• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve sonunda ızdırabım bitti....

Zaman gerekiyor ama herşey çok güzel olacak. En azından senin için şuna eminim ki onunla beraberken olduğun kadar mutsuz olamazsın. Her zaman mutlu ol, her zaman gül. Sen güçlü bir kadınsın ve bir annesin. Yanındayız arkadaşım

Zaman gerekiyor ama herşey çok güzel olacak. En azından senin için şuna eminim ki onunla beraberken olduğun kadar mutsuz olamazsın. Her zaman mutlu ol, her zaman gül. Sen güçlü bir kadınsın ve bir annesin. Yanındayız arkadaşım
tşk ederim kadınlar hep gülsün inş...

gecmis olsun canim.bundan sonraki hayatin insallah mutluluklarla dolu,zdiraptan uzak olur.
yeni hayatinda cocuguna ve sana mutluluklar dilerim :71:

Son düzenleme:
Profiline ve diğer konularına baktım az önce. Kıyamam sana... Sen ne kadar küçük ve güzelsin. Neler yaşamaşsın böyle, nasıl kıydı sana. Şimdi ne yapacaksın, nereye gideceksin, nerde kimle yaşayacaksın

Profiline ve diğer konularına baktım az önce. Kıyamam sana... Sen ne kadar küçük ve güzelsin. Neler yaşamaşsın böyle, nasıl kıydı sana. Şimdi ne yapacaksın, nereye gideceksin, nerde kimle yaşayacaksın

güzellik beş para etmiyo maalesef.abimlere sığındım oğlumla birlikte kalıyorum oğlumu anaokuluna verip işe bakıcam..hayırlısı şuan o kadar çok

düşünemiyorum zamanla neler gelecek başıma kimbilir:2:

Kötü düşünme, iyi düşün iyi olsun. Boşandınız mı, ayrı mısınız? Ne durumdasınız şu an?

güzellik beş para etmiyo maalesef.abimlere sığındım oğlumla birlikte kalıyorum oğlumu anaokuluna verip işe bakıcam..hayırlısı şuan o kadar çok

düşünemiyorum zamanla neler gelecek başıma kimbilir:2:

inan ne diyeceğimi bilemiyorum..
gerçekten çok üzüldüm ..
keşke elimizden bişeyler gelse..
abinin yanında rahat edebilirmisin ..
rabbim yardımcın olsun canım benim ya

mahkeme gününü bekliyoruzz.abimgildeyim sığıntı gibi olmaya razıyım.zaten pek bi farkımda yoktu ama biliyorum ki daha iyi olacak

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/385626-esim-bicakladi.html

Bundan daha dehşet bir sebep olamazdı...

Allahım inanmıyorum yaa..
bunlar insan değil şeytan kesinlikle. ve sen 8 yılını bu adamla geçirdin öylemi??
Allah canını korumuş kurtuldun daha genç kız gibi duruyorsun o 8 yılı hiç olmamış say en iyisi.

Rabbim yardımcın olsun. Ümidini asla kaybetme, mutlu olmaya bak bundan sonra.

mahkeme gününü bekliyoruzz.abimgildeyim sığıntı gibi olmaya razıyım.zaten pek bi farkımda yoktu ama biliyorum ki daha iyi olacak

offf kiyamam sana ben yaaa :43: seni okadar iyi anliyorumki bi yerde siginti gibi yasamayi :43: bende ilk abimlere siginmak istemistim ama o beni teyzemlere birakip evine gitti :43: cok kötü olmusdum yaa :43:
hic canini SIKma canim,bu günlerde gececek allah herzaman darda kalan kuluna yardim eder.inan suan keske imkanim olsada seni ben yanima alabilseydim :43: keske imkanim olsa tüm darda kalmis kadinlarimiza yardim etmeyi okadar cok istiyorumki :43:

Ben de yardım etmek istiyorum ama Ankara'da değilim. Ankara'da olsam inan kimselere bırakmazdım seni zaten yalnız yaşıyorum, ne olacak beraber olurduk. Hem ben yalnız olmazdım hem sen huzurlu olurdun. Ama gene de gelmek istersen kapım açık, lütfen aklında olsun.

offf kiyamam sana ben yaaa :43: seni okadar iyi anliyorumki bi yerde siginti gibi yasamayi :43: bende ilk abimlere siginmak istemistim ama o beni teyzemlere birakip evine gitti :43: cok kötü olmusdum yaa :43:
hic canini SIKma canim,bu günlerde gececek allah herzaman darda kalan kuluna yardim eder.inan suan keske imkanim olsada seni ben yanima alabilseydim :43: keske imkanim olsa tüm darda kalmis kadinlarimiza yardim etmeyi okadar cok istiyorumki :43:

En büyük yardımcım Yaradanım biliyorum ki Yaradan yanıma Yar'dır.çok tşk ederim..

Ben de yardım etmek istiyorum ama Ankara'da değilim. Ankara'da olsam inan kimselere bırakmazdım seni zaten yalnız yaşıyorum, ne olacak beraber olurduk. Hem ben yalnız olmazdım hem sen huzurlu olurdun. Ama gene de gelmek istersen kapım açık, lütfen aklında olsun.

çok iyisin kalbimiz bir olsun inş

Çok bile dayanmışsın canımm..

Elinden gelenin fazlası buu daha napcaktın canınımı vercektinn..

Herşey bizler içinn

Sakin oL yaşadıklarını düşün ve asla! affetme..

biten bi evlilik yeni bi hayatın habercisidir yeni hayatında dimdik durman dileğimle..
sen kanseri yaymamayı ve yaşamayı seçmişsin ne mutlu sana...

Back