Bazalara girmeyi şu an için düsünemedim niyeyseBen çekmece çekmece gittim ve dolapları böldüm( alt kısmı üst kısmı gibi). 2 ayda çekmeceler ve dolap bölümleri bitti. Şimdi önümde zor kısımlar kaldı.
-arka balkon
-yüklük
- baza ( en zoru)
Arka balkon ve yüklüğü 2 haftasonunda yapacağım.
En zor kısım bazam. Kızım 6 yaşına geliyor. Ve ben tekrar bebeğim olur diye bebekliğinden beri tüm kıyafetlerini sakladım. Bu süreçte çocuk sahibi de olamadım. Ama bi beş sene daha kendime şans veriyorum anne olmak için. Kıyafetler acayip yığıldı. Vermeye psikolojik olarak hiç hazır değilim. Ama bazı çözümler bulmam lazım bu konuyla ilgili. Bakalım bazayı şimdilik ayıklamayı düşünmüyorum.
Kafamdaki ve telefonumdaki liste bitince 2. tura başlayacağım. Eminim yine ayıklanacak şeyler çıkacak.
belki oğlunuz olur?Ben çekmece çekmece gittim ve dolapları böldüm( alt kısmı üst kısmı gibi). 2 ayda çekmeceler ve dolap bölümleri bitti. Şimdi önümde zor kısımlar kaldı.
-arka balkon
-yüklük
- baza ( en zoru)
Arka balkon ve yüklüğü 2 haftasonunda yapacağım.
En zor kısım bazam. Kızım 6 yaşına geliyor. Ve ben tekrar bebeğim olur diye bebekliğinden beri tüm kıyafetlerini sakladım. Bu süreçte çocuk sahibi de olamadım. Ama bi beş sene daha kendime şans veriyorum anne olmak için. Kıyafetler acayip yığıldı. Vermeye psikolojik olarak hiç hazır değilim. Ama bazı çözümler bulmam lazım bu konuyla ilgili. Bakalım bazayı şimdilik ayıklamayı düşünmüyorum.
Kafamdaki ve telefonumdaki liste bitince 2. tura başlayacağım. Eminim yine ayıklanacak şeyler çıkacak.
Merhabalar öncelikle değerlerinize bir baktırmanızı tavsiye ederim belki bi vitamin eksikliği falan vardır ve de yediklerimiz enerjimizi çok etkiliyor beslenmenize dikkat edin derimMerhabalar buraya pek yazmasam da takipteyim paylaşımlarınız çok güzel hepinizin düşünceleri çok değerli o yüzden normal konu açmak yerine burada sizleree bir şey danışmak istiyorum.
Çok yoğun tempoda çalışmasam da sanırım bünye olarak zayıf olduğumdan çabuk yoruluyorum. Aslında negatif biri değilim ama yorgunluktan dolayı özellikle akşamları en çok kendime vakit ayırmam gereken zamanlarda hep modum düşük oluyor. Siz bu gibi durumlarda modunuzu yükseltmek için neler yapıyorsunuz? Hareketli müzikler dinlemek olumlu etkiliyor ama sürekli de müzik dinleyemem ki. Enerjik insanlara çok özeniyorum. Hem anlık yapabileceğim şeyler hakkinda hem de genel anlamda tavsiyeler verirseniz çok sevinirim.
Üstte de arkadaşımız yazmış vitamin eksikliği cok etkiliyor böyle durumları. Bende örneğin Hasimoto hastalığı var, kronik yorgunum o sebeple. Ne yapsam da geçmiyorMerhabalar buraya pek yazmasam da takipteyim paylaşımlarınız çok güzel hepinizin düşünceleri çok değerli o yüzden normal konu açmak yerine burada sizleree bir şey danışmak istiyorum.
Çok yoğun tempoda çalışmasam da sanırım bünye olarak zayıf olduğumdan çabuk yoruluyorum. Aslında negatif biri değilim ama yorgunluktan dolayı özellikle akşamları en çok kendime vakit ayırmam gereken zamanlarda hep modum düşük oluyor. Siz bu gibi durumlarda modunuzu yükseltmek için neler yapıyorsunuz? Hareketli müzikler dinlemek olumlu etkiliyor ama sürekli de müzik dinleyemem ki. Enerjik insanlara çok özeniyorum. Hem anlık yapabileceğim şeyler hakkinda hem de genel anlamda tavsiyeler verirseniz çok sevinirim.
Demir eksikliği de cok yorgunluk yapar. Belki tedavin bitince daha iyi hissedersin kendini.Doktora gittim demir eksikliğim var ilaç kullanıyorum ilacım bitince kontrole gideceğim tekrar. Beslenme düzenime dikkat etmem gerekiyor evet bu konuda ihmalkarlık yapıyorum.
Morördek geçmiş olsun desem geçmez kronikmiş ne desem bilemedimAllah yardımcın olsun diyeyim
Geçmiş olsun evet çok etkiliyor bana 2 kutu yazdı doktor 1 ayı geçti başlayalı ağrılarım azaldı çok şükür ama hâlâ halsizlik yorgunluk varSelamlar
demir eksikliginden ben de cekiyorum.. cok yorgun bitkinim.. agrilarim da fazlasiyla var. Ilacin 16. Gunundeyim bir de soguk sıkım keciboynuzu ozu aldim yariladim daha etkisini gostermedi.
Sayfayi bastan beri okuyorum daha gune gelemedim fakat burda girmek istedim..
Umarim yerine gelir enerjiii..:)
Cok tesekkur ederim. Sana da cok gecmis olsun. Bana 1 kutu yazmis bitinc gel falan da demedi..Geçmiş olsun evet çok etkiliyor bana 2 kutu yazdı doktor 1 ayı geçti başlayalı ağrılarım azaldı çok şükür ama hâlâ halsizlik yorgunluk var
Kaç çıktı bilmiyorum annem baktırmıştı sonuçlara. Ama bu yaşta normal değil demiş doktor. Geçmezse endoskopi yapalım demiş o yüzden ilacım bitince tekrar tahlil yaptıracağım.Cok tesekkur ederim. Sana da cok gecmis olsun. Bana 1 kutu yazmis bitinc gel falan da demedi..
Bir de D vit.e baktirmam lazim sanirim o da dustu. Kolum kalkmiyor.
Senin kac cikti demirin acaba?
Umarim en kisa zamanda sifa bulalim.Kaç çıktı bilmiyorum annem baktırmıştı sonuçlara. Ama bu yaşta normal değil demiş doktor. Geçmezse endoskopi yapalım demiş o yüzden ilacım bitince tekrar tahlil yaptıracağım.
evden bişeyler atmak benim işim okadar mutlu oluyorumki evden birşeyler çıkardığım zaman sanki ferahlıyorum. 5 yıl öncesinde bende başladım minimalleşmeye neler neler gönderdim neler allahım diyorum bu kadar şeyi nasıl nerde saklamışım. daha sonra gereksiz alışveriş yapmayı bıraktım. özellikle kıyafet konusunda öncelikle elimdekileri kullanıp eskiteyim dedim. 5 yıldır doğru düzgün bişey almadım ama kıyafetim iyice azaldı şimdide almak istiyorum alamıyorum sanki ev daralacak gibi geliyor. anladımki herşeyin fazlası zararlıymış. ben biraz fazla minimalleştim. 3 adet kazak 3 adet pantolonum var. bir adet kışlık ayakkabım var. mutfağımda da hiç bişey kalmadı 6 adet çorba tasım 10 adet çay bardağım 5 adet su bardağım 3 adet küçükten büyüğe tencerem ve bir kaç parça çeşitli tabaklarım var. ihtiyaç olmasına rağmen paramda olmasına rağmen alamıyorum. ne yapmam gerek.
Birden bırakmalar genelde birden geri başlama ile sonlanabiliyor. Alışkanlıkları yavaş yavaş değiştirmek daha iyi olur.Telefonu birden bırakmak daha mı iyi olur açan diye düşünmüştüm, 1saati geçmeyecek diye hedef koysam demiştim, sizin dediğiniz de mantıklı aslında bunu yapamazsam direk eskiye dönebilirim
Ben de beslenme konusunda aynısını düşünüyorum arada sevdiğim şeyleri yiyebilirsin abartmamak şartıyla
Biberon da riskli tabi. Sadece şu anne memesine benzeyen yenidoğan biberonlarını deniyorum. Süte emek harcamadan ulaşmayacak, ulaşırsa bir daha emmek için o kadar zahmete girmez mantığı:)Alıştırma bardağının emme reddi yapma olasılığını bilmiyordum. Aksine biberonun emme reddine sebep olduğunu okumuştum hep. Bir şey daha öğrenmiş oldum :)
Ben de çok ağlayınca oto koltuğundan alıp kucağımda eve getirdim. Ertesi gün insagram’da 3 aylık bir bebeğin aynı şekilde kucağa alındığını ve kaza yaptıklarını, bebeğin 6 ay yoğun bakımda kaldıktan sonra yeni çıktığını okudum. İlahi mesaj gibiydi. Daha da almıyorum kucağıma. Ağlamanın bir zararı yok ama öbür türlü bir durumun dönüşü yok malesef.Benim kızım ne emzik ne biberon aldı. 9 ayı dolana kadar bir saat bile kimseye bırakamadım. Memeye acayip düşkündü ve başka bişey sakinleştirmiyordu.
Ayrıca minik ipek gibi oto koltuğundan nefret ederdi. Beş dakika bile oturtamazdık. İki yaşına kadar arka koltukta kucağımda (hatta memede) seyahat etti. Evet tehlikeli ama bazı bebekleri oto koltuğuna oturtmanın imkanı olmuyor. Ben çok çabalayıp sonra vazgeçmiştim
Ben de büyük kızımın eşyalarını sakladım ancak evde değil. Şeffaf kutulardan alıp 0-6 ay, 6-12 ay, 1,2,3,4 yaş olarak kıyafetleri ayırıp üzerlerine etiket yapıştırdım. Görüncemin apartmanında depo var. Oraya koyduk. 0-6 ay kutusunun içindekileri kullandım ve elden çıkardım şimdi. 6-12 ay kutusunu aldım geldim.Bazalara girmeyi şu an için düsünemedim niyeyse
Ben de oğlumun kıyafetlerini saklıyorum 2. olursa diye (hoş, 2.yi yapar mıyım diye de cok tereddütlerim var da..). Kıyafetlerin dolap beklemesinden de cok rahatsızım, artık koyacak yer bulmakta zorlanıyorum. Versem mi vermesem mi diye cok kararsızım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?