Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tecrübeli Veli olarak cevap hakkımı kullanabilir miyim?Veliler kendi aralarinda whatsapp grubu kurmuslar sohbet ediyorlar. Bulusma duzenlemeyi dusunuyorlar .Mesafeler nasil ayarlanmali velilerle görusmeli mi?Ileride bir sorun çikar mi? Tecrübesiz bir veli olarak deneyimlerinizden faydalanmak istedim.Anaokulu velileriyiz
Biz o işi watsapta kararlaştırdık bi iki okul bahçesinde konuştuk.Bulusma amaci ögretmene uygun bir hediye almayi kararlastirmak.Amacsiz olsa ben de gidemezdim sanirim.Yapi olarak mesafeli biriyim.
Bizim kızın okuduğu zaman whatsapp yoktu, iyi ki yokmuş, dahil olmazdım, birkaç Veli dışında telefon numaramı da vermedim kimseye, ara ara okula gidip öğretmenden bilgi almak yeterli bence, çok duyuyorum böyle grup kurup sonra kavga eden velileri.Biz o işi watsapta kararlaştırdık bi iki okul bahçesinde konuştuk.
Sonuç ; sınıf annesi belki iki Veli daha hediye bakmaya gidicekler , sanırsın gelin alışverişi :)
Ben sevmem hatta çok laçkalar diye çıktım gruplardan ama öğretmen "ordan ders paylaşımı yapıcam tekrar girin " dedi eli mahkum giricem gruba :/
Samimiyete gerek yok bence neme lazım sonra gün yapıyoruz fln derlerse kaçacak yer yok, önümüzde 3 sene daha var :)
Olmaz mı ablam öğretmende buna dahil bi öğrenci grubu birde Veli grubu var :)Bizim kızın okuduğu zaman whatsapp yoktu, iyi ki yokmuş, dahil olmazdım, birkaç Veli dışında telefon numaramı da vermedim kimseye, ara ara okula gidip öğretmenden bilgi almak yeterli bence, çok duyuyorum böyle grup kurup sonra kavga eden velileri.
Birde aralarından mutlaka karakter olarak sana ters olan birkaç kişi çıkar, aman Ya Rabbi kavga kaçınılmaz olur:)
Ögretmenimiz bilgi alisverisi icin bir whatsapp grubu kurmustu.simdi veliler ögretmenden habersiz kurdu.ben de sasirdim birdenBiz o işi watsapta kararlaştırdık bi iki okul bahçesinde konuştuk.
Sonuç ; sınıf annesi belki iki Veli daha hediye bakmaya gidicekler , sanırsın gelin alışverişi :)
Ben sevmem hatta çok laçkalar diye çıktım gruplardan ama öğretmen "ordan ders paylaşımı yapıcam tekrar girin " dedi eli mahkum giricem gruba :/
Samimiyete gerek yok bence neme lazım sonra gün yapıyoruz fln derlerse kaçacak yer yok, önümüzde 3 sene daha var :)
Haklisiniz.hic bulunmak istemedigim bir nokta. Resmiyet ve mesafe cok önemli sanirim.Saygi doğurur.Degerli dusunceleriniz icin tesekkur ederimTecrübeli Veli olarak cevap hakkımı kullanabilir miyim?
Herkesle samimi olmaya gelmiyor, bir anda kendinizi çocukların ihtiyaçları, okul için yapılması gerekenler vb konularından X hanımın giyim tarzının, Y hanımın adabının konuşulduğu sohbetlerde buluyorsunuz.
Veli olarak gerektiği hallerde görüşürsünüz ama çok fazla yakın olmaya gerek yok.
Haklisiniz.hic bulunmak istemedigim bir nokta. Resmiyet ve mesafe cok önemli sanirim.Saygi doğurur.Degerli dusunceleriniz icin tesekkur ederim