Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim kadınlar hep gülsün inş...Zaman gerekiyor ama herşey çok güzel olacak. En azından senin için şuna eminim ki onunla beraberken olduğun kadar mutsuz olamazsın. Her zaman mutlu ol, her zaman gül. Sen güçlü bir kadınsın ve bir annesin. Yanındayız arkadaşım
hayırlı olsun senin için herşeyin daha güzel olacağına eminim.
sebep neydi ki acaba?
Profiline ve diğer konularına baktım az önce. Kıyamam sana... Sen ne kadar küçük ve güzelsin. Neler yaşamaşsın böyle, nasıl kıydı sana. Şimdi ne yapacaksın, nereye gideceksin, nerde kimle yaşayacaksın
güzellik beş para etmiyo maalesef.abimlere sığındım oğlumla birlikte kalıyorum oğlumu anaokuluna verip işe bakıcam..hayırlısı şuan o kadar çok
düşünemiyorum zamanla neler gelecek başıma kimbilir:2:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/385626-esim-bicakladi.html
Bundan daha dehşet bir sebep olamazdı...
mahkeme gününü bekliyoruzz.abimgildeyim sığıntı gibi olmaya razıyım.zaten pek bi farkımda yoktu ama biliyorum ki daha iyi olacak
offf kiyamam sana ben yaaaseni okadar iyi anliyorumki bi yerde siginti gibi yasamayi
bende ilk abimlere siginmak istemistim ama o beni teyzemlere birakip evine gitti
cok kötü olmusdum yaa
![]()
hic canini SIKma canim,bu günlerde gececek allah herzaman darda kalan kuluna yardim eder.inan suan keske imkanim olsada seni ben yanima alabilseydimkeske imkanim olsa tüm darda kalmis kadinlarimiza yardim etmeyi okadar cok istiyorumki
![]()
Ben de yardım etmek istiyorum ama Ankara'da değilim. Ankara'da olsam inan kimselere bırakmazdım seni zaten yalnız yaşıyorum, ne olacak beraber olurduk. Hem ben yalnız olmazdım hem sen huzurlu olurdun. Ama gene de gelmek istersen kapım açık, lütfen aklında olsun.
Çok bile dayanmışsın canımm..
Elinden gelenin fazlası buu daha napcaktın canınımı vercektinn..
Herşey bizler içinn
Sakin oL yaşadıklarını düşün ve asla! affetme..