- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
-
- Konu Sahibi iremerve1990
Şu an o kadar zor durumdayım ki günlerdir uyuyamıyorum.bulunduğum ilçede başka özel okul yok.yani ya devlette o sınıfta devam edecek yada buraya gidecek.öğretmeninin ilk senesi inşallah 4 sene boyunca evlenip çocuk doğurmaz diye dua ediyorum valla.Özel okulda da öğretmen garantisi yok
Yani orada da öğretmenler Bebek sahibi oluyor hasta oluyor ameliyat oluyor devlete aranıyor ya da sadece istifa ediyor
Lakin ilkokulda dini eğitim Nasıl oluyor bu kurallara uymadıklarını ve milli eğitimi çok da takmadıkları gösterir
Yarın bir gün tüm okulun kapatılmayacağının da garantisi yok yani
Seneye o öğretmenin geleceği de muçhul.hala kesin değilmiş.ama bize müdür ısrarla ikinci dönem gelecek dedi.biz de bi dönem sonuçta olsun dedik.60 yaşındaki öğretmeni ben hiç görmedim tanımıyorum ama başka çocuğu ona giden veliler var ve çok çok şikayetçiler.benim çocuğumu geriletti diyorlar.çok şikayet eden oldu onun için istemedim ben.Mudur ogretmen atamasi yapma yetkisine sahip degil ki.Bu kadar sorunsa dogum yapan ogretmene vermemeliydiniz basta.60 yasinda diye begenmediginiz ogretmen yeni atananlardan cok daha tecrubeli ama tabi sagligi, enerjisi ne durumda bilemem.Ucretli ogretmen olmasi bence daha buyuk problem. Cogu zaman sinif ogretmenligi mezunu olmayanlar girevlendiriliyor. Ozel okulda sinifin seviyesi onemli.Ben sanirim sinifindan ayirmazdim.Seneye sinifin ogretmeni gelir.Yarim donem buyuk kayip degil.
Zaten ben onun için istemedim okulu.sırf daha çok ilgilenirler diye istedim.ama bulunduğum ilçede başka özel okul yok.nacizane tavsiye
cocugunuz cok kucuk , dini egitimi kendiniz verin
okul secmede baska seylere bakin
o zaman bulundugu okula devam etsinZaten ben onun için istemedim okulu.sırf daha çok ilgilenirler diye istedim.ama bulunduğum ilçede başka özel okul yok.
İlçe de oturuyorum ama evime en yakın burası olduğu için kaydı otomatik yapılmış zaten.yani kafama göre istediğim başka bi okula da kaydını aldıramıyorum.yani durumum çok zor şu an.Merhaba ,
Özel okuldaki öğretmen bir ay sonra atandım gidiyorum diyebilir.
O yüzden asıl özel okulda öğretmen garantisi yoktur.
Dini eğitim verilmesi kişisel tercihiniz o kısma yorum yapmıyorum.
Farklı bir devlet okulunu değerlendirebilirsiniz. Köy ya da mezra değilse alternatif 8-10 okul daha olmalı. Çocuğunuza başarılar dilerim .
Oda kesin değil.çocuğumu kendim büyütmek istiyorum filan demiş.o kadar çocuğun vebaline girmiş oldu.o zaman bulundugu okula devam etsin
seneye kendi ogretmeni gelecek miymis?
Devlet 22 özel 20.ama başka öğrenciler gelirse sınıfı ikiye bölebiliriz dedi.Bir de sınıflar kaç kişi
Devlette ve özelde
oyle dusunmeyin , sonucta bir anne , burda bile pek cok kadina calisma bebegine kendin bak diyorlarOda kesin değil.çocuğumu kendim büyütmek istiyorum filan demiş.o kadar çocuğun vebaline girmiş oldu.
Oda kesin değil.çocuğumu kendim büyütmek istiyorum filan demiş.o kadar çocuğun vebaline girmiş oldu.
Ama bunu bize senenin başında söyleyebilirdi.biz de ona göre çaresine bakardık.Vebal vs yok ki
Devlet hak vermiş iki yıl ücretsiz izin
İznini son gününe kadar kullanabilir
Hiç başlamamış da iki ay gelse sonra gitse daha fena
Devlet 22 özel 20.ama başka öğrenciler gelirse sınıfı ikiye bölebiliriz dedi.
Ama bunu bize senenin başında söyleyebilirdi.biz de ona göre çaresine bakardık.