• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve sonunda ızdırabım bitti....

meltem_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
142
0
96
Ankara
arkadaşlar 8 yıllık evliliğim sona erdi.o kadar çok fedakarlık yaptım ki olmadı.hayat bana sadece şunu öğretti:bir yeriniz kanser olmuşsa ya onu kesip atacaksın ya da kanserin heryere dağılmasına göz yumacaksın:2:

arkadaşlar 8 yıllık evliliğim sona erdi.o kadar çok fedakarlık yaptım ki olmadı.hayat bana sadece şunu öğretti:bir yeriniz kanser olmuşsa ya onu kesip atacaksın ya da kanserin heryere dağılmasına göz yumacaksın:2:

üzüldüm canım senin adına gerçi benimde ne olacağım meçhul yürümüyo yürütmeye çalıştım bunca zaman 2 çocuk var olan sadece o yavrulara oluyor

canım benim
herşeyin hayırlısı inşallah
boşanmak bir son değil
aksine yeni o kadar çok şeyin başlangıcı ki
bu başlangıçların
hep umduğun gibi olsun......

Rabbim hayırlısını versin canım ama mutluysan şuan, üstünden yük kalktığını düşünüyosan doğrusu odur o zaman..Allah yardımcın olsun inşallah

evliliğim bitti deseydin gerçekten çok üzülürdüm ama ızdırabım bitti dediğin için seviniyorum cnm:46:

çok tşk ederim hepinize keşke bütün insanlar bu kadar duyarlı olabilse.eşimi çok sevmiştim ben..ama çok acılar yaşattı yinede Allah razı olsun..çocuğumun babası

Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah bundan sonra güzel günlerin başlangıcı olur senin için Allah'ın izniyle :) :70:

çok tşk ederim hepinize keşke bütün insanlar bu kadar duyarlı olabilse.eşimi çok sevmiştim ben..ama çok acılar yaşattı yinede Allah razı olsun..çocuğumun babası

yaşaman gerekliydi yaşadın bitti..
çokta düşünme ..
önüne bak artık..bundan sonraki hayallerini düşün..

yaşadıklarını en iyi sen bilirsin yeni bir başlangıç için bir bitiş olmak zorunda zaten.kimse boşanmak için evlenmez sende elinden geleni yapmışsındır eminim.güçlü ol zor bir dönem geçireceksin evet ama sakın korkma hayattan.Rabbim yardımcın olsun

hayırlısı olsun..
hayat bir kiş için üzülecek kadar uzun değil..
sizi bu kadar acı çektirdiğine göre bundan sonra mutlu ve huzurlu bi yaşamınız olur umarm..:71:

Kimse sonunu bilerek bir şeylere başlamıyor cnm..
hayat bu yaşayarak öğreniyoruz
umarım senin için hayırlı bir başlangıç olur bundan sonraki hayatında.

Back