdi kopyala yapıştır ama bebekten sonra baya bi heyecan atraksiyon olacak hayatınızda :)

bu konuda nacizane bi önerim olacak. Erdem Taşkınsu nun bi videosunda izlemiştim olumsuz düşünmemek için neler yapmalı diye. bileğine bir tane paket lastiği geçirip her olumsuz düşünmeye başladığında çekip bırakıyorsun. bu beynine dur sinyali gönderecek ve bunu 21 gün boyunca uygulaycaksın alışkanlığa dönüşmesi için. ben henüz uygulamadım ama olumsuz düşünmek istemiyorum artık geçmişe bağlı kalmamayı ve susmak bilmeyen iç sesimi susturabilmeyi çok istiyorum. sürekli gaz veriyor içeriden içeriden kinleniyorum. bu da beni kötü etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…