- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
- Konu Sahibi Belkibigunn
-
Yüzüğü takmıyorum ama daha bendeAileler ne diyor ? tamamen bitmiş gibi değil sanki kızgınlık haliyle küsme gibi görünüyor durum eğer tamamen bitirmediyseniz yüzükler gitmediyse.
Ailen ne diyor peki ?Yüzüğü takmıyorum ama daha bende
Babam bundan Sonra olmaz diyor sana böyle bi kavgada bitti diyen ilerde de ilk kavganizda boşanalım der diyorAilen ne diyor peki ?
Siz ne diyorsunuz peki?Babam bundan Sonra olmaz diyor sana böyle bi kavgada bitti diyen ilerde de ilk kavganizda boşanalım der diyor
Benim duygularım karmakarışık hiç bisey bilmiyorumSiz ne diyorsunuz peki?
Neden karışık, hadi üzgün olmanızı anlarım ama evlenseniz de mutlu olamayacağınız çok açık değil mi? Kafa karşılığı ile yanlış birşey yapmayın. Babanız hakli, aklın yolu bir.Benim duygularım karmakarışık hiç bisey bilmiyorum
off çok çookk zor bir durum Allah yardımcın olsun gönül severken ailenin olmaz diyip önünü kesmesi. Ama canım o adamı da hep sen zorluyodun herşeye inanki alışacaksın daha iyisi çıkacak önüne pişman olacaksın bu günlerine üzüldüğüneBenim duygularım karmakarışık hiç bisey bilmiyorum
Bileceksin kuzum babanı dinleyeceksin ıleride kafanı taşlara vurmamak için...Benim duygularım karmakarışık hiç bisey bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?