Tayin mevzuları dolayısıyla hiç bir hazırlığımız olmadı. Bende ahiç istemiyorum tarihin değişmesini. Tayin mevxusundan dolayı iki ayrı düzen kurmayın kızım diye aradı konuştu kvdem. Çok iyi insanlar onları da kırmak istemiyorum onlarda kırılmamı istemezler ama bunun ileri tarihlere atılmasını hiç istemiyorum. Kırmadan dökmeden nasıl yapmalıyım sizce?Ağustosa şurada 2 ay kalmışken nasıl tarih değişiyor?
Gün almadınız mı ya da düğün olacaksa bir yerle anlaşılmadı mı?
O onu dedi, bu bunu dedi diye tarih mi değişir?
Askerde ise, izin alır iki gün gelir, ne var bunda?
Hayat sizin hayatınız, başkalarının dedikleriyle yola çıkmanızı tavsiye etmem.
Her zaman onların sözüne göre yaşarsınız farketmeden.
Tayin döneminin akabininde mi olacaktı düğün?Tayin mevzuları dolayısıyla hiç bir hazırlığımız olmadı. Bende ahiç istemiyorum tarihin değişmesini. Tayin mevxusundan dolayı iki ayrı düzen kurmayın kızım diye aradı konuştu kvdem. Çok iyi insanlar onları da kırmak istemiyorum onlarda kırılmamı istemezler ama bunun ileri tarihlere atılmasını hiç istemiyorum. Kırmadan dökmeden nasıl yapmalıyım sizce?
Canim uzulme daha hazirlikta yapmamissiniz hem bir ay cok gec bi zaman degil sonucta oda abisi kardesinin dugununu gormek ister biz teyzemler icin uc ay ertelemistik skma canini insallah tatlilikla halledersinizHayırlı geceler hanımlar
Nişanlım şuan memleketinde ailesinin yanında. Abisi askerde ağusatosta yapılacak düğünümüzü ''abimde eylülde yapmamız konusunda biraz ısrar ediyor'' diye eylüle atmamız konusunda zarf attı. Normalde düğünüm martta olacaktı ağustosa atıldı. Şimdide eylül diyorlar. Ve akrabalarımda kalıyorum. Eylülde olmasını hiç ama hiç istemiyorum.Sizce ne yapmalı nasıl sıyrılmalı bu işten? Yada tamam mı demeliyim? Kendimi nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum.Nişanlım böyle söylediğinde sessiz kaldım. Kv,kp maddi olarak destekçimiz Allah razı olsun. Ama düğün taarihi yaklaştıkça ileri tarihlere atılmasını da aileme açıklayamıyorum..
Hepinizin fikrine ihtiyacım var.
Hepinize şimdiden teşekkürler.
Annemle sikintilarim var dugunu ertelemek istemiyorum bu 2. Erteleyis. Annemle yasadigim sikintilari da nisanlimin ailesi biliyor. Daha hizlandirici olmalarini beklerken ertelemeleri beni dusunduruyor.Canim uzulme daha hazirlikta yapmamissiniz hem bir ay cok gec bi zaman degil sonucta oda abisi kardesinin dugununu gormek ister biz teyzemler icin uc ay ertelemistik skma canini insallah tatlilikla halledersiniz
Hic ertelemek istemiyorum. Ama nasil kirmadan dokmeden halledebilirim?Ertelemeyin.
Dugune az bir zaman kalmış. Degismesi mantiksiz zaten.
Abisi de düğün icin izin alsin gelsin bir günlük bir sey olmaz.
Sirf abisi asker diye bir ay düğün ertelenmez. Gobeginiz bir degil ya.
Nişanlınıza "Evlenmek istemiyorsan düğün tarihini erteleyip durmayalım, doğrudan söyle" diyebilirsiniz. Siz neden onun ailesine bir şey diyeceksiniz ki, o halletsin. Böyle saçmalık mı olur?Hic ertelemek istemiyorum. Ama nasil kirmadan dokmeden halledebilirim?
Kısa ve net Ağustosta olacak de .Bu kadar ya Buka dar basit.Bir fikrin bir düşüncen bir kararın varsa ve bunu karşı tarafa söyleyemiyor boyun eğiyorsan neden evleniyorsun.Abisinin lafıyla mı hareket ediyor.Senin ailenin akrabalarının senin fikrin abisinin fikrinden daha mı önemsiz.Birşeye karar verilir o günde yapılır.Hayırlı geceler hanımlar
Nişanlım şuan memleketinde ailesinin yanında. Abisi askerde ağusatosta yapılacak düğünümüzü ''abimde eylülde yapmamız konusunda biraz ısrar ediyor'' diye eylüle atmamız konusunda zarf attı. Normalde düğünüm martta olacaktı ağustosa atıldı. Şimdide eylül diyorlar. Ve akrabalarımda kalıyorum. Eylülde olmasını hiç ama hiç istemiyorum.Sizce ne yapmalı nasıl sıyrılmalı bu işten? Yada tamam mı demeliyim? Kendimi nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum.Nişanlım böyle söylediğinde sessiz kaldım. Kv,kp maddi olarak destekçimiz Allah razı olsun. Ama düğün taarihi yaklaştıkça ileri tarihlere atılmasını da aileme açıklayamıyorum..
Hepinizin fikrine ihtiyacım var.
Hepinize şimdiden teşekkürler.