• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve sonunda yüzük attı

Belkibigunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
318
226
33
Nerden başlasam ne desem bilemiyorum içimdeki yangını söndüremiyorum:KK43: eski konularimi okursaniz daha iyi anlarsiniz beni ortada öyle büyük bir sebepte yoktu iki gün önce mesaj attım ve sonra baktım yine okeyde bana akşama kadar cevap vermedi bende wpde profilimi kaldırdım onla nisan fotomuz vardi aksam mesaj atti çok yorgunum bugün yoğundum yazamadım sana bende okey oynamayı biliyosun dedim yemek arasında oynadım 1 el dedi o anda bana da cevap verebilirdin dedim tamam uzatma dedi biz böyle tartıştık sonra aradı açmadım mesaj attı o telefonu açacaksın diye açtım konuştum bağırdı çağırdı telefonu yuzume kapattı bundan önce bi kere daha kapatmıştı o telefon yüzüme bi daha kapanırsa açan olmaz demistim bunu bile bile kapattı yarim saat sonra aradı açmadım ben sana demistim açan olmaz dedim sonra mesaj attı bu iş bitti tamammi benim senle isim olmaz bundan sonra sen bunu istedin dedi ben aradım konuşmama izin vermedi yine bağırıp çağırıp herşey bitti dedi :( böyle bir sebepten yüzük atılırmi kızlar düğünüme 1 ay kalmışken çok kötüyüm kaç gündür biliyorum bana kızacaksınız ama elimde değil onu gerçekten seviyordum nasıl unutacam nasıl başa çıkacağım bilmiyorum zaten kötüyüm lütfen kırıcı yorum yapmayın kafam dalgın birbirine karistirdiysam yazıları şimdiden özür dilerim

Hakkınızda hayırlısı olmuş, eski konularınızı da biliyordum.

Bu adamdan size iyi bir eş olmayacaktı zaten, sizin yapamayacağınızı o yapmış, iyide yapmış. Siz seviyorsunuz ama o sizi sevmiyormuş çok açık malesef.

Olurda geri dönmek isterse kabul etmek gibi bir hata yapmayın.

Zamanla geçer hissettiğiniz kötü duygular.

Belki blöf yapiyordur. Ama su varki canim nisanliyken ilgisiz olan bu sekilde davranan evlenince daha beter oluyor. Yani bile bile kendini seviyorum diye ateşe atma. Sende eger adami surekli daraltip bunaltip cildirtmadiysan ve bu tavirlari surekli yapıyorsa, kan kus kizilcik şerbeti ictim de yinede donme. Evlenince şiddet bile görürsün ,nişanlıyken böyle olan kisiden

Adamın sana olan sevgisi ve ilgisi bitmiş bir daha da geri gelmez.Kurtulduğuna sevin bir süre çık dışarı evde takılıp durma çünkü sürekli aklın ona gider.Zamanla geçecek arayıp sorma dönmek isterse boşluktan dönmek istiyordur.

3 kuruşluk adamlara 5 kuruşluk değer vermeyin. Çok iyi olmuş bu adamdan size kocada olmaz çocuğunuza da baba olmaz. Hiç üzülmeyin...

Boşverin üzülmeyin bittiğin. Yaşınız çok genç mutlu olacağınız Kişiler çıkacaktır mutlaka karşınıza

Zaten ilgisizdi sevgisizdi. Olur da barışırsanız daha fenası sizi bekliyor olur.
Geçmiş olsun. Nasıl bitmiş kim bitirmiş bakmadan kurtulduğunuza sevinin.

Ayrılmak için bahanesi olmuş yani zaten niyetliymişte bu onun için koz olmuş. Benim de eski sevgilim böyleydi kafasına göre ya yazar ya yazmazdı en son mesajda isteği cevabı vermedim diye küsmüştü. Sürekli alttan aldım özür diledim haftalarca ama baktım olacak gibi değil bitsin dedim üzüldüm üzülmedim değil ama inanın ondan daha çok kıymet veren biri çıktı karşıma :KK16:

Daha evlenmeden size böyle davranan bir adamla e
Nerden başlasam ne desem bilemiyorum içimdeki yangını söndüremiyorum:KK43: eski konularimi okursaniz daha iyi anlarsiniz beni ortada öyle büyük bir sebepte yoktu iki gün önce mesaj attım ve sonra baktım yine okeyde bana akşama kadar cevap vermedi bende wpde profilimi kaldırdım onla nisan fotomuz vardi aksam mesaj atti çok yorgunum bugün yoğundum yazamadım sana bende okey oynamayı biliyosun dedim yemek arasında oynadım 1 el dedi o anda bana da cevap verebilirdin dedim tamam uzatma dedi biz böyle tartıştık sonra aradı açmadım mesaj attı o telefonu açacaksın diye açtım konuştum bağırdı çağırdı telefonu yuzume kapattı bundan önce bi kere daha kapatmıştı o telefon yüzüme bi daha kapanırsa açan olmaz demistim bunu bile bile kapattı yarim saat sonra aradı açmadım ben sana demistim açan olmaz dedim sonra mesaj attı bu iş bitti tamammi benim senle isim olmaz bundan sonra sen bunu istedin dedi ben aradım konuşmama izin vermedi yine bağırıp çağırıp herşey bitti dedi :KK43: böyle bir sebepten yüzük atılırmi kızlar düğünüme 1 ay kalmışken çok kötüyüm kaç gündür biliyorum bana kızacaksınız ama elimde değil onu gerçekten seviyordum nasıl unutacam nasıl başa çıkacağım bilmiyorum zaten kötüyüm lütfen kırıcı yorum yapmayın kafam dalgın birbirine karistirdiysam yazıları şimdiden özür dilerim

Daha evlenmeden böyle davranan bir adamla evlenmeyi halen istemeniz çok büyük bir hata.

Bakın bu adam evlenince evine bağlı iyi bir koca olmayacak. O size yaptıklarının en az 5 katını yapacak haberiniz olsun. Böyle bir evlilik, böyle bir eş istiyor musunuz?

Böyle birisi ile evli olmaz sizi mutlu edecek mi?

Ama çok seviyorum demeyin Allah aşkına. Öyle kuru kuruya sevgi olmaz. Sevgi, samimiyet, özlem, saygı ile desteklendiği sürece değerlidir. Yoksa sadece safça bir duygudur...

Back