• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Veeee benim söz hediyeliklerim :)

narantikibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
4.691
2.426
173
$DSCF3347[1] (1415 x 1061).jpg

Daha çok zaman olmasına rağmen bayılarak aldığım yastıkları sevgili arkadaşlarımla beraber süsleyerek bu hale getirdiğimiz hediyeliklerim :) Nasıllar ?

Eki Görüntüle 895783

Daha çok zaman olmasına rağmen bayılarak aldığım yastıkları sevgili arkadaşlarımla beraber süsleyerek bu hale getirdiğimiz hediyeliklerim :) Nasıllar ?

çok şirinleeer üstünde yazıda çok güzel canım Allah tamamına erdirsin inşallahhh:nazar:
kendiniz yapmanızda çok güzel olmuş el emeğinde var üstünde

çok şirinleeer üstünde yazıda çok güzel canım Allah tamamına erdirsin inşallahhh:nazar:
kendiniz yapmanızda çok güzel olmuş el emeğinde var üstünde

teşekkür ederim amin en çok yazıya bayıldım zaten bir daha bulamam diye hemen deli cesareti aldım :) Diğer türlü çok sade kalıyordu böyle daha şirin ve gösterişli oldu beğenmenize sevindim :)

Son düzenleme:
teşekkür ederim amin en çok yazıya bayıldım zaten bir daha bulamam diye hemen deli cesareti aldım :) Diğer türlü çok sade kalıyordu böyle daha şirin ve gösterişli oldu beğenmenize sevindim :)

sevgi için yapılan şeyler beğenilmezmi:nazar:çook şirin bencede öyle sade yastık sade olurdu hem nazar boncuksuz olmazzz:nazar:
Allah banada nasip etsin diyeyim:16:

Back