- 3 Haziran 2009
- 7.417
- 29.027
- 41
Ben de bu ara haftaiçi her sabah haşlanmış yumurta yiyorum:))Merhaba herkese.
Sağlıklı yaşam ile ilgili mümkün mertebe iyi ilerliyorum sanki. Çok değişiklik yok aslında ama aldıklarım daha sağlıklı. Her gün haşlama yumurtaya devam.
Ve bence cilt-saç güzelliği duruluğu gibi durumlar daha çok içten geliyor. Yediklerimizi yansıtıyoruz.
Bu ay hiçbir masrafım yok ekstradan. Dün yardım için zarfa biraz para koydum. Çocukların özel ders ucretlerini ayırdım, 2 haftalık. Temizlik ücretini ayırdım aylık. Bir de düğüne takılacak takıyı ayırdım. Onun dışında bu ay ihtiyacım yok. Bayramdan sonra tatile gideceğimizden gittiğimiz evin sahibine nevresim takımı(yazlık) gibi yazlığında kullanabileceği bir şeyler almak istiyorum.
Mayıs ayı bırıkımını de hallettım cok sukur. İkramıyemı dırek kenara ayırdım. İstediğim evi almak için iki sene verdim kendime. İnşallah borçsuz alabiliriz. (amin)
Haziran ayı ihtiyaç dışı hiçbirşey almak istemiyorum. İnşallah başarabilirim. Her harcadığımı yazıyorum artık: )
Pamuklu iççamaşırı arayışım devam ediyor. Ayyıld.. diye bir marka varmış, iyi diyorlar ama hala araştırıyorum.
Çocuklarla fena gitmiyor. Artık müdahalelerim daha azaldı, daha kontrollü olmaya çalışıyorum. Bazen sabrım taşsa da yutkunuyorum, sakin diyorum kendime:)
Bu ay nakit ödemeler için farklı mektup zarfları ayarladım ben de. Temizlik, kargo, su, gün parası şeklinde. Hepsinin üzerine tutarlarını yazdım. Akşam maaş yatınca çekip zarflara bölüştüreceğim. Benim de Haziran ayı hedefim ihtiyaç dışı birşey almamak. Bu konuda günlük paylaşım yapıp, şunu aldım, şunu almamayı başardım gibi paylaşım yapıp, birbirimizi gaza getirelim olur mu
Pamuklu iç çamaşırı ve atlet Dagi’de de var sanırım.