E
ekrulum_mor ametist
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SaGoSu KaJmEr
-
sago annemm eline sağlık koymuşun resimleri ...opuyorumnanaktanama bacııımm biz bir sürü resim çekindik...bu kadarcıkmıydı:uhm:kız sana üzüldük resim çekmekten çıkamadı hadi senide çekelim diye...maşallah ay parçası gibim oturmuşun profillerde...ben kendime yanayymışım meğer:roflol::roflol:birinde göbişime yapışmışım kamufle edeceğim diye (gerçi Alya'nın bayağı bir işine yaradı o cumba:roflol:)birinde suratımı buruşturmuşum:bbo:birinde gülnur'un omzuna yatmış sırf gıdık çıkmışım:roflol:yok mu Allah rızası için normal sıfatlı bir resmimmafoldumbenhele birinde komple sırtımı dönmüşüm alkisalkisalkis...buyrunnnnnnnnn
olurmu ablacık ya sen buluşmanın gülüydün bizlerde naçizana bülübülün ha bu arada sen güzel ben güzel herkes güzel :) gülnur az güzel delikafadulden
he vallahi ben gülüm değil mi:dilcikar:deee bülbül bana aşkından çok şakıdığı için,kıskanç kargalar yapraklarımı çiğnemiş birazcık o kadar:roflol::roflol::roflol:
bende olanları eklemeye çalışacağım şimdi...bak bakda gör yakışıklı oğluşunla nasıl çekmişim senibuyrunnnnnnnnn
ekrulum ve saruböcegi tanıdım dıgerlerı kımler bırılerı bana acıkmlama yapsın lutfen..
sıcacık bır bulusma.. bayıldım resmlere..
arkadaşım çok özürdilerim vallahi elimden geleni yaptım ancak bukadar ekleyebildim sarıböcek gelsin daha güzel düzenleme yapacak inş kusura bakmayın lütfennnn
[URL=http://img183.imageshack.us/my.php?image=dscf0310.jpg][/URL]
bak ben poz almışım... aniden,gizlice paparazilik yapıp,bir şişe boşaltmış çakırkeyif görüntüler yakalamamışım:dilcikar:ailenizin foto'cusu ekrulumbuyrunnnnnnnnnalkisalkisalkis
gülnur sagomist tuğba sarıböcü ekrulum kardeşi diğer ablam adını unuttumhepinizle tanıştığıma çoookkkk memnun oldum resimleri yükleyeceim yorumları resimlerin hepsinden sonra yapalım :)
ayakta ve kucağında kuzusu olan benim işte hihoyyyt
beni nasıl unutdun bacım ben unutulacak kadınmıyım aşkolsunhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?