- Konu Sahibi Belkibigunn
Kesinlikle katılıyorum.ee ne diye blöf yapıyorsunuz ? bidaha açan olmaz diyip sonra kendiniz arıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle katılıyorum.ee ne diye blöf yapıyorsunuz ? bidaha açan olmaz diyip sonra kendiniz arıyorsunuz
Böyle bi sebepten tam da yüzük atılır bence konu okey oynaması değil adamın sana ayıracak vakti kalmamış isteyen herşekilde arar sorar anacım yer kollar zaman kollar 2 dk konuşayım da sesini duyayım diye içinizi ferahlatır mı bilmiyorum ama kurtulmuşsun bence evlendikten sonra değişir mantığına karşıyım evlendikten sonra da farklı ilgisizlikleriyle karşılaşacaktın çünküNerden başlasam ne desem bilemiyorum içimdeki yangını söndüremiyorum eski konularimi okursaniz daha iyi anlarsiniz beni ortada öyle büyük bir sebepte yoktu iki gün önce mesaj attım ve sonra baktım yine okeyde bana akşama kadar cevap vermedi bende wpde profilimi kaldırdım onla nisan fotomuz vardi aksam mesaj atti çok yorgunum bugün yoğundum yazamadım sana bende okey oynamayı biliyosun dedim yemek arasında oynadım 1 el dedi o anda bana da cevap verebilirdin dedim tamam uzatma dedi biz böyle tartıştık sonra aradı açmadım mesaj attı o telefonu açacaksın diye açtım konuştum bağırdı çağırdı telefonu yuzume kapattı bundan önce bi kere daha kapatmıştı o telefon yüzüme bi daha kapanırsa açan olmaz demistim bunu bile bile kapattı yarim saat sonra aradı açmadım ben sana demistim açan olmaz dedim sonra mesaj attı bu iş bitti tamammi benim senle isim olmaz bundan sonra sen bunu istedin dedi ben aradım konuşmama izin vermedi yine bağırıp çağırıp herşey bitti dedi böyle bir sebepten yüzük atılırmi kızlar düğünüme 1 ay kalmışken çok kötüyüm kaç gündür biliyorum bana kızacaksınız ama elimde değil onu gerçekten seviyordum nasıl unutacam nasıl başa çıkacağım bilmiyorum zaten kötüyüm lütfen kırıcı yorum yapmayın kafam dalgın birbirine karistirdiysam yazıları şimdiden özür dilerim
Ya haklisiniz ama kiz burda dugune bir ay kala terkedilmis uzgunlukten ne yapacagini bilmez halde, eeee ne diye blof yapiyooon? Once turkceyi duzgun kulleeeaaan! Bu mu yani cevabiniz? Kardesiniz ayni seyi size maj atsa once turkceyi ogren de gel mi diyeceksiniz.ee ne diye blöf yapıyorsunuz ? bidaha açan olmaz diyip sonra kendiniz arıyorsunuz.
ayrıca noktalama işaretleri ücretli değil.
Ya haklisiniz ama kiz burda dugune bir ay kala terkedilmis uzgunlukten ne yapacagini bilmez halde, eeee ne diye blof yapiyooon? Once turkceyi duzgun kulleeeaaan! Bu mu yani cevabiniz? Kardesiniz ayni seyi size maj atsa once turkceyi ogren de gel mi diyeceksiniz.
İnsanlara sabriniz yoksa, dert dinlemeye degil elestirmeye geliyorsaniz gelmeyin daha iyi.
Benden farkin ne suan eger ben ali kiran bas kesen isem :)))yahu herkes de ali kıran baş kesen olmuş
size mi soracak insanlar arkadaş kime nasıl yorum yapacaklarını
saçma sapan alıntılama yapmayın ya
yorumlarımı beğenmiyosanız engelleyin polemiğe çekip banlatıyosunuz sonra
Benden farkin ne suan eger ben ali kiran bas kesen isem :)))
böyle tartıştık sonra aradı açmadım mesaj attı o telefonu açacaksın diye açtım konuştum bağırdı çağırdı telefonu yuzume kapattı bundan önce bi kere daha kapatmıştı o telefon yüzüme bi daha kapanırsa açan olmaz demistim bunu bile bile kapattı yarim saat sonra aradı açmadım ben sana demistim açan olmaz dedim sonra mesaj attı bu iş bitti tamammi benim senle isim olmaz bundan sonra sen bunu istedin dedi ben aradım konuşmama izin vermedi yine bağırıp çağırıp herşey bitti dedi
Siz iyi misiniz? Niye alintilayip beni kiskirtiyorsunuz o zaman. Kendinizle celistiginizi gormuyor musunuzBegenmedim emojisini tiklayip gecin. Bana akil mi veriyorsunuz? Cok haklisiniz bir daha yapmicam mi dicem? Begenmiyosaniz tiklayip gecin ne siz banlanin ne benben insanları alıntılayıp kışkırtmıyorum
gereksiz polemiğe çekmiyorum
beğenmedim emojisini tıklayıp geçiyorum yorumuna
siz böyle alıntılayınca noldu ? akıl mı verdiniz bana ? çok haklısınız bidaha böyle yorumlar yapmıcam mı dicem ?
beğenmedimi tıklayıp geçip ne siz banlanın ne ben
Gereksiz yere beni alıntılıyosanız heralde cevap vericemSiz iyi misiniz? Niye alintilayip beni kiskirtiyorsunuz o zaman. Kendinizle celistiginizi gormuyor musunuzBegenmedim emojisini tiklayip gecin. Bana akil mi veriyorsunuz? Cok haklisiniz bir daha yapmicam mi dicem? Begenmiyosaniz tiklayip gecin ne siz banlanin ne ben
Akil vereceginize once siz yapin. İyi gunler