• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve sonunda yüzük attı

Keşke Bende nişandan dönseydim.. Evlenip boşanmak daha kötü.. Rabbim sana merhamet etmiş bence bu şansını iyi kullan.. Güclü ol Sakın mesaj atmaya aramaya çalışma Durumu daha da kötü ye sürüklersin..

Canım bak ALLAH yardım etmiş sana... evlensen üç beş ay sonra ahh neden nişan atmadım diyecektin.. lütfen bırak artık şahsı hakikaten değmez verdiğin ilgiye eskilerine baktım.. sosyal ortamlara git kurs vs. Zaten ilgisi de yoktu sen sevginden değil gururuna yediremediğibden böyle yapıyorsun kafanı toplayınca iyi ki diyeceksin.. dönerse yüzüne bile bakma ki inşallah dönmez.

İyi yapmış bence, sizin bitireceğiniz yoktu.
Sizi kendisinden kurtarmış. Hayırlı olsun. Umarım geri dönmezsiniz.

Gereksiz yere alttan alıp durmanın size hiçbir şey kazandırmayacağını da görmüşsünüzdür umarım.
"O telefon bir daha açılmaz" diye blöf yapıp geri aramak zorunda kalmışsınız. Bunu yapıp duran insana hiç kimse değer vermez.
Kendinizi sevmeyi öğrenin biraz.

Bosuna üzülmeyin, sız ayrılmasınız.
Birbirinize cok asık oldugunuzdan falan degıl ama, saygısızlık rutınınız oldugu ıcın

Mutsuz bir evlilik sızı bekliyor

Bence iyi olmuş ikinizde garip davranişlar sergiliyorsunuz. İlgisiz insani ben de çekemem hemde daha nişanlilikta...
Ancak sizin de hemen profilden fotograf kaldirmalar, iletişeme gecer gecmez " şunu yapmayi biliyorsun ama" çemkirmeleriniz de çekilir şey degil.

% 100 barışacaksınız ve o düğün de olacak eminim.
tabi ne kadar doğru ve iyi olur bu bilemem o size kalmış ...

Ne kadar sorumsuz biri kesinlikle geri dönme kendi seni arayıp özür dileyene kadar okey oynamayı biliyo ama sana yazmamış ilgisiz alakasız adam :KK12:

Benim duygularım karmakarışık hiç bisey bilmiyorum:KK43:
Neden karışık, hadi üzgün olmanızı anlarım ama evlenseniz de mutlu olamayacağınız çok açık değil mi? Kafa karşılığı ile yanlış birşey yapmayın. Babanız hakli, aklın yolu bir.

Benim duygularım karmakarışık hiç bisey bilmiyorum:KK43:
off çok çookk zor bir durum Allah yardımcın olsun gönül severken ailenin olmaz diyip önünü kesmesi. Ama canım o adamı da hep sen zorluyodun herşeye inanki alışacaksın daha iyisi çıkacak önüne pişman olacaksın bu günlerine üzüldüğüne

Benim duygularım karmakarışık hiç bisey bilmiyorum:(
Bileceksin kuzum babanı dinleyeceksin ıleride kafanı taşlara vurmamak için...
Evlenince ne olacak ben söyleyim adam seni hep ikinci plana atacak okey herzaman kuman olacak ve mutsuz bir evililik...

Ilgisiz saygısız oluşundan bahsetmedim bile...

Kurban kes.
Ayrıca bir daha telefonu açan olmaz demek bu iş biter demek. Bunun böyle olacağını bilmiyor muydun?

Senin için hayırlısı olmuş. Kaç yaşındasınız ve eş adayınız kaç yaşında. çok çocukça ergen hareketlerine benziyor, ya da daha olgunlaşamamışsınız.
Telefonu kapatırsan bir daha açan olmaz gibi bir cümle kursanız tabiki de o da size blöf karşılığı böyle davranır.
Çok basit sebepler ya, bu kadar kolay mı ayrılmak yüzük atmak. Bilemedim. kaç yıldır bir birinizi tanıyorsunuz acele alınmış bir evlilik kararı gibi duruyor. Daha durun tanıyın bir birinizi kovalayan mı var. Diğee konularınızı bilmediğim için yazıyorum tabi bunları. İkiniz için de hayırlısı olsun. Ama çok basit dertler için böyle blöfler yapmak yüzük atmalar...
Hayatta ne dertler var yazık.

Nişanlınla ilgili şüphelerin vardı sanırım kendi kendini yiyordun diye hatırlıyorum hatta çok yorum yapan olmuştu senin konundu heralde, şaşırdım şuan.. ortada bir şey yokken hemen ayrılık lafı alınır mı ağza basit mi okadar 🙄

Okeydeymiş falanmış her neyse neden hay sen okeydeydin de neden bana yazmadın...
Yazmayın ulaşamasın size. Biraz izinizi kaybettirin. Neden hemen söyleniyorsunuz?Söylenmekten anlamıyorlar bunlar, hareketlerinizle anlatacaksınız

O telefon bir daha yüzüme kapanırsa açılmaz demişsiniz şimdi de bu sebepten yüzük atılır mı diyorsunuz. Arkasında durun bence söylediğiniz şeyin..

Back