Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Velilerle samimiyet

Tamda bugün bu WhatsApp muhabbeti yüzünden velilerimden birkaçı ortalığı karıştırıp sıyrıldılar. En masum olanın başına patladı. Mesafe iyidir. Bana da sinirden mide arğırısı kaldı

Veliler kendi aralarinda whatsapp grubu kurmuslar sohbet ediyorlar. Bulusma duzenlemeyi dusunuyorlar .Mesafeler nasil ayarlanmali velilerle görusmeli mi?Ileride bir sorun çikar mi? Tecrübesiz bir veli olarak deneyimlerinizden faydalanmak istedim.Anaokulu velileriyiz
Tecrübeli Veli olarak cevap hakkımı kullanabilir miyim?
Herkesle samimi olmaya gelmiyor, bir anda kendinizi çocukların ihtiyaçları, okul için yapılması gerekenler vb konularından X hanımın giyim tarzının, Y hanımın adabının konuşulduğu sohbetlerde buluyorsunuz.

Veli olarak gerektiği hallerde görüşürsünüz ama çok fazla yakın olmaya gerek yok.

Bulusma amaci ögretmene uygun bir hediye almayi kararlastirmak.Amacsiz olsa ben de gidemezdim sanirim.Yapi olarak mesafeli biriyim.
Biz o işi watsapta kararlaştırdık bi iki okul bahçesinde konuştuk.

Sonuç ; sınıf annesi belki iki Veli daha hediye bakmaya gidicekler , sanırsın gelin alışverişi :)

Ben sevmem hatta çok laçkalar diye çıktım gruplardan ama öğretmen "ordan ders paylaşımı yapıcam tekrar girin " dedi eli mahkum giricem gruba :/

Samimiyete gerek yok bence neme lazım sonra gün yapıyoruz fln derlerse kaçacak yer yok, önümüzde 3 sene daha var :)

Sonuç ; sınıf annesi belki iki Veli daha hediye bakmaya gidicekler , sanırsın gelin alışverişi :)

Ben sevmem hatta çok laçkalar diye çıktım gruplardan ama öğretmen "ordan ders paylaşımı yapıcam tekrar girin " dedi eli mahkum giricem gruba :/

Samimiyete gerek yok bence neme lazım sonra gün yapıyoruz fln derlerse kaçacak yer yok, önümüzde 3 sene daha var :)
Bizim kızın okuduğu zaman whatsapp yoktu, iyi ki yokmuş, dahil olmazdım, birkaç Veli dışında telefon numaramı da vermedim kimseye, ara ara okula gidip öğretmenden bilgi almak yeterli bence, çok duyuyorum böyle grup kurup sonra kavga eden velileri.
Birde aralarından mutlaka karakter olarak sana ters olan birkaç kişi çıkar, aman Ya Rabbi kavga kaçınılmaz olur:)

Bizim kızın okuduğu zaman whatsapp yoktu, iyi ki yokmuş, dahil olmazdım, birkaç Veli dışında telefon numaramı da vermedim kimseye, ara ara okula gidip öğretmenden bilgi almak yeterli bence, çok duyuyorum böyle grup kurup sonra kavga eden velileri.
Birde aralarından mutlaka karakter olarak sana ters olan birkaç kişi çıkar, aman Ya Rabbi kavga kaçınılmaz olur:)
Olmaz mı ablam öğretmende buna dahil bi öğrenci grubu birde Veli grubu var :)

Ne hacetse?

Acayip kasıyolar,cuma günü cuma mesajı,facede aldıkları saçma paylaşımlar, işte ben aşı yaptırmıcam yok efendim aşılı çocuk sağlıklı çocuktur

Bildiğin kamu spotları ooo neler neler ama ben sadece öğretmenin ders paylaşacağı gruba mecbur giricem.

En iyisi selam verip geçmek bildiğin mahalle ağzı konuşuyorlar.

Kimseyi küçümsemek degil bu bence.
Ben sevmiyorum

Ögretmenimiz bilgi alisverisi icin bir whatsapp grubu kurmustu.simdi veliler ögretmenden habersiz kurdu.ben de sasirdim birden

Tecrübeli Veli olarak cevap hakkımı kullanabilir miyim?
Herkesle samimi olmaya gelmiyor, bir anda kendinizi çocukların ihtiyaçları, okul için yapılması gerekenler vb konularından X hanımın giyim tarzının, Y hanımın adabının konuşulduğu sohbetlerde buluyorsunuz.

Veli olarak gerektiği hallerde görüşürsünüz ama çok fazla yakın olmaya gerek yok.
Haklisiniz.hic bulunmak istemedigim bir nokta. Resmiyet ve mesafe cok önemli sanirim.Saygi doğurur.Degerli dusunceleriniz icin tesekkur ederim

Evet toplandik ve muhabbet tamamiyle cocuklardan uzak kaynana konusu ve sacma sapan seylerden ibaretti.cok sıkıldım ruhum daraldi.

Haklisiniz.hic bulunmak istemedigim bir nokta. Resmiyet ve mesafe cok önemli sanirim.Saygi doğurur.Degerli dusunceleriniz icin tesekkur ederim

benim kızım kreşte. 1 yıldır grup var ve okulda yaptıkları paylaşılıyor. öğretmenimizin etkinlikler için istedikleri arada bir de çocukların yaptıkları hakkında. özel durum varsa ayrı yazıyorlar.

bu hediyedir etkinlik vs için de velilerle ayrı bir grup açtım. sonrasında isterseniz kapatabilirim dediğimde hiç kimse itiraz etmedi. sınıf annemiz hediyeyi alıyor. hediyeye ortak karar veriliyor. birazcık o olmasın bu olmasın denilse de şimdiye kadar sıkıntı yaşamadık umarım da yaşamayız ama ben memnunum. çoğunluk katılmasa da veliler anlayışlı. ama bazıları da cevap vermeye bile tenezzül etmiyor, okuduğunu görüyoruz çünkü. tabii kendi kararları belki de rahatsız oluyorlardır sürekli bip bip diye, çoğu zaman da veliler fotoğraf istiyor. yani biraz öğretmen veli ile alakalı bir durum.

Öğretmen sandım aman fazla haşır neşir olmayın diyecektim.
Veli'ymişsiniz;fazla haşır neşir olmayın :KK45:
Mesafe iyidir ....

X