paylaşımın için çok teşekkürler canım, ben de kasım ayı için aynısını yapmaya karar verdim, yoksa günler boş boş geçip duruyor.
10 gün izindeyim şimdi sabahtan bu yana 2 saati geçen telefon kullanımım olmuş
moment diye bir program yüklemiştim de bir haftadır ordan bakıyorum, 2 saatten aşağı hiç düşmemişim, 3 saati geçtiği zamanlar da oluyor
ilk hedef olarak telefondan uzaklaşmalıyım. 10dk da bir tüm sosyal medya bağlantılarını kontrol eder mi bir insan yaaa, gören de CEO'yum sanacak
ios için moment dışında program tavsiyesi olan var mı? moment sadece toplam süreyi gösteriyor, hangi uygulama ne kadar süre harcamış diye görebilir miyim acaba?
akşam kızım uyuduktan sonra da rahat 2 saatim var hep telefonda geçiyor, ne evi topluyorum ne ertesi gün için yemek yapıyorum ne de kitap okuyorum, sürekli telefonla ilgileniuorum
bugünden itibaren 2 saat verimli geçirme zamanı yaratmaya çalışıcam
ben de magazin ve dizi haberlerine her gün bakarım, sen deyince fark ettim. kaçırmadan izlediğim bir zamanlar çukurova ve istanbullu gelin var, ama tüm dizilerden haberdarım haberlerini okuyorum her gün, ne işime yarayacaksa sanki
bir süre sonra da alışkanlık oluyor işte sürekli giriyorum, bunu da yenmek istiyorum.
özel değilse maneviyat için neler yaptığını anlatabilir misin? ben de günlük 10 sayfa ilmihal okuma hedefi koydum kendime, günlük dua okuması da koymak istiyorum da aylardır yapamadığım için boşa koyuyormuşum gibi geliyor.
beslenmem benim de çok kötü, hedef kiloma çok yaklaştım o yüzden iyice saldım, şeker ve paketli gıda çok tüketiyorum, paketli gıda tüketmemeye çalışıcam artık, evde hamur işi de yapmamaya çalışıam, olunca yeniyor çünkü, haftalık ödül bir tane olabilir sadece, ağlıklı beslenirsem. karatay tarzı beslenmeyi benimsemeye çalışıcam, hele evde olunca sürekli bir şey atıştırıyoum, bu da sürekli insülin salgılanmasına yol açıyor, ilerde şeker hastalığı için risk oluşturur.
bu ay en az 3 kitap okuma hedefi koydum kendime, minimalizm ve sadeleşme ile ilgili videolar izlicem ayrıca. evim çok dağınık, ben de tembelim çok, her şey gözümde büyüyor. her gün bir çekmece düzenleme veya onun gibi minik bir iş hedefi koydum kendme, hiç yapmamaktan iyidir, damlaya damlaya göl olur:)
dolu, çok yönlü bir insan olmak istiyorum, kendimi geliştirmek istiyorum, boş zamanlarımda da bunlarla ilgili videolar arayışında olucam. özgüven, diksiyon, beden dili şu an aklımdakiler.