Babası darp raporu alıp emniyete gittiği için hakkımda suç dosyası açıldı. Ve büyük bir şehirde yaşıyor olmam sebebiyle , diğer davayla boşanma davası günleri çok alakasız zamanlarda. Biri 6 ay sonraya gün veriyor biri 4 ay sonra... Hakkımda şiddet iddiası olduğu için , büyük ihtimalle kızım verilmedi. Eylül 17 de boşanma ve velayet davam var. Velayet tekrar değerlendirilecek. Ancak şiddet iddiası ile açılan davanın sonucu ekimde.....Yaşı çok küçük. Celse arasında ara karar kurulabilirdi, vekiliniz yok mu
Siz çocuklarınızı alabildiniz mi? Çocukları almakla bitmiyor sonrasında geçim derdi başlayacak.. Allah yardım etsin bizlereAllah belasını versin böyle adam olmadıkların! Bende anlaşmalı boşandım ve iki erkek evladım var anlaşmada çocuklar annenin yanında kalacak ve çocuk başına 1000 tl verecekti sırf toplamda o ikibini ödememek için velayet davası açtı ve o dönemde çocuklar on yaş üzeri olduğu için çocuk şubede ifadeleri alındı çıcuklar ifadede babada kalmak istediklerini söylemişler ve baba aynı sizin yaşadıpınızı yaptı çocukların beyinlerini yıkadı parayla kandırdı özel okullarda okutacam deyip araya adam sokarak darp raporu aldı darp raporunda da birşey yok sadece çocuklardan biri saçımın önünü tararken acıttı çekti demiş bu kadar .veeee çocuklar elimden gitti çok zor çok Rabbim düşmanının başına vermesin. Yemeden içmeden kesildim beş yılı geçti hala rüyamda birlikte yaşadığımı görürüm çocuklarımla... Sen sessiz sabırlı kal görüş günlerinde mutlaka al ve güçlen dava gününe kadar sigortalı işinden maaşını al annenle babandan biri emekli sandığı ise onlarında maaşlarını bağlat evini düzenle avukatın dişli olsun. Çocuğun kız ve çok küçük o zaman sana geçer
İyi de çok mantıksız. Tamam ben de düşüp bir yerlerimi morartıp gidip birine iftira atayım beni dövdü diye? Oluyor mu böyle?Babası darp raporu alıp emniyete gittiği için hakkımda suç dosyası açıldı. Ve büyük bir şehirde yaşıyor olmam sebebiyle , diğer davayla boşanma davası günleri çok alakasız zamanlarda. Biri 6 ay sonraya gün veriyor biri 4 ay sonra... Hakkımda şiddet iddiası olduğu için , büyük ihtimalle kızım verilmedi. Eylül 17 de boşanma ve velayet davam var. Velayet tekrar değerlendirilecek. Ancak şiddet iddiası ile açılan davanın sonucu ekimde.....
Burada ceza davası bekletici mesele yapılmaz, yapılırsa vah halinizeBabası darp raporu alıp emniyete gittiği için hakkımda suç dosyası açıldı. Ve büyük bir şehirde yaşıyor olmam sebebiyle , diğer davayla boşanma davası günleri çok alakasız zamanlarda. Biri 6 ay sonraya gün veriyor biri 4 ay sonra... Hakkımda şiddet iddiası olduğu için , büyük ihtimalle kızım verilmedi. Eylül 17 de boşanma ve velayet davam var. Velayet tekrar değerlendirilecek. Ancak şiddet iddiası ile açılan davanın sonucu ekimde.....
ANNE BABAM VE GİDECEK EVİM YOKTU DİYORUM. BU Yüzden geçici velayet babaya verildi. Şartlar olmadığı için...SİZİN GİBİ İNSANLAR YÜZÜNDEN KADIN KADINA DÜŞMAN OLDUBana inandirici gelmiyorsunuz.
Morluk gisteren herkes velayet alsin ozaman oldu
Ayy he hee hemen kafin kadinin düsmaniANNE BABAM VE GİDECEK EVİM YOKTU DİYORUM. BU Yüzden geçici velayet babaya verildi. Şartlar olmadığı için...SİZİN GİBİ İNSANLAR YÜZÜNDEN KADIN KADINA DÜŞMAN OLDU