• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve sonunda ızdırabım bitti....

Bıçaklayan eve kapatan eşten ne hayır beklenebilirdiki zaten. Böylesi en hayırlısı olmuş yoksa sonunuz cani eşleri tarafından öldürülen masum kadınlar gibi olacaktı.Allah yardımcınız olduki sağ sağlim kurtuldunuz.Bundan sonrası için hayatınızda mutluluklar inşallah karşınıza düzgün insanlar çıkar.

Bıçaklayan eve kapatan eşten ne hayır beklenebilirdiki zaten. Böylesi en hayırlısı olmuş yoksa sonunuz cani eşleri tarafından öldürülen masum kadınlar gibi olacaktı.Allah yardımcınız olduki sağ sağlim kurtuldunuz.Bundan sonrası için hayatınızda mutluluklar inşallah karşınıza düzgün insanlar çıkar.

yorumunuza kesinlikle katılıyorum. ızdırabınızın bitmesine öok sevindim

canım ya 8 yıl nasıl çektin öyle bir insanı ama ben o psikopat eşinden daha çok sana sahip çıkmayan ailene kızdım. Bir aile kızlarını bile bile nasıl ateşe atar. Allah korusun kötü yola düşsen önce onlar vururlar sözüm ona namuslarını temizlemek için. Çok şükürki sen güçlü bir kızsın ve geçte olsa kurtulmuşsun bundan sonra dilerim hayat senin için daha kolay olur. Allah yardımcın olsun ve ne olursa olsun asla geri adım atma.

Hakkında hayırlısı olsun canım

Allah yeni hayatında sana ve çocuğuna bol şans ve huzur versin

Önceki konunu okudum,kurtulmuşsun o zaman

Sabırlar diliyorum..

Back