• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve sonunda ızdırabım bitti....

eşim beni bıçakladı:(

konusunu görmem yetti, kimbilir daha neler neler vardır. en iyisini biraz geçte olsa yapmışsınız. hayat zor olucak gibi gözüksede olmayacak. sadece biz gözümüzde büyütüyoruz. geçicek canım herşey geçicek ve canı gönülden diliyorum ki, yeni hayatında mucizler eksik olmaz işallahhhhhhh

konusunu görmem yetti, kimbilir daha neler neler vardır. En iyisini biraz geçte olsa yapmışsınız. Hayat zor olucak gibi gözüksede olmayacak. Sadece biz gözümüzde büyütüyoruz. Geçicek canım herşey geçicek ve canı gönülden diliyorum ki, yeni hayatında mucizler eksik olmaz işallahhhhhhh

inşallah...:29:

konusunu görmem yetti, kimbilir daha neler neler vardır. en iyisini biraz geçte olsa yapmışsınız. hayat zor olucak gibi gözüksede olmayacak. sadece biz gözümüzde büyütüyoruz. geçicek canım herşey geçicek ve canı gönülden diliyorum ki, yeni hayatında mucizler eksik olmaz işallahhhhhhh

şikayetçi olmuşsundur umarım...görünce gözlerime inanamadım insan aynı yastığa baş koyduğu insana nasıl kıyar ya ölebileceğini düşünmedimi
allah belasını versn böyle insanların....

şikayetçi olmuşsundur umarım...görünce gözlerime inanamadım insan aynı yastığa baş koyduğu insana nasıl kıyar ya ölebileceğini düşünmedimi

şikayetçi olmadım olamazdım..kıyamadım onu şikayet etmeye .bana kızabilirsiniz ama ben onu gerçekten çok sevmiştim..

İşte bu yüzden o kadar küçüksün, güzelsin ki nasıl kıydı sana dedim.
Kurtar kendini, çocuğum var bir şans daha vereyim deme sakın, ona vereceğin şans kendine vereceğin eziyetten başka anlama gelmez. İnsan olanın içi elvermez. Bir söz var, itin hatırı yoksa sahibinin de mi hatırı yok diye. Senin hatırın yoktu diyelim hiç çocuğunuz var ya, insan çocuğunun annesine nasıl kıyar.

şikayetçi olmadım olamazdım..kıyamadım onu şikayet etmeye .bana kızabilirsiniz ama ben onu gerçekten çok sevmiştim..

kızdım evet hemde çok o sana kıymış aama ..böyle düşünüyorsan işin zor senin ....
bu zaafını bilen bi insan yakında sana musallat olur ....
yanlış yapmışsın gzelm yanlış canına kast etmiş senin ....

İşte bu yüzden o kadar küçüksün, güzelsin ki nasıl kıydı sana dedim.
Kurtar kendini, çocuğum var bir şans daha vereyim deme sakın, ona vereceğin şans kendine vereceğin eziyetten başka anlama gelmez. İnsan olanın içi elvermez. Bir söz var, itin hatırı yoksa sahibinin de mi hatırı yok diye. Senin hatırın yoktu diyelim hiç çocuğunuz var ya, insan çocuğunun annesine nasıl kıyar.

gözünü bile kırpmadı.sonradan da ben sana kıyamadım ki dedi.aklımı kaybetmiştim o an dedi.

Şimdi de sen aklını buldun. Kıyamadın, haklısın, bilmiyorum ama herhalde ben de kıyamazdım. Ama şu an ne kadar kararlı olduğunu gösterirsen seni sömürmeye çalışamaz. Son olaylar ne sabrını taşıran, anlatmak ister misin?

Daha önceki konularını göremiyorum biri kopyalarsa sevinirimm bıcaklanma olayını.....

link için teşekkür ederim. Çok üzüldümm nasıl bir sabır varmış sende ALLAH yardımcın olsun bunda sonra inş yüzün gülsün.....

Allah yardımcın olsun.İnşallah herşey senin ve oğlun için güzel olur.Sen dik dur ki oğlunda ne kadar şanslı olduğunu görsün.Umarım güzel şeyler yaşarsın artık...

Şimdi de sen aklını buldun. Kıyamadın, haklısın, bilmiyorum ama herhalde ben de kıyamazdım. Ama şu an ne kadar kararlı olduğunu gösterirsen seni sömürmeye çalışamaz. Son olaylar ne sabrını taşıran, anlatmak ister misin?

bana kötü şeyler yaptırmaya çalıştı

hakkınızda hayırlısı olsun
hem her bitiş yeni bir başlangıç değil midir..

Back