Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Velilerle samimiyet

Lut_ran

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
3.587
4.134
Veliler kendi aralarinda whatsapp grubu kurmuslar sohbet ediyorlar. Bulusma duzenlemeyi dusunuyorlar .Mesafeler nasil ayarlanmali velilerle görusmeli mi?Ileride bir sorun çikar mi? Tecrübesiz bir veli olarak deneyimlerinizden faydalanmak istedim.Anaokulu velileriyiz

Yani cok da saaapmamak lazim. Bence mahzuru yok. Karsinizdakilere gore hareket ederseniz daha akillica bir adim olur. Ortada cok gozukmek olumsuz dusuncelere yol acabilir

Kısa zamanda grup kurup birbirine tez vakit canım cicim diye hitaba başlayan bir grup ise ..mesafe iyidir .

Hiç görüşmemek ile mesafeli bir tanıma süreci arasında dağlar var . İkincisini tercih edin .

İmza

Veli :)

çok yapmacık haha hihi kırk yıllık dost misali ben sevmem
sizin yapabileceğiniz bir durum ise iletişim iyidir

Bulusma amaci ögretmene uygun bir hediye almayi kararlastirmak.Amacsiz olsa ben de gidemezdim sanirim.Yapi olarak mesafeli biriyim.

mesafeyi koruyun tabi kimseyi uzmeden ön planda olmadan ama geridede durmayın
çocugunuz okula gitmediğinde ödevini almak için guzel bi yontem :KK9:

Gruba katılın,ne olup ne bittiginden,konuşulanlardan haberiniz olsun ama çokta samimi olmayın bence.

Ben konuyu yanlis yere acmisim hayatin icinden bolumu sececektim. Sevgili Mune Mune yardimci olur musunuz.silip kapatsanizda olur mümkunse tesekkur ederim

Insanlarin onca derdi varken konum burda abes oldu kusura bakmayin lutfen.önerileriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar

X